MONTIGNAC (165) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

deci eu azi...:
MD: lapte, wasa cu unt si gem de prune (am inceput prost pentru ca avem numai lapte 0)
G:2 clementine si un baton de cereale si biscu cu cioco neagra
P: 2 bulanase de pui+salata de varza (mai intai fierte si dupa puse la cuptor sa se rumeneasca) + ceva nepermis ma abtin la comentarii

pana se sfarseste ziua numai fructe si apa

deci sa vina careva cu ca nu se mai poate sincer..nush ce-i cu mine da imi e foame si mananc numai prostii ..asta chiar prosteste as putea spune

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senz_benz spune:

buna.vreau sa incep si eu regimul asta si nu stiu exact ce sa pap la faza 1.meniurile pe care le postati voi aici sunt de faza 2?e cineva pe-aici incepatoare ca mine?
va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

sen_benz sunt multe fete incepatoare aici..abaterile in general sunt scrise cu alta culoare...si ce e de faza 2 se precizeaza

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

ms mult pt raspuns brindusik,de cateva saptamani tot caut un regim care sa mi se potriveasca,nu vreau sa slabesc mult,doar 4 kg dar pe care sa nu le mai pun la loc
o sa incerc sa ma inspir cat mai mult din meniurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

multumesc inca odata fetelor pentru primire

si eu azi:
MD: iaurt 0% cu cereale Montignac
G: 2 bucatele cioco neagra cu maltitol
P: salata rucola cu ceapa verde si rosii cherry + carne de curcan
G: chefir bio slab
C: 2 felii de ardei verde cu branza de capra si ceapa verde

dupa fiecare masa/gustare ceai cald

PS: fiind la inceput va rog mult sa imi spuneti daca le combin aiurea ca sa pot invata si eu merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

a si am uitat ceva f important am dat-o in bara cu ceva destul de nasol

am avut invitati cativa copii la joaca si pentru ca vroiau neaparat sa comandam pizza, le-am deturnat interesul catre bucatarie unde i-am invitat sa pregatim cu manutele noastre biscuiti de casa; si cum nu aveam decat faina alba (pentru ca nu m-am aprovizionat inca) am facut niste minunatii de biscuiti cu unt si cu nuca, de nu m-am putut abtine si am mancat si eu vreo 3,4 (erau mititei dar orisicat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Buna seara fete montignace si bine v-am gasit!

Daca tot au venit aici jumate din fetele de la odiseea mea (crissteo, btz_ovi, ochidut ) am zis ca poate ma primiti si pe mine!

Eu am inceput cu Monti din august si pana acum am dat jos 15 kg. Mai exact am plecat de la 75.6 si am ajuns la 60.6. Mai vreau sa merg in jos pana pe la 55 (bine, nici 52-53 nu mi-ar displacea ) si apoi sa ma mentin. Principiile Montignac probabil ca le voi tine pe viata, alaturi de alte principii pentru o alimentatie sanatoasa.

Intre timp tot citind carti despre nutritie si alimetatie am mers putin mai departe si am inceput drumul catre o alimentatie vegetariana in combinatie cu raw. Momentan sunt lacto-ovo-pesco-vegetariana (oau ce nume lung )

Meniul meu de azi:

MD - Branzica Fagaras cu ardei Kapia
G1 - migdale
P - supa de linte cu praz
C - mancarica de varza dulce
G2 - putin vin rosu

Mergi la inceput

cam cat se slabeste in medie la inceput/saptamana?

Mergi la inceput

si inca ceva...unde gasesc faina integrala si tarate pt paine?nu am folosit niciodata
fulgii de ovaz sau secara sunt ok pt micul dejun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Bine ai venit Sadie . E dulce foc pitica ta . Ma bucur ca vom avea ce invata de la tine in materie de retete vegetariene.

Senz,bine ai venit . Pt ca nu ai mult de slabit, eu zic sa nu te astepti la mai mult de 500 de gr pe saptamana. Faina integrala gasesti in hipermarketuri la Carrefour, Cora sau in plafaruri(dar e mai scumpa). Tarate poate gasesti la piata sau la tara. In plafar mi se par scumpe tare. Fulgi de ovaz sau secara poti manca la MD cu lapte degresat sau iaurt degresat.

Zax, dupa ce te aprovizionezi cu alimente monti poti sa gatesti asa pt intreaga familie chiar si pt copii. Vor fi castigate ambele parti: ei vor manca sanatos iar tu nu ai tentatii la masa.

Cel mai important e sa cititi cartile lui Montignac, sa va insusiti principiile si combinatiile. Nu va bazati exclusiv pe meniurile noastre, pt ca multe dintre noi tinem de foarte mult timp si mancam si de faza 2 de mentinere. Daca nu va e clar ceva intr-un meniu intrebati.

Brandu, ce patisi bre de mananci numai balarii? Asa nu se mai poate, fii cuminte cat mai poti

Ani de Stefana (23.01.2008)

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput