Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

alina, abia imi trecusera piticii cu scurgerile inclore care ar putea fi lichid .. acum mi-ai bagat morcovul iar. Peste vreo sapt ma duc sa fac secretiile si cultura de col. Daca a fi ceva, s-ar vedea la ex de secretii, nu? .. hai ca daca nu avem probleme, ni le facem singure!

in 28+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Da mai, eu de felul meu nu ma sperii asa, cu una, cu doua, dar azi, din lipsa de activitati m-au napadit gandurile..
Mie mi-e explicat dr prin trim 2 ca secretiile e normal sa fie mai incolore, dar uite ca, vorba ta, n-avem probleme..

Am fost sa imi masor burtica, dar nu gasesc centimetrul..

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna seara fetelor!

Si la noi e frig tare, am dormit de dupa-masa si acum lenevim in casa. Emma e bine, nu mai are febra si tuseste doar foarte putin. Maine ne intoarcem la gradinita

Alina , multumim. Si eu am senzatia ca e burtica mica, compar pozele cu cele facute in sarcina cu Emma, dar nici atunci nu a crescut prea mult.
Budinca de spanac suna ff bine

Olga, foarte frumoasa burtica ta ... a mea la 26s e mai mica ... ufff cat mai e pana pe 6dec cand merg sa-l vad pe bb iar, sper sa creasca ok, sa fie in grafic.

Fetele din Tm, eu pot si miercuri si joi, dupa 5, atunci termin serviciul. Si mi-ar fi ok la mall, centru sau unirii. Dar fiind mobila, as putea sa ajung si in alta parte.

O seara frumoasa sa aveti!

Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

A reusit Sara sa imi faca niste poze cu burtica. Am avut un soc cand mi-am vazut vergeturile de pe burta.. Pe langa cele vechi, de la sarcina trecuta, au mai aparut cateva noi..

Sa vedeti si dulapiorul lui bebe si pt comparatie v-am mai pus si pozele cu dulapiorul Sarei.

dulapior bebe

dulapior Sara

Vestuta mov cu care e imbracata Sara e tricotata de bunica mea. I-a adus-o sapt asta si Sara a fost foarte incantata ca e..mov. E culoarea ei preferata. Printre primele cuvinte pe care le-a rostit a fost mov (un fel de moff, asa prelungit) si de mica e atrasa de tot ce este mov

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Pai, dari, sa vezi ce burtoi am eu si auzi ce pot sa spun, ca mi se pare ca nu creste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Pai, dari, sa vezi ce burtoi am eu si auzi ce pot sa spun, ca mi se pare ca nu creste..

Hehe, e tare dragutza burtica ta, si intradevar nu pare mica.

Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, arata bestial dulapiorul lui bebe.Si pare ca ai cumparat tare multe lucruri.Sa-mi spui si mie de unde ai luat costumul gros de cosmonaut.Cat despre burtica...arata super ok, rotunda si frumoasa!In alta ordine de idei, dupa cate ai povestit, m-am minunat...am avut exact acelasi orar de somn, si al meu a fost tare odihnitor si doar un singur pipi!!!
Olga, tu esti frumoasa si cheala, fata draga!Si burtica iti vine tare bine.Abia astept sa ne cunoastem!
Alice, ma vad nevoita sa repet ca n-am vazut in viata mea asa activitate intrauterina.Mi se pare spectaculos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Alina fff frumos ai aranjat tu dulapiorul...eu nu am cumparat absolut nimic. Am de la Leyre insa nici nu le-am scos sa sortez sa spal sa calc....cred ca las operatiunea dupa sarbatori.
Vroiam sa zugravim si noi ca in camera in care vor sta copii nu am mai zugravit de cand s-a nascut Leyre. Ne tot amana ...o sa vina zapada pana reusim noi.
Cu intalnirea sa vedem cum fac, am vb si cu dr de fam si cu ginecologul si cu soramea care lucreaza de 10 ani la Sanepid si toti mi-au zis ca nu au vazut niciodata un caz de scarlatina la adult, mai ales la gravida. Maine dimi ma duc oricum sa imi fac exsudat sa vad daca sunt sau nu purtatoare si daca da o sa iau preventiv probabil antibiotic.
Inteba parca Ica cum a luat Pisicuta...pai fff simplu...de la gradi.
Se pare ca 20 % dintre oameni sunt purtatorii acestui streptococ insa nu se manifesta in nici un fel, iar daca unul a stranutat, vorbit sau a contaminat ceva si pisi fiind micuta, cu imunitatea mai scazuta pur si simplu s-a infectat. Ea e bine acum, nu mai are nici o bubita, doar are limbuta zmeurie.
Va pup si va urez o seara minunata!

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

buna

nu va suparati ca dau buzna asa dar poate pot sa fiu de ajutor unor burtici/mamici. am pus in vanzare hainele de la baietzelul meu,sunt in stare foarte foarte buna, preturile sunt mici,simbolice. vreau sa le vand la mamici care au neovie si nu la persoane care le cumpara ca sa le revanda de aceea postez direct aici.

https://picasaweb.google.com/111119896704733271746
puteti sa ma contactati pe pm.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

neatza fetelor!
am intrat sa va urez o saptamana buna, intalnire placuta si... mady, asteptam vesti bune! multa sanatate tuturor burticilor si bebeilor!

28+

Mergi la inceput