Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012(34)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaelaradu spune:
Lali ai dreptate. Lacrimile de fericire nu sunt nici la fel de grele ca cele de suferinta :)
Noapte buna fetelor! Sper sa nu am mult de recuperat luni dupa masa. Maine merg la ziua de nastere a unui baietel pe care il grijesc 2-3 ore dupa amiaza. Am pregatit si o surpriza pt mami lui, dar sper sa nu-l apuce iarasi sfiosenia pe cand tre sa recitam :)
Duminica placuta sa aveti! Ma intorc luni cu vesti de la morfo :)
26+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/
mar_ysa_28 spune:
Buna seara,
Noi nu suntem chiar bine...dupa ce azi am umblat cu ea pe la vreo 3 medici si un exudat neconfirmat se pare ca Leyre are scarlatina.Nu ma intrebati de unde cum in ce fel ca habar nu am. Am inceput acum sa ii dau antibiotic(nu i-am dat niciodata).
Eu propun intalnirea si zic ca nu o ratez si eu nu cred ca o sa pot veni.Maine dimineata mergem si noi sa ne facem cate un exudat sa vedem daca am luat, sa nu fim contagiosi.
Sunt asa de ofticata ca maine la 11 aveam si bilete la opera la balet la Hansel si Gretel...apropo daca vrea cineva sa mearga am 2 bilete (90 ron pe amandoua,copii pana la 4 ani nu platesc). Deabia asteptam spectacolul asta.
Va pupam!
Sunt prin zona...
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
si 27 saptamani cu Kariss Yasmin
www.facebook.com/media/set/?set=a.302436926450695.86746.100000531695793&type=3" target="_blank">Leyre 3 anisori!!!
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii vechi cu bombonica mea
Povestea nasterii
ursulet33 spune:
am vazut ca vorbeati de carcei, mi-a zis si mie cineva un remediu si chiar a functionat - apasati piciorul pe perete (stat intins pe spate si apasat pe perete). La mine a trecut in cateva secunde, dupa ce la un carcel anterior a trebuit sa masez cateva minute sa dspara senzatia..
ursulet33 spune:
si un articol interesant pentru cele care se plangeau de dureri inghinale http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/physicalhealth/pelvicpain/
mady_19 spune:
nu pot dormiiii fetelooor!ma dor salele ingrozitor,si zona inghinala,si fundul si totul...nici nu pot merge...am avut si o mica sangerare acu cateva ore....sunt normale durerile astea?de-abia le suport.......imi trec prin cap o groaza de chestii...
anahadasa spune:
Buna dimineata! Va invit la un ceai si cozonac, desi mi-e pofta de numa de-o cafeluta!
Alina, ma bucur ca-ti place avatarul meu!
Mady, daca stiam ca esti pe net, intram si eu aseara ca n-am avut somn pana la 2! Durerile ar trebui sa fie normale, dar sangerarea nu prea... Asa ca mai bine da un telefon medicului tau sa vezi ce-ti spune. Imi pare rau ca nu te simti bine, dar lasa ca nu mai e mult!
Ana, mami de doi strengari si 31+ cu
https://picasaweb.google.com/117260797393410259869/Anahadasa#
alina_anto spune:
Neata!
Mady, fugi la un control sau suna dr. Orice sangerare nu e buna.. Si incearca sa stai in pat, intinsa. Asteptam vesti de la tine.
ursulet, multumim pt sfaturi.
marysa Sanatate micutei si voua! Speram sa nu fii "contagioasa" si sa vii marti la intalnire.
vaaai fetele ce frig e afara..brrrr
Eu am reusit sa ma odihnesc foarte bine azi-noapte (de la 23 la 8.30). Nu m-a durut nimic, m-am trezit doar o data la toaleta. Perfect!
Sunt prin zona, mananc niste biscuiti
Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Trebuie sa fac si eu cozonaci zilele astea. Am avut si eu pofta sapt trecuta, am cumparat unul de la boromir, dar nu m-a satisfacut prea tare... Vreau gustul ala buuuun de cozonac cald
Alina 31+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
tebligia spune:
neatza burtici
noi mergem la film la twilight saga cu nepoata ,
am facut niste icre bestiale va trimit si voua o felie
happymumy spune:
Neata si de la mine!
Ma bucur ca v-ati distrat cu pozicile, v-am spus ca sunt departe de adevar, dar e distractiv .
Suna tare bine placinta aia de spananc, sper sa nu uit sa salvez reteta pe undeva.
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 28+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/