Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)
Raspunsuri - Pagina 5
crisspy spune:
Sunt pe fuga, am trecut numai sa va las niste pozici de la botez aici
Revin ca e ora de masa.
Crisspy, fericita de Razvi si Andra - Maria
iuliacris spune:
Ah, m-am topit toata, toata, e superba Andra!!!!
Rox, felicitari nenumarate pentru realizarea maimutei!!! Noi suntem tare departe
Naty spune:
crisspy e tare frumoasa Andra. Si ce dragut au imbracat-o!
Mi-a placut mult si rochia nasei
andre_ea spune:
Crisspy, sa va traiasca crestina. E superba.
Rox, felicitari pentru reusita.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
roxanaz spune:
vaaaaaaaaaaaaai ce frumoase poze!! asta se numeste: pazea, sunt un pitbull, va sfasii!!
edit: ciorapeii m-au dat pe spate, si caciulita asortata.
si tot io: are niste ochi nemaipomeniti fata asta. si mi se pare ca nu seamana cu Razvan....
iuliacris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz vaaaaaaaaaaaaai ce frumoase poze!! asta se numeste: pazea, sunt un pitbull, va sfasii!! |
tare
Kora_B spune:
Multumesc ptr primire, fetelor
Mezinul, Dimitris, are 2 luni, azi le implineste si am facut deja si vaccinul de 2 luni. Tristete mare pe capul lui
Iannis este nascut pe 25feb 2009, prin cezariana programata, in ultima zi din saptamana 38. Din pacate nu mai crestea la mine in burtica si l-au scos mai devreme. Se pare ca aveam o mica problema de sange, nu trombofilie, ci D-dimeri mariti (o proteina tot din sange dar care nu are legatura cu trombofilia) si de asta nu a crescut el prea mult. L-am nascut cu 2850gr si 48cm. Un piticot. Erau doi gemeni prematuri, nascuti inaintea lui cu o zi si fiecare avea 2750 gr...
Din fericire la a doua sarcina am avut alta dr care a observat ca e o problema cu arterele uterine si mi-a dat sa fac investigatii si apoi tratamentul de rigoare.
Revenind la Iannis, desi s-a nascut micut a recuperat rapid. Dar, un nefericit 'dar', la 6 luni si jumatate a avut o raceala care l-a tinut pe loc la cresterea in inaltime si greutate. Asa ca de atunci ne confruntam cu faptul ca este prea mic ptr varsta lui Are 87cm la 2 ani si 9 luni
Am fost cu el la dr endocrinolog, i-am facut analize de sange, radiografie de maini si de sa turceasca, mi-era teama sa nu aiba nanism hipofizar. Nu are, desi oasele sunt ca ale unui copil de 1 an jumate e in grafic. Va tb sa revin peste 6 luni la control si daca tot nu creste cum tb pana atunci (aprilie 2012) va tb sa ma internez cu el ptr investigatii mai complexe. Sper sa nu fie cazul ptr ca, in cele 20min cat a durat sa-i ia sange ptr ultimele analize, cred ca am slabit 2kg.
In rest, Iannis este un copil vesel, dezvoltat bine psihic si motric, de la 9 luni jumate merge singurel, de vorbit a vorbit destul de devreme, merge la gradi de 1 an jumate.
In ultimele luni, Iannis a inceput sa fie crizat. In iulie ne-am mutat in apartament nou, in august a mers la gradinita noua iar in septembrie a aparut fratiorul. Multe schimbari ptr el, asa ca pe langa crizele aferente varstei, avem parte si de crizele provocate de schimbari.
Cu mancarea voi cum va descurcati? Iannis nu e mancacios de felul lui, iar acum de cand cu fratiorul mananca si mai putin si cu scandal. La gradi cica ar manca, se ia cu ceilalti copii, la bunici cica iar ar manca, dar acasa e un adevarat camp de batalie. Unoeri simt ca o iau razna, renunt, il las nemancat
Uf, ce vorbareata am fost Vezi, Anna-mama, ce polologhie a declansat un simplu indemn 'zi-ne mai multe despre voi'?
Ma retrag acum, tb sa ma duc sa-l iau pe Iannis de la gradinita.
Va si va doresc o dupa-amiaza si seara cat mai placute!
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
anna-mama spune:
Crisspy, super fata ai, m-am indragostit! A fost o frumoasa la botez!!! Si Razvi e un frumos in continuare!
Kora, ma bucur ca ai scris mai mult despre voi si ca putem sa va cunoastem mai bine! Multa multa sanatate lui Iannis, sper sa fie totul bine si sa creasca asa cum trebuie! Mie deocamdata nu mi se pare f ingrijoratoare inaltimea lui, dar doctorii stiu mai bine! Oricum, ma bucur sa aud ca in rest s-a dezvoltat super bine! Cred ca e greu cu atatea schimbari, dar o sa se adapteze rapid, sunt sigura! Il pupam si trimitem un pup si pt mezin!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Kora_B spune:
Ah, am uitat sa va spun si de proiectul 'fara scutece ziua'. A mers bine o perioada, in sensul ca cerea nu facea pe el. Din iunie am inceput antrenamentul, a decurs binisor, dar acum de cand cu aparitia fratiorului mai 'uita' sa ceara si se scapa pe el.
In plus, cand face kk ne goneste de langa el, nu vrea sa-l schimbam. Stie ca a facut ceva 'rau' si se simte vinovat. Desi noi nu-l certam cand face pe el ci ii spunem ca se mai intampla si ca data urmatoare va cere si va face ca 'baietii mari'. Cu toate astea, tot se ascunde de noi si ne goneste...
Uneori il convingem usor sa se spele, alteori taaaare greu. Se lasa cu scandal
Inca nu am incercat sa renuntam la scutece noaptea, din comoditate, recunosc Mai ales acum cu bebe mic nu-mi prea vine sa ma mai trezesc si sa-l duc pe Ianni la pishu. Shame on me!
S-a trezit mezinul si m-a 'chemat la apel'
Seara buna!
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
miereamara spune:
Roxana, da suntem acasa de sambata, am stat doar doua zile in spital pt ca m-am simtit f bine, la 4 ore de la operatie m-am ridicat si am mers pe picioarele mele, sonda am scos-o in aceeasi zi, a doua zi am facut dus singura...m-am recuperat extrem de bine, azi am mers in drumetie la o ferma:))
Poze cu marea intalnire a fratilor
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/
timpul meu e limitat rau, copila asta mananca f f bine, dar noaptea:)), suge din ora in ora toata noaptea iar ziua doarme cate 4-5 ore legate, va dati seama ca suntem nauci pt ca aidan doarme noaptea si ziua vrea distractie (e in vacanta o saptamana de la gradi).
Revin:))
Tiny baby gator
Baby gator