MONTIGNAC (165) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Buna dimineata, montigirls!
Bun venit, prospaturilor!

La inceput se slabeste mai incet, dupa experienta mea. dar nici nu cred ca e sanatos sa slabesti prea repede. eu am pierdut anul trecut 14 kg in 6 luni, deci aprox 2,3 kg pe luna, in medie. asta cu sport cu tot. de obicei slabeam un kg intr-o saptamana, iar in urmatoarea aveam stagnare. si tot asa.

Abia astept a pot face sport din nou. de data asta as vrea sa incerc si zumba dance. ati facut, stiti cum e? si as mai face si ceva alergari.

Meniul de ieri suna cam asa:
MD: paine vitastar cu salata de telina (data viitoare o fac fara ceapa)
P : salata de cruditati cu fructe de mare
C : seminte de fl. soarelui si mere

Iar azi:

MD: crema de branza cu ardei
P : pulpita cu rozmarin la cuptor + zucchini si broccoli la abur, cu parmezan
C : supa de rosii

Cam asta ar fi.
Va doresc o dumnica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

sadie, sens bine ati venit..se pare ca e bine sa ai ceva promoteri pe alte forumuri

zax exceptand biscuitii cu faina alba...meniul tau a fost ok.. adik iaurtul 0%(glucid) l-ai amestecat cu fulgi(glucid)...legumele ai voie sa le combini si cu lipide si cu glucide. intrebare: tu bei ceai dupa masa ca nu te simti satula? daca asta e cazul...atunci daca mananci conform nu te scula de la masa nemancata pentru ca ma gandesc ca nu o sa poti sta mereu cu mancat putin daca nu iti e felul sa mananci asa

puisoaro nici eu nush ce m-o apucat..de mancat nu mananc chiar prostii...da mi-e foame intr-una..si am pofte ciudate..spui ca is ...sper sa-mi revin sapt asta

azi am in plan sa-mi fac tocanita de ciuperci http://www.lauraadamache.ro/2009/09/tocanita-de-ciuperci.html fara mamaliga a se intelege si o sa fac si rulada aia cu carne de curcan si cascaval pe care a propus-o careva pe aici (a incercat careva sa le faca in hartie d copt si nu in staniol?)

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

gabriela scuze ca am uitat sa te trec in tabelas ..m-am luat cu trebile si-s tare uituca de obicei...noroc ca am cautat reteta de rulouri si am dat de date...dar acum .gata esti cu acte in regula

Mergi la inceput

puisoaro abea acum am cetit articolul de l-ai postat despre soia..clar nu mai iau de acum lapte de soia..in capul meu..am crezut ca daca e laptele organic..nu e problema..dar de fapt estrogenul ala e o chestie de sine statatoare in planta...hm...gata..am sa rad laptele de soia si o sa-i spun si mamei sa consume mai cu pondere...desi nush daca consuma ca ea prefera sa foloseasca fasolea in post

Mergi la inceput

gata..facut si tocanita si rulourile alea...tocanita o iesit ff buna..la rulouri nu me place ca atunci cand se pun la cuptor...se scurge tot cascavalul...dar macar au ramas roshiile uscate inauntru deci eu azi

Md: telemea cu capia si wasa
G:struguri
P:tocanita de ciuperci cu mamaliguta..one time only ca de maine o s-o mananc cu wasa
G:cioco neagra
C: cred ca mananc restul de salata de varza cu wasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Citat:
citat din mesajul lui brindusik

zax exceptand biscuitii cu faina alba...meniul tau a fost ok.. adik iaurtul 0%(glucid) l-ai amestecat cu fulgi(glucid)...legumele ai voie sa le combini si cu lipide si cu glucide. intrebare: tu bei ceai dupa masa ca nu te simti satula? daca asta e cazul...atunci daca mananci conform nu te scula de la masa nemancata pentru ca ma gandesc ca nu o sa poti sta mereu cu mancat putin daca nu iti e felul sa mananci asa

multumesc brandusik; incerc sa le iau usor, usor, desi recunososc nu-mi sunt toate foarte clare; deci o sa tot intreb, cu riscul de a va bate la cap
cu ceaiurile am ramas dupa prima luna de dieta de la nutritionist, care asa mi-a recomandat, sa beau dupa fiecare masa; de saturat ma satur, organismul s-a obisnuit deja cu si mai putin, deci nu-i problema; daca zici ca nu e ok - o sa incerc sa le raresc;

Mergi la inceput

si meniul de azi:

- dimineata pe stomacul gol apa cu lamaie si un sweety

MD paine WASA cu gem de prune fara zahar, branza dulce 0%, si iaurt 0% cu cateva cereale Montignac
G cioco neagra
P supa de rosii, tocanita de ciuperci cu ficatei
G cateva bucatele de ananas
C salata de rucola cu rosii cherry

Mergi la inceput

zax sincera sa fiu am facut comentariul cu ceaiul crezand ca bei ca sa umpli stomacul...acum ca am vb..m-am apucta sa citesc si desi in capul meu era ca nu e bine sa bei apa in timpul mesei si cu jumate de ora dupa masa..vad ca nu e nici o dovada ca sa sustina asta..din contra e bine sa bei chestii calde chiar si in timpul mesei si nu e indicata apa rece..de altfel am mai gasit ca apa ajuta bolul digestiv sa se imparta in fragramente mai mici numai bine ca digestia sa fie mai usoara...mereu am crezut ca nu e bine sa bei apa in timpul mesei pentru ca se dizolva sucul gastric si asta incetineste digestia..se pare ca am crezut prost...mai cercetez problema
nu tritionistul tau de ce ti-a recomandat ceaiul dupa masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Bun venit SADDIE, SENZ!

Eu stiam ca se poate bea in timpul mesei, dar nu mult, cam un pahar de apa/ceai. Chiar Montignac, la meniurile lui, spune de ceai sau cafea decofeinizata, deci e ok ceva lichid.

Meniul de azi:
- mandarine
- pufuleti
- budinca de avocado cu banana
- piept de pui umplut cu sunca si cascaval, ciuperci murate
- caju crud, cioco neagra, vin rosu.

SADDIE chiar, sa ne mai spui din meniurile vegane, si pe mine ma tot tenteaza, mai incerc diverse retete raw, imi plac.

Mergi la inceput

in principiu, ceaiul mi l-a recomandat ca ajuta digestia si pentru ca ceaiurile indicate de ea (alb, rooibos, salvie si verde, ultimele eu nu le beau pe motiv de alaptat, precum si soc, sunatoare)contin antioxidanti

in timpul mesei eu nu beau niciodata nimic, pentru ca asa m-am obisnuit, ci doar dupa masa; a, si mi-a mai zis ca apa trebuie bauta la temperatura camerei si cu gurite mici, nu tot paharul odata cum faceam eu inainte

Mergi la inceput