sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Normala: Un fel de epilog.....
Buna tuturor....
Cum bine stiti ma pregateam intens de marea disctutie ....
S a intimplat....
Am iesit sa bem o cafea doar noi doi in locul nostru preferat...o cafenea linistita si retro pe care o frecventam de cind ne am cunoscut.. E locul nostru de suflet... Atmosdera romantica, muzica retro, lumanari pe masa, etc... Ne am simtit super... Ca doi indragostiti ne am privit mult in ochi si ne am tinut de mina si ne am spus cit de mult ne iubim..... El a inceput sa lacrimeze( e genul mai sensibil) si sa mi spuna cat de mult regreta tot ce mi a facut rau pina acum si ca spera ca o sa l iert.... Am ramas un pic mirata xaci nu stiam sa mi fi facut vreuna ma boana pina acum.... Am inteles ca s a referit la episodul cu shemales... Nu stiam ce sa fac , cum sa aduc discytia, i am spus ca i ok ca nu am ce sa i iert dar ca daca vrea sa discutam despre asta o putem face oricind simte el nevoia ..... A spus xa ar vrea sa inchida subiectul once and for all, si
ca nu a fost decat o curiozitate si nimic mai mult, si xa niciodata nu ar face mai mult....desi imi pregatisem eu de acasa o pledoarie frumoasa despre situatia in sine, nu am putut sa o pun in practica prea bine caci s a incheiat cam repede deschiderea lui catre acest subuect... In fine am reusit sa i fac clar ca nu sunt de acord cu punerea in practica vreodata a fanteziei lui ( a parut usor iritat ca am dorit sa i subliniez parerwa mea), si ca am ajuns la concluzia ca nu as putea imparti viata cu un sot bi.... I am vorbit si despre incredere si responsabilitate asumata intr o relatie, si am incheiat spunandu i ca alegerea ii apartine in exclusiviate si ca o sa i o respect oricare ar fi ea....fie sa continue viata frumoasa pe care o are cu fam lui fie sa se dedice unei vieti noi complet necunoscute si poate atragatoare pt el dar din care noi nu vom putea face parte..... Asta a fost scurt si concis ce i am spus.... El a continuat sa mi spuna ce mukt insemn pt el cum nu si concepe viata fara noi si ca niciodata nu ar merge mai departe cu fantezia lui..... Dar nu stiu de ce parca nu m i sa parut convongator parca o spunea mai mult pt a ma linisti pe mine si atat.....dar oricine are prezumtie de nevinovatie pina la proba contrarie iar eu sunt toleranta de felul meu si in consecinta dispusa sa i acord o sansa..... Nu stiu de ce disc nu ma linistit asa de mult cum credeam dar cel putin i am spus pctul meu de vedere si mi s a luat o piatra de pe suflet ca macar stie clar ca nu voi mai lua in gluma aluzii de genul bi sau gay sau altceva ba mai mult voi evita sa se faca disc pe tema asta....in rest totul a intrat pe fagasul normal suntem mai indragostiti ca niciodata.... Cind e linga mine uit totul dar singura ma umplu de gindyri rele pe care insa am inceput sa le reprim si sa incerc sa ma gindesc la lucruri pozitive si constructive.....
Sper sa se tina de cuvint caci mi a promis ca nu va merge niciodata nai departe iar eu sper sa trec bine si repede peste amaraciunea pe care o camuflez atat de bine in sufletul meu.......

Na, bine ca totul s-a terminat cu bine.

Si acu sa trecem la lucruri mai serioase:

Citat:
O fi vreo varianta de rodeo salbatic... Stiti tipul asta de sex

Nu, nu stim. Spune-ne pls! Si vrem si poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Nu, nu stim. Spune-ne pls! Si vrem si poze.

Adunati intr-o seara la o bere, mai multi barbati discutau despre cele
mai interesante pozitii pe care le-au experimentat. Unul dintre ei zice:
-Mie imi place cel mai mult 69!!!
Altul:
-Este beton atunci cand femeia accepta sa fie legata de pat!

Ultimul zice:
-Nu e nimic mai provocator decat RODEO SALBATIC!!!

Unul dintre cei doi prieteni il priveste surprins:
-RODEO SALBATIC?!? Ce mai este si asta? N-am auzit niciodata despre asa ceva!
-Imagineazat-ti: esti in pat cu sotia… te afli deasupra ei, o
saruti pe spate… cand lucrurile se incalzesc, iti lipesti pieptul de
spatele ei si ii spotesti delicat la ureche: “POZITIA ASTA O
INNEBUNESTE PE SECRETARA MEA!”. Iar dupa aia, tot ce ai de facut este sa incearci sa te mentii deasupra mai mult de 8 secunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya_jaan spune:

..............
offf.....lucrurile au evoluat..nici nu stiu daca sa zic spre bine sau nu ..dar sigur ne aflam la alt level...............nic nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa ma bucur....si de abia ma mai linistisem...

aseara m am trezit cu el in costumul lui adam si cu o peruca bblonda cu par lung pe cap...............sa si puna fantezia in aplicare dar ....cu mine...........dupa socul initial....am zis ok ...hai sa incerc ( mai ales luind in considerare multe sfaturi d e pe forum care ma incurajau sa o fac mai bine in budoarul conjugal ca sa zic asa,decat sa l incurajez pe el sa se dupa prin...alte locatii...)
deci ne am iubit toata noaptea cu pasiune,sau mai bine zis cu o pasiune -mai ales la el-iesita din comun.....si acum inca imi trimite sms uri in care imi spune ce minunat a fost aseara....

ce credeti ...am facut bine sau trebuia sa l resping...sau ..nici eu nu mai stiu cum sa o iau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mya_jaan

..............
offf.....lucrurile au evoluat..nici nu stiu daca sa zic spre bine sau nu ..dar sigur ne aflam la alt level...............nic nu stiu daca sa ma ingrijorez sau sa ma bucur....si de abia ma mai linistisem...

aseara m am trezit cu el in costumul lui adam si cu o peruca bblonda cu par lung pe cap...............sa si puna fantezia in aplicare dar ....cu mine...........dupa socul initial....am zis ok ...hai sa incerc ( mai ales luind in considerare multe sfaturi d e pe forum care ma incurajau sa o fac mai bine in budoarul conjugal ca sa zic asa,decat sa l incurajez pe el sa se dupa prin...alte locatii...)
deci ne am iubit toata noaptea cu pasiune,sau mai bine zis cu o pasiune -mai ales la el-iesita din comun.....si acum inca imi trimite sms uri in care imi spune ce minunat a fost aseara....

ce credeti ...am facut bine sau trebuia sa l resping...sau ..nici eu nu mai stiu cum sa o iau....

Tu esti normala reincarnata?!

Editez, ca m-am lamurit ca da, esti norma_la. Te rog, in calitate de moderator, sa alegi de pe ce cont postezi. Nu sunt permise clonele pe acest site. Daca nu zici tu, alegem noi pe care cont il inchidem.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

O fi incurcat conturile, Laura.

Deci: cine-i cel cu peruca? Tot ala cu shemale?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Editez, ca m-am lamurit ca da, esti norma_la. Te rog, in calitate de moderator, sa alegi de pe ce cont postezi. Nu sunt permise clonele pe acest site. Daca nu zici tu, alegem noi pe care cont il inchidem.

ce face omul cand n-are ce face, parca se bat cap in cap ce scriai pe-acolo, si ce scri pe-aici, sau ma insel?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Off...si cand ma gandesc la sora lui care statea peste drum, la o aruncatura de bat, colea, in India .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mey norma_la / mya sau cine stie cate identitati mai ai, daca nu esti trol cum te-am suspectat in primul capitol (pag 1), cu siguranta iti place sa umblii cu cioara vopsita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui mya_jaan

..............

Phew Laura, bine ca ai citit-o ca zic ca a mai aparut una cu barbatul bi si am crezut c-ai spus ca o cheama reincarnata! O fi molipsitor frate!

Eu zic c-ai facut foarte bine Normala. Insa nu m-am putut abtine sa nu ma tavalasc pe jos de ris cind ai zis ca a aparut cu peruca blonda in costumul lui Adam. Sa-l vad pe barbata-meu aparind asa in tocul usii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Letitia, tie nu ti-e clar ca e troll?

Don't feed the trolls.

Mergi la inceput