Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 5
Monnvas spune:
PISIK, am facut ca Mada, am scris in gand... Revin diseara ca amu dau un test
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Pisik
Si la mine a fost un shoc s-o cunosc pe Pisik in realitate! Asa, de pe forum, imi imaginam o pisicutza care se prelinge cu o mutra suferinda, plangandu-se tanguit, nemultumita si tremuranda:)))
In realitate am vazut-o ca pe o prezenta extraordinar de placuta, o femeie calda, atenta, un interlocutor atent si grijuliu. Pe forum imi aparea usor labila, cam vaicareatza, suspicioasa si prea sensibila si asa cum ea a spus ca se mira ca eu par asa de relaxata si ca de fapt cam joc teatru, asa credeam eu de ea:"nu poaaateee fi asa panicata, imposibil, o face numai sa atraga atentia; ea nu vede ce copilitza frumoasa si simpatica are, cum poate s-o critice atata?!"
In orice caz, daca la capitolul "mamiceala" mi-e destul de greu s-o inteleg, in alte privintze si domenii o admir foarte mult si anume: pentru simtul ei artistic, pentru pasiunea si creativitatea ei, pentru bunul gust, imi place foarte mult cum se imbraca si cum se accesorizeaza, imi place armonia perfecta dintre ea si sotz, se vede ca sunt facuti unul pentru altul, printesa delicata si cavalerul protector care stie sa-i readuca zambetul pe buze cand cade in melancolie
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Denisamada
Desi intr-adevar poate sa dea o impresie de om mai rece, spre ursuz chiar, eu pot sa ma laud ca am remarcat destul de devreme latura ei ludica, shugubeatza chiar, ceea ce mi-a facut-o foarte simpatica. Denisamada are stilul de a trazni cate un spirit cu cea mai serioasa atitudine posibila, are ea un stil aparte, inconfundabil. Pe forum e de multe ori laconica, in realitate e de cele mai multe ori in verva maxima. E amuzanta, sociabila, "ascutzita" la limba, intotdeauna pe faza, plina de farmec.
Ilinca_M. spune:
Dyana...
Pe Diana e simplu sa o recunosti...Dyana e sau
:)))))
La inceput am crezut ca la Dyana e o faza dupa nastere, ceva hormonal, imi dadea impresia ca e maniaco-depresiva, trecea cu o usurintza uluitoare de la agonie la extaz si vitzaversa...
Apoi mi-am dat seama ca asa e ea, traieste totul la cote maxime, are o fire foarte pasionala, la ea totul e hiperbola, un fapt marunt poate fi o drama dar si invers, un fapt aparent banal poate fi pentru ea prilej de sarbatoare. E sufletista, generoasa, saritoare, e toata o inima, iubeste oamenii, cand face ceva, face din suflet, se dedica cu totul. Se face iute foc si para dar tot atat de iute se calmeaza si redevine vesela si ciripitoare. Primarele nostru actual avea un slogan in campanie:"primarul care pune suflet!"; no, cred ca asta e dyana noastra, ea e cea care "pune suflet!"
Floric spune:
Am creyut ca ati terminat temele. Spor pe we. Luni iar am treaba la serviciu, de deservit forumul. Shhhhh....sa nu ma auda Boc
Dodo, asa m+a bufnit rasul cand ai intarit cele spuse de mine despre posta. Iti dai seama ce or fi gandit fetele astea despre Braila..."Ce o fi, tata, acolo...Mama Junglei?", Iti dai seama ca oricum fetele is uneori socate de spusele mele pe aici despre mirifica urbe dar cand mai vii si tu cu completari ci confirmari, saracele...Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in mintea lor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
olishka spune:
Floric este ok pe joia viitoare. Pachetele ar trebui sa ajunga pana in 3 dec. Am mai trimis si eu prin posta, o sa fie ok
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Oli, pe joia viitoare e bine? Pana cand trebuie sa ajuga la tine pachetele? Asta inseaman sa le sigilam bine, caci la posta nu am mare incredere sa le las mai ”desfacute”. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Olga, mamica lui David iepurasul si 26+
olishka spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Oli banuiesc ca pt mine posta va ajunge mai iute si mai iefitn, trec pe la voi intr-o sambata, doar o rugaminte [ca nu mai stiu sa intru pe mailul comun] sa imi confirmi/adaugi: - am alocat un copil de 7-8 ani - parca e fata - tre sa cumpar cate ceva de imbracat/jucat/dulciuri - vin la tine cu pachetul, sau pot sa te ajut sa mergem cu ambele masini cand va fi ziua, sau doar cu masina mea, daca burtica ta nu te mai las ala volan. Mai e ceva ce trebuie sa stiu? Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
-acum te-am trecut in lista cu Tanase Simona - 7 ani
- poti sa-i cumperi ce vrei tu: de imbracat, produse de igiena, jucarii, carti etc
-de pachet as avea nevoie pana in 3 decembrie, iar cu masina nu este problema deoarece le ducem cu duba de la firma. Asa le-am dus mereu. Oricum nici n-ar incapea intr-o masina mica. Multumesc tare mult
olishka spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Hello! Pe mine nu m-au caracterizat ANAAN si MONN. Sau am pierdut eu? |
Nici eu nu te-am caracterizat.
Ilinca_M. spune:
Am uitat sa zic: m-au anuntzat astia de la scoala ca vineri tre sa plec la Bucuresti! Uof, n-am mai plecat asa mult fara Phiphi. Nu stiu inca unde ne cazeaza dar daca intr-un loc nashpa, solicit si io o cazare tufeteasca vineri noaptea, daca e disponibila careva
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Dyana... Pe Diana e simplu sa o recunosti...Dyana e sau :))))) La inceput am crezut ca la Dyana e o faza dupa nastere, ceva hormonal, imi dadea impresia ca e maniaco-depresiva............ |
hai lasa-ma ca m-am tavalit de ras!!!!! cat esti de adevarataaaa!!!