Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

iar? Acum e din cauza glicemiei?

in al 9-lea cer ...

Din cauza diabetului...glicemia o tin in frau...dar in general gravidele diabetice nu sunt lasate sa depaseasca termenul.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 39+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Fetelor voi ce ceai folositi pentru lactatie? Ce marca?

Am vazut de la Fares pliculete, de la Humana si Galactogyl instant (ultimul mi se pare cam scump dar e si mare cutia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miha, eu am baut ceai de anason si ceai de chimen, de la plafar. E bun si pentru lactatie si pentru colicii bebelusului.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela.1975

Fetelor voi ce ceai folositi pentru lactatie? Ce marca?

Am vazut de la Fares pliculete, de la Humana si Galactogyl instant (ultimul mi se pare cam scump dar e si mare cutia)

Eu am baut Hipp si Weleda (chimen, anason si fenicul)...cele mai bune sunt pliculetele nu cele instant care contin si alte prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

buna,
felicitari la noile mamici sa aiba bebei sanatosi,
bambo ai o fetita tare dragalasa
de azi teoretic suntem la termen, miercuri ma duc sa fixez cezariana sper sa fie saptamana asta ca numai pot ma doare saptele cumplit, ieri an tras un bocet lung ca nu mai puteam de durere is f obosita din cauza durerilor si nesomnului, simt ca cedez nervos
din categoria safturi babesti pt lapte bun si dulce: un pahar de suc de moroc dimineata, am incercat simplu nu se poate bea e f gretos, indoit cu suc de mere tot nu mi-a placut cat de cat baubil a fost cu suc de portocale fresh - dar nu stiu daca nu e prea acid si nu face bine la bebe

36+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

ceai din acesta ati baut si inainte de a naste sau doar dupa?

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 21 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

ceai din acesta ati baut si inainte de a naste sau doar dupa?

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 21 zile

eu am baut doar dupa...in spital aveam la discretie dar imi amintesc ca ne atentionau sa nu exageram de la inceput cu bautul ...sa nu ne explodeze sanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Buna fetelor! Felicitari Leonardo, Ioana! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!

Legat de ce mancam ca sa nu faca bebei colici, pot sa va spun ca in maternitate am primit o ciorba care avea varza, ardei copti, castraveti murati, eugenii, Salam afumat ...la privat ce e drept...ieri cand am ajuns Acasa am mancat prajitura, salata de beof cu maioneza...dar bineinteles nu exagerat...citisem un articol in care Scria ca atat timp cat in timpul sarcinii ai mancat de toate la fel trebuie sa mananci si in perioada de alaptare pt ca bebelusul e obisnuit cu gustul...

Bea, imi pare rau ca ai avut o asemenea experienta.

Noi suntem bine, Alex plange doar de foame si cand trebuie schimbat, in rest doarme sau sta cuminte unde il pun!

Pup toate fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

FELICIARI abramburika, deutzica, deea_comsa, MoniQQ , denisamiron, crynac, CarlaV, albertje , Beatrice1982, bPaula, Moldoveanca , Wildorchid, Alecori, Walkiria , Miereamara, Ioana_iasi si Leonardo!

Sa aveti bbeii sanatosi si sa va bucurati mereu de ei!

noi suntem bine, mancam, ne luptam cu durerile de burtica suntem tare jucausi ieri cantareau Filip 3590g si Darius 3010g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

vreo veste de la bianca ??

hai bianca ! hai bianca !

felicitari leonardo ! sa-ti traiasca printesa !

Mergi la inceput