Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

o saptamana buna si sanatate tuturor!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata gagici cu burtici!

se pare ca sunt prima pe ziua de azi care a dat drumul la calculator incerc sa suplinesc lipsa activitatii de la birou cu calculatorul personal

Alina, foarte frumos ai aranjat dulapiorul lui bebe, imi place mult toata camera in care am recunoscut multe de la Ikea
si in legatura cu lichidul amniotic, nu iti fa griji. doctorul iti va spune ca e ceva in neregula, daca va fi cazul. eu, de cand merg la cursul de lamaze si aflu tot felul de chestii, am o temere in legatura cu secretia mea... dar e in fiecare zi la fel deja de mai multa vreme si m-am linistit. dupa descrierea unora, e ca dopul gelatinos nu are firisoare de sange, dar ca si consistenta as putea sa fac o asemanare...
in fine, secretiile sunt normale, se pregateste si vaginul pt marele eveniment.
de crosetat... sunt in faza de entuziasm, incerc de toate, nu sunt inca capabila sa-mi dau seama de la inceput cat de mare sau mica va iesi "creatia" asa ca-i dau inainte iar la final ma nemultumeste rezultatul. am inceput sa fac botosei, dupa filmulete de pe youtube si au iesit prea mici. m-am oprit la unul, pe care il voi folosi ca decoratiune in camera lui bebe
Apoi am inceput o caciulita care mi s-a parut mica la inceput, am facut ceva in plus fata de ei ca sa ajung sa o modific din nou, ca nu eram foarte multumita. oricum, am activitate.
deocamdata va pun linkurile de pe youtube sa vedeti ce fac, mai tarziu voi face si poze cu "rezultatele" mele.
http://www.youtube.com/watch?v=oVu1nYPjaMU&feature=BFa&list=PL5C903406287E5995&lf=results_video
http://www.youtube.com/watch?v=RiUzzhhsPZA

Anne 31+ de Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Ligia !!! si un bebe frumos si sanatos !!!

Olishka si Alina aveti niste burtici superbe! am senzatia ca a mea e cea mai mica o pun si eu pe nepoata-mea sa-mi faca poze sa vad daca nu mi-au aparut "surprize" sub burtica.

Annesi eu tot cu tipul asta am invatat niste modele de crosetat fff dragute Am postat cateva lucrari pe blogul meu, dar mai am cateva perechi de botosei in Ro. Aici am sistat lucrarile ca nu gasesc ata pe placul meu. Tre sa mai sap...

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

La multi ani Ligia!!!

Anne 31+ de Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI LIGIA!!!
SA FII SANATOASA, SA TE BUCURI DE MINUNEA DIN VIATA TA!!!

Eu meerg sa calc, sa spal,..Nu prea am chef..dar trebuie.

Va pup, sa avem o saptamana minunata!

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,

Ligia: La multi ani!!!!!
Lady: dupa 2 ani de la nasterea Carinei am inceput sa reincercam. Nu am vreut tratamente, dar nu ne-am protejat. Se pare ca atunci cand iti pierzi complet sperantele se intampla lucruri minunate. Imi e frica de cum o sa fie sa o iau de la capat, dar ne-om descurca cumva .
Happymumy: mortal linkul cu makebabies . Ne-am distrat ca orice poze am alege, Toma iese roscatel
Iaura: stiu ca s-au schimbat multe poate in sistemul spitalicesc, dar pentru mine statul in spital de la prima nastere a fost nu foarte placut. De data asta as vrea sa evit complet sistemul.
Spor la renovat.
Mihaelaradu: si eu te imbratisez cu drag. Si mie imi e dor de Cipru - de 3 ani ne facem vacantele acolo - cumnatul meu sta in Cipru de 8 ani si vara profitam sa ne mai vedem si cu el.
Alina Anto: ce draguta e Sara . Si CArina si-a sortat jucariile si le-a pus in cutii pe care scrie Toma .
Olga: tare frumusica esti!.
Alice: ce strengar miscacios

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si bebe Toma sapt. 26
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

mihaelaradu Azi parca ai control. asteptam vesti!!
Si pe tine, Mady te asteptam sa ne spui ce ai facut la dr.

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna ziua mamici si burtici !!!sa avem o saptamana frumoasa si linistita cu veti bune de la toate !!
La multi ani Ligia petrecere frumoasa alaturi de cei dragi !!!
Azi este sarbatoare asa ca mi-am propus sa nu fac treaba ...
pupici intru mai tarziu sa aflu noutati de la voi

31 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Ligia - La muuulti aaaani!!!!

Alice - chiar ca ai parte de miscari fabuloase acolo...si mie mi se misca burta si face valuri uneori..dar nu chiar asa...si dureaza destul de putin...n-as apuca sa filmez

Ieri am fost la niste cumparaturi prin Auchan si am ramas uimita cand am vazut cate hainute frumoase de beblusi au, nu ma asteptam! Am si cumparat cateva lucrusoare foarte dragute

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

La Multi Ani Ligia !! Multa sanatate si un bebe sanatos si frumos!!

Dariana +26 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput