sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katya Selene, eu am zis, nu stiu exact ce-o fi, e-ntr-un mesaj de pe la fete, am inteles ca tb sa-ti procuri un ceva, un nu stiu ce necesar pt sex anal, dar parea in imaginatia mea un ceva mare, gen capriori imi vine-acuma-n minte, nu stiu daca stiti ce-i ala, avea tataia la tara, un ceva pe care taia lemne, ca o capra, in fine, parea ceva cam asa, ca nu era nici prezervativ si nici lubrifiant din descriere(si eu imi imaginez ca astea ti-ar tb pt sex anal), ma scuzati de imaginatie, dar tb sa ma duc inapoi sa vad cine-a scris de obiectul acela si apoi sa ma uit in dictionar... |
eu habar nu am ce inseamna...dar ma amuza imaginatia ta.
michelle
rall spune:
La strap-on va referiti. Adica un fel de chilot cu putza, pentru dame
PS: cred ca o sa intram in analele forumului cu subiectul asta
Katya spune:
Rall, mersi, bine ca mai vazuse si Andacos despre ce ziceam, ca incepusem sa cred ca scosesem din subconstient vreo fantezie(care oricum, n-ar fi fost despre anal, ci despre vreo mobila ceva..., dar am realizat ca am asociat actiunea respectiva cu pozitia 'pe la spate',sau'capra' sau 'patru labe' (sau 3 labe, ma rog), de unde trepiedul si capriorii..cind colo, care va sa zica, erau chiloti, ei, bine ca mai aflam cite ceva.
Normala, scuze de off topic, n-am vrut sa minimalizam problema ta, a fost o paranteza de destindere, sper sa nu te superi.
Alexia27 spune:
Cred ca se refereau la un dildo pentru sex anal. E ca un penis dar mult mai mic si mai subtire care are inca un "brat"pentru stimularea zonei dintre anus si scrot. Al treilea "brat" al trepiedului este penru manevrarea instrumentului, adica sa ai de ce sa il tii cand il misti. Asta e tot, se poste folosi in solo sex sau cu cineva. Strapon-ul e pentru folosit in cuplu.
Katya spune:
Alexia, era vorba de ce zice Rall, de strap-on de-ala, ca de trepied dildo de care zici tu, ei, de ala auzisem si eu, adica mi-era cunoscut cuvintul, deci n-as mai fi ajuns la cautari...
norma_la1 spune:
Ei na , de ce sa ma supar, iti dai seama ca de cind cu incidentul cu pricina m am documentat mult , asa ca am dat si peste chestii de genul asta.... E mai bine sa fii informat.... Mai ales ca nu se stie ce ma astepta nu? Hahaha...in fine macar sa nu ma prinda la discutie fara teme facute..... Banuiesc ca stie si el cel astepta intr o partida de amor de genul asta si daca nu, , o sa i explic si eu ca sa nu aiba dubii....despre reciprocitatea actiunii.... Asa ca nu m am socat!!!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui rall La strap-on va referiti. Adica un fel de chilot cu putza, pentru dame PS: cred ca o sa intram in analele forumului cu subiectul asta |
Ptiu, batu-te-ar norocul, bine ca ai aprins lumina...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Letitia1 spune:
Citat: citat din mesajul lui Katya Selene, eu am zis, nu stiu exact ce-o fi, e-ntr-un mesaj de pe la fete, am inteles ca tb sa-ti procuri un ceva, un nu stiu ce necesar pt sex anal, dar parea in imaginatia mea un ceva mare, gen capriori imi vine-acuma-n minte, nu stiu daca stiti ce-i ala, avea tataia la tara, un ceva pe care taia lemne, ca o capra, in fine, parea ceva cam asa, ca nu era nici prezervativ si nici lubrifiant din descriere(si eu imi imaginez ca astea ti-ar tb pt sex anal), ma scuzati de imaginatie, dar tb sa ma duc inapoi sa vad cine-a scris de obiectul acela si apoi sa ma uit in dictionar... Io stiu de "obectul" pe care tai lemne, stiu cum arata, nu e rea descrierea cu trepiedul, da' legatura cu sexul anal n-am priceput-o... Io-mi imaginam ca se suie unu' pe chestia asta ca sa faca sex anal cu una si nu pricepeam de ce, o fi ceva kinky stuff nou? |
Super tare off topicul. Da patul ce are frate, de ce trebuie sa te sui pe capriorii lui tataie sa faci sex anal?
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Super tare off topicul. Da patul ce are frate, de ce trebuie sa te sui pe capriorii lui tataie sa faci sex anal? |
O fi vreo varianta de rodeo salbatic... Stiti tipul asta de sex?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
norma_la1 spune:
Un fel de epilog.....
Buna tuturor....
Cum bine stiti ma pregateam intens de marea disctutie ....
S a intimplat....
Am iesit sa bem o cafea doar noi doi in locul nostru preferat...o cafenea linistita si retro pe care o frecventam de cind ne am cunoscut.. E locul nostru de suflet... Atmosdera romantica, muzica retro, lumanari pe masa, etc... Ne am simtit super... Ca doi indragostiti ne am privit mult in ochi si ne am tinut de mina si ne am spus cit de mult ne iubim..... El a inceput sa lacrimeze( e genul mai sensibil) si sa mi spuna cat de mult regreta tot ce mi a facut rau pina acum si ca spera ca o sa l iert.... Am ramas un pic mirata xaci nu stiam sa mi fi facut vreuna ma boana pina acum.... Am inteles ca s a referit la episodul cu shemales... Nu stiam ce sa fac , cum sa aduc discytia, i am spus ca i ok ca nu am ce sa i iert dar ca daca vrea sa discutam despre asta o putem face oricind simte el nevoia ..... A spus xa ar vrea sa inchida subiectul once and for all, si
ca nu a fost decat o curiozitate si nimic mai mult, si xa niciodata nu ar face mai mult....desi imi pregatisem eu de acasa o pledoarie frumoasa despre situatia in sine, nu am putut sa o pun in practica prea bine caci s a incheiat cam repede deschiderea lui catre acest subuect... In fine am reusit sa i fac clar ca nu sunt de acord cu punerea in practica vreodata a fanteziei lui ( a parut usor iritat ca am dorit sa i subliniez parerwa mea), si ca am ajuns la concluzia ca nu as putea imparti viata cu un sot bi.... I am vorbit si despre incredere si responsabilitate asumata intr o relatie, si am incheiat spunandu i ca alegerea ii apartine in exclusiviate si ca o sa i o respect oricare ar fi ea....fie sa continue viata frumoasa pe care o are cu fam lui fie sa se dedice unei vieti noi complet necunoscute si poate atragatoare pt el dar din care noi nu vom putea face parte..... Asta a fost scurt si concis ce i am spus.... El a continuat sa mi spuna ce mukt insemn pt el cum nu si concepe viata fara noi si ca niciodata nu ar merge mai departe cu fantezia lui..... Dar nu stiu de ce parca nu m i sa parut convongator parca o spunea mai mult pt a ma linisti pe mine si atat.....dar oricine are prezumtie de nevinovatie pina la proba contrarie iar eu sunt toleranta de felul meu si in consecinta dispusa sa i acord o sansa..... Nu stiu de ce disc nu ma linistit asa de mult cum credeam dar cel putin i am spus pctul meu de vedere si mi s a luat o piatra de pe suflet ca macar stie clar ca nu voi mai lua in gluma aluzii de genul bi sau gay sau altceva ba mai mult voi evita sa se faca disc pe tema asta....in rest totul a intrat pe fagasul normal suntem mai indragostiti ca niciodata.... Cind e linga mine uit totul dar singura ma umplu de gindyri rele pe care insa am inceput sa le reprim si sa incerc sa ma gindesc la lucruri pozitive si constructive.....
Sper sa se tina de cuvint caci mi a promis ca nu va merge niciodata nai departe iar eu sper sa trec bine si repede peste amaraciunea pe care o camuflez atat de bine in sufletul meu.......