Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Diana eu am folosit si data trecuta always de noapte, iar in primele zile, acelea cu fluxul mai mare, am pus si vata (nu din aia nesterila, aia e pentru sters unghii ). Am mers pe idea ca faptul ca sunt mama nu-mi face putza sterila sa trebuiasca tampoane sterile. Igina stricta mi se pare mai eficienta ca sa te feresti de crocobauri.

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si32+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

FELICITARI IOANA!!!!!!!! BINE AI VENIT BEBE MATEI!!!!!!
arleza, da, batista bebelusului folosesc si se ataseaza la aspirator

Mergi la inceput

fetele
voi de cate ori aerisiti camera lui bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Lia, cam o data pe zi. Cum mai e bb?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooka

salu

Lia, cam o data pe zi. Cum mai e bb?

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

tot asa
uscat nasucul si secretii
scoatem seara si dim
o sa incercam si noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

La naturiste mai gasesti anason sau chimen la punga de 250g, maruntit..si pui cu lingurita, apoi strecori.
Fetele care au facut cezariana, sau care urmeaza: v-ati facut tampoane de alea cu vata si pansament steril sau ati folosit absorbante? Eu la Stefan stiu ca am folosit absorbante always penru noapte, ca doar nu am avut nici o taietura nika la "dansa". Acum ma gandesc sa imi iau niste absorbante mai grosute, am vazut de la Seini lady pentru incontinenta urinara, sunt ca si astea normale, dar un pic mai groase.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

diana eu mi-am luat 2 pachete de absorbante pentru lauze de la hartaman, parca..pachetul are 20 de buc, sunt mai groase decat cele de noapte,dar nu la fel de lungi...astea sa le pun in locul la vata,daca e cazul...

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 21 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Bianca pierduse dopul pe la pranz, cand a fost si la control,avea dilatatie 3! a venit acasa dupa bagaj etc si a plecat la spital, probabil maine se va naste Anna!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

- si eu am baut ceai de chimen cu anason, ala maruntit, am o problema in general cu pliculetele... prefer sa vad ce pun in apa!
Lia, eu aerisesc des casa, chiar si cu bb mic, de cateva ori/zi..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai Bianca, Doamne ajuta!
Si pentru Anamaria (blue_rain), care are cezariana maine!
Hai blue_rain!
Nasteri usoare fetelor, si bebei mancaciosi si necolicosi!

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

hello fetelor si nastere usoara celor de maine,
noi maine mergem sa vb cu doc despre cezariana si sa vedem cand ne programeaza...abia asteptam
eu mi-am luat absorbante libresse pt noapte cu 5 picaturi si mai lungi(am un fix cu scursul pe langa ) si am mai pregatit si always de care folosesc de obicei, plus 2 pachete mari de vata
in wk am vazut si pozitele de pe picassa...sunteti niste burtici si foste burtici frumoase+ bebei draguti
ieri am vb cu cineva care are bebe de 1 luna si ne-a povestit de pediatru, ca i-a invatat tot ce tb sa-i faca bebelusului...daca l-am gasit deja...noi credeam ca tb dupa nastere, asa ca stiti unul bun in sectorul 2?

35+ asteptam bursucica mica Isabella Ioana

Mergi la inceput