Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

alina daca vrei un cozonac super am luat de la un targ de traditionale cozonacul asta http://cozonacbujor.ro/
E cam scump dar e incredibil are o multime de umplutura si e exact ca cel de casa...mi-au dat o carte de vizita si mi-au zis si ca se poate comanda.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

alina daca vrei un cozonac super am luat de la un targ de traditionale cozonacul asta http://cozonacbujor.ro/
E cam scump dar e incredibil are o multime de umplutura si e exact ca cel de casa...mi-au dat o carte de vizita si mi-au zis si ca se poate comanda.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Multumesc! O sa stiu sa fac comanda pt sarbatori!

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

mie mi-a iesit fetita chiar frumusica, cu ochi albasti desi nu avem niciunul si desi asa imi doresc,blonda ...dragut linkul ,m-am distrat cu sotul...

marysa, sper sa nu faceti si voi scarlatina(cum naiba o fi facut fetita) si sanatate fetii
mihaela ,distractie faina, ti-am trimis PM

ieri am facut si eu mici ,pe grilul ala pe care mi l-a aratat sophia(mici nu facusem niciodata , doar aripioare)...si de ieri mi-i pofta de cozonac ,desi la fel ca si cu micii, nu sunt fana cozonac...dar chiar nu fac ca nu am facut niciodata.
tarta cu spanac faceam si eu dar faceam si un aluat de tarta apoi compozitia cu spanac ,oua branza ,ceapa,etc...tre' sa incerc si varianta alinei ca e mai usoara

mady, ai grija de tine ,ai sunat dr?

io nu am inca?! nicio durere de inghinali sau bazin sau altceva,doamne ajuta sa fie bine in continuare ,nu ca durerile de oase nu ar fi ok acum...doar ca la mine nush pe unde isi face casuta bebelina,sau oi fi io mai nesimtitoare

minunea mea 33+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tebligia

neatza burtici
noi mergem la film la twilight saga cu nepoata ,

Vizionare placuta!

Adevarul e ca pe vremea asta e perfect de vizionat un film, citit o carte..sau facut nani. In curand eu voi alege a 3-a varianta. Am bagat o pulpa de curcan la cuptor si dupa ce mancam trag pe dreapta..

Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iaura21
io nu am inca?! nicio durere de inghinali sau bazin sau altceva,doamne ajuta sa fie bine in continuare ,nu ca durerile de oase nu ar fi ok acum...doar ca la mine nush pe unde isi face casuta bebelina,sau oi fi io mai nesimtitoare

minunea mea 33+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Lasa ca e bine asa. Nici sa nu stii ce sunt alea dureri de oase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Alina eu stiu de Bacania Veche din Bucuresti. Imi ziceau prietenii ca e super. ii gasesti si pe net

gravidutza 30+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

[/quote]

Lasa ca e bine asa. Nici sa nu stii ce sunt alea dureri de oase.

[/quote]

alina, si eu zic ca e bine,in plus am avut dureri de bazin aproape 2 luni incontinuu,,foarte accentuate ultimele 3 zile de am plans de durere dar au trecut ca prin farmec,asta pe la 5-6 luni,deci cam stiu cum e cu durerile din pacate ...

minunea mea 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Eu am dormit foarte, foarte bine asta noapte, deorece am dormit singura (baietii au dormit impreuna). M-am trezit doar din cauza unor vise tare ciudate Nu-mi venea sa cred cand a venit David la mine si am vazut cat este ceasul, aproape 12

Alina cred ca asa ramane, vin la tine marti si plecam impreuna Este o dulce Sara ta

Marysa sper sa poti veni marti si sa fiti bine cu totii

Mady cum te mai simti?

Tebligia distractie faina sa aveti astazi

Ce de-a pupici am impartit

Noi nu avem nici un program astazi, dar nici nu avem chef de nimic, la ce vereme este afara

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mi-am facut si eu acum cateva zile cateva poze cu burtica si freza cea noua

https://picasaweb.google.com/olgagireada/Sarcina26Saptamani?authkey=Gv1sRgCJSc7abFpty_Gg#5675750087283149650

Olga, mamica lui David iepurasul si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

bebe miscaret

zi frumoasa

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 32+

Mergi la inceput