Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***366***
Raspunsuri - Pagina 4
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae novus ai gasit si de la mine avansul, da? De data asta nu m-a mai intrebat ce reprezinta suma, ca eu iar eram pregatita sa zic: CADOU! :))) Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori |
Da, am gasit !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Termin si eu tema:
Simonapro:
Mie mi se pare un om tare bun la suflet care, cum bine a caracterizat-o cineva (nu mai stiu cine,iertare!)tace si face- iar activitatile ei de la umanitare demonstreaza cu varf si indesat acest lucru. Desi are lucruri interesante de zis, prefera sa nu fie centrul atentiei, fiind o fire lipsita de orgolii. Imi place cum si-a pastrat sufletul tanar - ca sa nu mai vorbesc de chip! E ca o copilita!- si se bucura de baietii ei cei frumosi. Emana siguranta si caldura, nu se panicheaza, nu se streseaza, e mereu cu capul pe umeri. Sper sa-si gaseasca un serviciu care sa-i placa, asa cum merita!
Pisik
Pisik nu si-a ales deloc rau supranumele, fiindca, asemenea unei pisici, este calina, afectuoasa, eleganta, dar nu lipsita de personalitate sau de capacitatea de a scoate ghearele atunci cand situatia o impune, insa niciodata in mod gratuit, doar de dragul de a fi malitioasa. Ea are nevoie sa fie ocrotita, chiar daca e perfect capabila sa se descurce de una singura, fiindca in felul acesta simte ca e iubita - iar Mr. Pisik stie sa-i insufle acest sentiment. Eu vad in Pisik un om civilizat, cu o educatie foarte bine cladita si cu deprinderi sociale ce o scot imediat din anonimat. Sufletul ei este ca un lac ce vibreaza la agitatia exteriorului si-i trebuie ragaz sa revina la calmul initial. De aceea, ea se lasa afectata de evenimente/lucruri/gesturi care, pentru cei mai multi, sunt lipsite de importanta. Sensibilitatea ei vine si dintr-un « temperament de artista » (daca ar fi sa-l citez pe Calinescu…si-l citez !) care o face sa fie indragostita de frumos si pasionata sa-l creeze ea insasi. De altfel, are nostalgia unei existente in care sa primeze pasiunile nu necesitatile, dar, la cum o intuiesc, cladirea unei asemenea existente nu va fi doar un ideal pentru ea, ci o realitate.
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Floric, eu primesc toate coletele aproape prin posta si zau ca nu s-a intamplat sa lipseasca ceva sau sa nu ajunga deci poti merge pe incredere, s-au mai integrat si ei, acum ca madamele au ramas tot alea si e mai greu cu butoanele si amabilitatea ,asta e alta poveste |
Floric... Novus are dreptate ...mai putin pentru Braila,...sigileaza ..sunt patita eu cu desfacut colet la Br si luat din el.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
Aho aho, copii si fratzi, stati putin si nu manatzi, ca doar nici io nu mi-am terminat tema si stiti ca io-s conshtiincioasa, nu ma las pana nu iau FB. Apropos de asta, felicitari lui Bogdan, i-am admirat lucrarea, n-a fost deloc usoara pentru varsta lor!
Foarte buna ideea cu poshta, am vrut s-o propun dar m-am gandit ca nu-i frumos s-o pun pe Olishka pe drumuri
Revin cu tema ceea ce va urez si voua!:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Pisik06 spune:
ANAAN, a meritat asteptarea, am rosit toata. Trebuie sa va spun ca majoritatea m-ati "ghicit" in mare si va multumesc tuturor pentru descrieri, ma ajuta mult in procesul de autocunoastere pe care l-am demarat de ceva vreme
INA, hmmm, nu stiu de ce aveam senzatia ca m-ai creionat, parca asa retinusem. Daca zici ca nu, pai atunci astept cu nerabdare
Mami de minune mica
Dodo-pui spune:
multumim pentru felicitari...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
Olishka
Daca s-ar deschide un fan club Olishka, ar intra in cartea recordurilor, clar. Olishka e cea mai fericita imbinare de frumusetze fizica si spirituala, e diafana si la trup si la suflet, modestia ei e direct proportionala cu calitatile ei, te dezarmeaza de multe ori cu asta caci, dupa cum au surprins si alte tufete, prejudecata e inclinata sa asocieze frumusetzea fizica si bunastarea materiala cu fitzoshenia. Iar Alba ca Zapada noastra e buna, e inteligenta, e vesela si imprastie veselie si in jurul sau, e si matura si copilaroasa, straluceste oriunde iar in mijlocul familiei sale radiaza pur si simplu. E de multe ori cu capul in nori dar cu picioarele bine infipte in pamant. Este genul de om pe care "iti vine sa-l iei la tine acasa", n-ai cum sa nu o indragesti si cu trecerea timpului parca ii ies si mai multe calitati la iveala.
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Olishka Daca s-ar deschide un fan club Olishka, ar intra in cartea recordurilor, clar. Olishka e cea mai fericita imbinare de frumusetze fizica si spirituala, e diafana si la trup si la suflet, modestia ei e direct proportionala cu calitatile ei, te dezarmeaza de multe ori cu asta caci, dupa cum au surprins si alte tufete, prejudecata e inclinata sa asocieze frumusetzea fizica si bunastarea materiala cu fitzoshenia. Iar Alba ca Zapada noastra e buna, e inteligenta, e vesela si imprastie veselie si in jurul sau, e si matura si copilaroasa, straluceste oriunde iar in mijlocul familiei sale radiaza pur si simplu. E de multe ori cu capul in nori dar cu picioarele bine infipte in pamant. Este genul de om pe care "iti vine sa-l iei la tine acasa", n-ai cum sa nu o indragesti si cu trecerea timpului parca ii ies si mai multe calitati la iveala. I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Iar subscriu 100 % !!
Ilinca
novus spune:
Tufetelor, sa aveti un wkd placut !!!
La noi cred ca o sa ninga, dupa cum se arata vremea !!!