Licurici de ianuarie-februarie 2009 (156)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna!

Ma primiti si pe mine aici? Am si eu un baietel nascut pe 25feb2009 si mi-ar prinde bine sa impartasesc cu voi experienta mea, mai ales acum ca a aparut si al doilea baietel si e mai dificil cu primul.

Ce bine daca m-as fi gandit sa va caut pe cand eram insarcinata cu primul baietel, Iannis (25feb2009)...mi-ar fi fost mai usor cu sarcina

mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Kora bine ai venit printre noi. Sa iti traiasca copiii!

Fetelor copii si aici ce am scris la odisee referitor la saptamana din spital:
In spital a fost si mai bine si mai rau. Operatia a decurs bine, mai putin faptul ca au chemat destul de tarziu pe cei de la copii in sala dar a fost bine pana la urma. Bebe a plans din prima si a fost tare galagios.
A doua zi de spital a fost cea mai urata. L-au luat sa ii faca un control (eco) la inima, eu am crezut ca e de rutina, nu mi-au zis nimic. Apoi m-a certat neonatoloaga ca de ce nu am mers mai repede sa vorbesc cu ea, desi eu eram tintuita la pat dupa operatie si nici nu ma anuntase nimeni. Se pare ca bebe avea un suflu sistolic puternic, au chemat un cardiolog a doua zi de la nastere cu teama ca are vreun defect genetic. Era sa pic jos cand am auzit. Dar se pare ca nu e nimic grav. La externare ne-a zis ca nu se mai aude nici macar suflul.

Apoi ne-am mai certat cu unele din asistente de la copii, desi le ziceam ca am colostru sa ii dau la bebe ele ii dadeau lapte praf si evident ca atunci cand il aduceau, daca il mai aduceau el dormea. Plus ca la unul din sani incepusem sa am probleme cand a venit laptele mai mult si replica uneia a fost sa ma mulg ca sa scap; deci sa mulg si sa arunc in loc sa dau copilului. Ufff bine ca au fost altele mai dragute si ni l-au adus si nici n-am vrut sa il mai dau inapoi in ultimele 2 zile de spital decat de la 1 la 5 dimineata. Si acum ma chinui sa repar situatia cu sanul, il pun des pe bebe la san si se pare ca are efect.

Luni o sa merg sa imi scot firele si ma gandesc serios sa ii zic si medicului cum a fost in spital ca doar e directorul de acolo, nu stiu daca schimba ceva dar... Ii ziceam atunci dar el dupa operatie a plecat din tara si m-a lasat cu rezidenta lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

\Paula bine ca sunteti bine acum. Chiar acum vb cu o prietena ce a nascut acum trei zile si e cam distrusa, un medic ii spune ceva, altul ceva, biberon sau nu, colostru vine putin si tot asa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Kora, bine ai venit! Eu am avut due date pe 25 februarie, dar am nascut abia pe 4 martie. Succes cu cei doi prunci, cat e de mare mezinul?

Paula, bine ai revenit acasa! Imi pare rau ca ai trecut prin atatea emotii in spital, of, of! Imi amintesc cand mi-au zis mie ca are Carla displazie de sold, parca s-a prabusit cerul pe mine. Se pare ca a fost destul de proasta comunicarea doctorilor in spital, nasol!

Miere, bine ai revenit si tu! Sunt niste scumpi amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Miere, sa va traiasca Nadia, sa fie santoasa. E dulce foc.
Imi pare rau sa aud ca atat Nadia cat si Bogdan au avut ceva probleme la inceput. Sper ca nu a fost nimic grav la nici unul.

Vero, de la 6 luni la cresa? Cum asa?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimi
Paula, bine ca este in regula Bogdan. ce mor dupa pozele astea in care ocupa un sfert de patut mic... niste iubiti!
Miere voi ati venit acasa deja?
Criss, succes mult la adaptarea la biberon. nici eu nu am nicio solutie, ca si Eva era la fel. cand a vrut ea... a acceptat orice tetina cu orice biberon cu orice lapte. sper sa se intample si la voi asa
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Miere m-am indragostit de Nadia, e atat de frumoasa ... Te asteptam cu vesti.

Paula bine ati venti acasa, imi pare rau ca ai trecut prin asa momente. Bogdan e un scump si Marius cred ca e topit dupa el.

Kora bine ai venit!

Patri cum mai e Vlad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, vai, ce sperietura ai tras!Bine ca e Bogdan bine! Chiar ma gandeam dupa ce mi-ai zis ca l-a dus la cardio, ca la Vlad dupa ce mi l-a adus in salon nu a mai venit nimeni sa-l vada (doar infirmierele de-l spalau dimineata), iar pe neonatoloaga am vazut-o cand am cautat-o eu sa vina sa-si dea ok-ul ca vreau sa ies din spital
Miere, super pozele cu Aidan si Nadia, dar zi-ne cum e Aidan?
Kora, bine ai venit, zi-ne mai multe despre voi!
Patri, sper ca sunteti bine, da?
Cristina, voi, ati papat?
Vero, sanatate multa lui Alice!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 36+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

nu mai are febra de atunci, doar ca are muci gramada si tueste un pic, ii dau ACC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Patricia, sanatate lui Vlad. cum mai e la gradi?
trebuie sa o laud pe maimuta ca nu mai are pampersi deloc. nu mai credeam ca scapam de ei pan la 3 ani

Mergi la inceput