sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stockholm spune:

Katya faptul ca se scrie pe forumuri si pe net nu inseamna si existenta acceptiunii efective in viata de zi cu zi; sa nu mi spui ca esti atat de naiva incat dac se face Parada Gay in Romania tu chiar ai timp sa crezi ca un gay romna nu va fii ostracizat cand se va afla ca e gay ; de fapt forumul asta a dovedit mentalitatea noastra despre minoritati , lumea cauta de zor pe net sa afle ce si cum e un she-male , se incurca in pudibonderii de clasa a3 a primara , iar predominanat de baza e mistocareala

Normala ,era un gay pe aici parca Mihai era nick ul sau ceva de genul , pt maj covarsitoare problema ta pare ireala , pt ca tot pt maj covarsitoare gay si tranny fac parte din emisiunile tv din cluburile la moda etc

sub nici o forma o persoana normala , cu familie si copii nu poate fii gay , no way nu pe aici ,asa ca nu stiu cati bani vor da pe povestea ta

daca i-ai aduce un she-male (asta in cazul in care vei gasi si va fi dispus sa vina )ce crezi ca rezolvi ?sa faci di n omul ala o gradina zoologica nu ?

hai sa ne holbam al el/ ea sa vedem ce si cum arata cat de scarbos e ...etc

din nefericire uite o sa demontez eu asemena ideologii de claca ;un she-male va fi perfect tocmai pentru ca nu e femeie , va fi atent la fiecare detaliu , va avea un corp super , va avea sani cu silicon , va stii ce butoane sa apese, va sti ce stimuleaza si ce nu , va fi un vis devenit realitate si u Normala stii ce o sa obtii ?practic o sa ti bagi unghia in gat de oftica cand o sa vezi cat de bine arata concurentza

cam atat si nimc mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui norma_la1

la virsta care o ai ma astept sa ai niste idealuri, sa stii drumul care il vrei in viatza. dar tu, esti ca un copil.

Lasa ma pe mine sa mi definesc drumul si idealurile in viata si oricum nu asta face obiectul discutiei si chiar daca ar face....da mi voie sa nu m i le expun pe un forum public!!!

Stii ce zicea brancusi:
" cind vom inceta sa fim copii vom muri!"
Desigur e greu sa traiesti alaturi de un barbat despre care ti se poate confirma ca are alte orientari sexuale de cat cele normale....( eu inca sper sa nu fie asa)
Ca sot si tata e ireprosabil si asta atarna mult in balanta... Cut despre exemplu,,,, tu ai spune copilului tau : l am parasit pe tatal tau pt ca era bi? .... Imi vibe greu sa gred ca da.....
Iar daca se confirma ca e bi tu ai rezists sa stii ca barbatul pe care il iubesti ca o nebuna e de fapt un suflet chinuit si incorsetat in cutume sociale care nu au nimic de a face trairile lui .... Asta repet daca se va confirma ca e bi....
In rest ..... Nu ti doresc sa fii in locul meu.... De vb e usor ... De gasit solutii si pus pr delicat.....GREU!

hotareste-te pana la urma ce expui pe un forum public si ce nu. hotareste-te daca esti disperata sau nu. te contrazici singura, iarasi. ti s-au dat atatea puncte de vedere, imposibil sa nu te atinga vreunul.
dar tu o tii pe a ta ca ce greu este. cat de greu poate fi sa ai o discutie cu barbatul pe care il iubesti ca o nebuna? io-s baba batrana si zau daca atitudinea ta nu-i copilareasca.

ceva e putred in danemarca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma_la1 spune:

Corect! Mi ai deschis ochii!thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Stockholm, tu ai vb de destupatul la minte al spatiului mioritic in mesajul despre 'party fetish-bdsm '(pun intre ghilimele pt ca nu stiu ce e si de-aia) , adica ai zis ca in sf s-au destupat si romanii la minte daca se reunesc pt asa ceva.

Amonar,despre nediscriminarea minoritatilor sexuale, poate ca inca romanii n-o au pe deplin, dar sint sigura ca le vor accepta, in gen ei sint deschisi la nou, la Occident, macar din imitatie, ca sa fie-n rind cu lumea, si tot o vor face.

edit-ca am vazut ca tu te referi la oficializarea casatoriilor , ei, aici nu mai stiu, depinde cum e-n dictionar si constitutie definitia casatoriei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Care-i faza cu trepiedul pentru sex anal, ca nu m-am prins...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Selene, eu am zis, nu stiu exact ce-o fi, e-ntr-un mesaj de pe la fete, am inteles ca tb sa-ti procuri un ceva, un nu stiu ce necesar pt sex anal, dar parea in imaginatia mea un ceva mare, gen capriori imi vine-acuma-n minte, nu stiu daca stiti ce-i ala, avea tataia la tara, un ceva pe care taia lemne, ca o capra, in fine, parea ceva cam asa, ca nu era nici prezervativ si nici lubrifiant din descriere(si eu imi imaginez ca astea ti-ar tb pt sex anal), ma scuzati de imaginatie, dar tb sa ma duc inapoi sa vad cine-a scris de obiectul acela si apoi sa ma uit in dictionar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Selene, eu am zis, nu stiu exact ce-o fi, e-ntr-un mesaj de pe la fete, am inteles ca tb sa-ti procuri un ceva, un nu stiu ce necesar pt sex anal, dar parea in imaginatia mea un ceva mare, gen capriori imi vine-acuma-n minte, nu stiu daca stiti ce-i ala, avea tataia la tara, un ceva pe care taia lemne, ca o capra, in fine, parea ceva cam asa, ca nu era nici prezervativ si nici lubrifiant din descriere(si eu imi imaginez ca astea ti-ar tb pt sex anal), ma scuzati de imaginatie, dar tb sa ma duc inapoi sa vad cine-a scris de obiectul acela si apoi sa ma uit in dictionar...

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

N-am gasit pasajul! Te pomenesti ca m-am facut de ris de nici n-o sa mai am curaj sa scot capul pe forum,si nici nu mai pot sa sterg, ca s-a dat quote, asta e, ce sa fac acuma, asta sa fie paguba subiectului!

Rezolvari bune si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Katya,eu sunt martora aici ca asa e cum scrii tu(am citi si eu siu stiu despre ce spui) ,ai fost oricum tare comica cu ...capra lui tataie!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Io stiu de "obectul" pe care tai lemne, stiu cum arata, nu e rea descrierea cu trepiedul, da' legatura cu sexul anal n-am priceput-o... Io-mi imaginam ca se suie unu' pe chestia asta ca sa faca sex anal cu una si nu pricepeam de ce, o fi ceva kinky stuff nou?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput