sa l incurajez sa si exploreze latura bi?(2)
Raspunsuri - Pagina 9
norma_la1 spune:
Pai o sa disc
Nu ti am zis ca tocmai m am hotarit?
Iar de idee de aia v am si cerut opinii ca nu stiu cit de oportuna ar fi
Thanks anyway!
Mickyyy spune:
N-ar fi mai bine sa vorbesti direct cu el? Aducandu-i un tranny la ziua lui nu faci altceva decat sa ii mai transmiti si alte mesaje, la fel de gresite ca cele din club.
Vrei sa iti cunoasca punctul de vedere, spune-i-l franc, dar fara sa-l jignesti sau sa-l sperii. Comporta-te ca un adult, nu ca un copil care nu stie cum sa dea o veste parintilor. Comunicarea e cheia. Fa-ti curaj si abordeaza problema fix si la obiect, cu cat o dai mai mult in gluma, sau bagi tot felul de apropos-uri, cu atat vei fi mai confuza, si fara raspuns la probleme. Barbatii in general nu prea stiu sa citeasca printre randuri, si nici sa citeasca ganduri. Daca tu ti doar pentru tine, el nu are de unde sa stie daca pe tine te deranjeaza sau nu asta, el tatoneaza terenul prin glume, iar tu ii ti isonul.
Parerea mea.
Mickyyy spune:
Corina, am scris in acelasi timp, doar ca era sefa langa mine si pana am apasat eu send a mai durat ceva .
vad ca nu's singura care are impresia ca ea ocoleste problema!
kariguld spune:
pai tu ce vrei sa faci? ii dai apa la moara ca sa vezi daca se invarte moara?
edit, ca vreau sa mai spun ceva. uneori faptele pe care le faci pot spune mai mult decat rostesti in cuvinte.
daca omul tau are intradevar fantezii si e deja in faza denial si-i mai este si rusine -tu spuneai asta- faci mai mult rau aducand-i pe tava un tranny. in loc sa limpezesti apele, sa faci lumina te incurci si mai mult. dar e strict problema ta!
Katya spune:
Normala, si eu incep sa cred ca nu esti reala, imi pare rau...Altfel nu se poate sa zici ca sinteti suflete pereche si pe de alta parte sa nu stii de fapt ce suflet ai linga tine,mai bine banii aia pt petrecere cu animator nu stiu cum, da-i pt terapii si rezolva-ti pb, nu mai sta asa.
Stockholm, mie dimpotriva, spatiul mioritic imi pare tare destupat la minte, atita am gugalit la sb asta si tot n-am terminat, ca am uitat sa caut cum era cu trepiedul ala pt sex anal sau cum ii zicea, n-am stiut ca tb si un instrument pt asta, o sta prost la altele spatiul mioritic, dar la bsdm si tranny si ce-am mai citit pe-aici, wow!
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norma_la1 Si eu am sperat ca o sa intre la un mom dat un bi sau gay pe topic sa ne mai lumineze sa vad si cim lucrurile din perspectiva lor asa ca nu pot decat sa i multumesc Alinei ca ne a impartasit opinia ei..... Oricum pt un ochi de expert ca sa zic asa, si privind lucurile neimplicat emotional ca mine, i a fost mai usor sa dea verdictul.... Cit despre iertare nu vad ce as putea sa i iert, faptul ca poate asa e el lasat de dzeu sau ca are fantezii de genul asta? Inclin din ce in ce mai mult in favoarea unei discutii transante daca va avea puterea sa se deschida.....in orice caz nu exista o garantie ca va fi un succes caci vad doat doua variante posibile ori va nega cu vehementa si va susyine ca a fosy doat o curiozitate fie va ramine la fel confuz si va vrea sa experimenteze cindva.... Desigur inclin si eu din ce in ce mai mult catre o disc caci am realizat ca m ar ajuta si pe mine sa i inteleg.... In orice caz , imi tot da tircoale o idea de vreo doua zile si as vrea sa stiu parerea voastra..... In curind vibe ziua lui, si o sa fie un party,cum desigur ati anticipat (mai ales cunoscatorii si cei care au pointed a finger on me pt ca merg in cluburi ).... Deci ma gindeam ca surpriza serii sa fie un tranny care sa faca un mic show stiti voi de genul dans etc....ma gindeam ca in felul asta si ar testa si el fantezia si s ar mai lamuri.... Fie o sa i placa si o sa descopere ca vrea sa mearga mai departe fie i se va lua total si complet de astel de fantezii.... Ce ziceti? |
cred ca ai gresit forumul. gay, bi...si de cine mai vorbesti tu pe aici, nu cred ca isi pierd timpul pe forumul despre mamici...hai sa fim seriosi!
norma, dupa zecile de pagini tu nu ai schimbat nimic la atitudinea ta.nimic nu ti-a dat de gindit. cel putin nu se vede. ultimul tau mesaj e la fel ca primul, confuz.
tot nu stii ce vrei sa faci, nu stii ce vrei de la viatza.
la virsta care o ai ma astept sa ai niste idealuri, sa stii drumul care il vrei in viatza. dar tu, esti ca un copil.
pe scurt cateva intrebari :
1.vrei sa ai langa tine un barbat care nu stii ce inclinatii sexuale are?
2.e asta important sau nu, pt tine?
3.vrei sa iti traiesti viatza cu un bi...sau cum il numesti?
4.te poti baza pe sprijinul lui la nevoie, cand lui ii sta mintea la timpenii si viatza e destul de grea si are o familie?
5.e un exemplu in viatza copilului tau?
inainte de a cauta sa vezi ce e cu el...cauta sa te cunosti mai bine pe tine.
grow up!
michelle
rall spune:
(sunt offtopic)
citat din mesajul lui Katya trepiedul ala pt sex anal |
citat din mesajul lui Mickyyy (offtopic: si chestia care ma oftica pe mine cel mai tare e ca multi dintre ei chiar cred ca "senzatiile" care le "mimeaza" tipele in filme sunt reale, ca tipelor chiar le fac placere anumite chestii, se uita la ele mimand niste gemete de placere cand ele sunt clar de durere si isi inchipuie ca tipa aia e in paradis in timp ce 3-4 tipi ii folosesc la maxim toate gaurile disponibile!). |
Sa nu generalizam. 80% chiar o fac cu placere, iar 50% dintre gemetele de durere sunt si ele parte a unui scenariu
norma_la1 spune:
la virsta care o ai ma astept sa ai niste idealuri, sa stii drumul care il vrei in viatza. dar tu, esti ca un copil.
Lasa ma pe mine sa mi definesc drumul si idealurile in viata si oricum nu asta face obiectul discutiei si chiar daca ar face....da mi voie sa nu m i le expun pe un forum public!!!
Stii ce zicea brancusi:
" cind vom inceta sa fim copii vom muri!"
Desigur e greu sa traiesti alaturi de un barbat despre care ti se poate confirma ca are alte orientari sexuale de cat cele normale....( eu inca sper sa nu fie asa)
Ca sot si tata e ireprosabil si asta atarna mult in balanta... Cut despre exemplu,,,, tu ai spune copilului tau : l am parasit pe tatal tau pt ca era bi? .... Imi vibe greu sa gred ca da.....
Iar daca se confirma ca e bi tu ai rezists sa stii ca barbatul pe care il iubesti ca o nebuna e de fapt un suflet chinuit si incorsetat in cutume sociale care nu au nimic de a face trairile lui .... Asta repet daca se va confirma ca e bi....
In rest ..... Nu ti doresc sa fii in locul meu.... De vb e usor ... De gasit solutii si pus pr delicat.....GREU!
Amonar spune:
citat din mesajul lui Katya Normala, si eu incep sa cred ca nu esti reala, imi pare rau...Altfel nu se poate sa zici ca sinteti suflete pereche si pe de alta parte sa nu stii de fapt ce suflet ai linga tine,mai bine banii aia pt petrecere cu animator nu stiu cum, da-i pt terapii si rezolva-ti pb, nu mai sta asa. Stockholm, mie dimpotriva, spatiul mioritic imi pare tare destupat la minte, atita am gugalit la sb asta si tot n-am terminat, ca am uitat sa caut cum era cu trepiedul ala pt sex anal sau cum ii zicea, n-am stiut ca tb si un instrument pt asta, o sta prost la altele spatiul mioritic, dar la bsdm si tranny si ce-am mai citit pe-aici, wow! |
Depinde ce definitie are destupatul asta la minte. In Tailanda se practica sexul cu copiii, asta o stie toata lumea. Inseamna destupare la minte? In Olanda, Germania la fel, siteuri cate vrei...pe tema asta. Barbatii casatoriti se pot delecta daca vor. Dupa mine destupatul la minte este acolo unde din punct de vedere juridic doi barbati si doua femei pot intemeia o familie, pot adopta copii. Asta e destupare la minte. Ca in rest orice taran care i-o trage vacii lui se poate numi destupat la minte.