MONTIGNAC (165) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Gabi, daca chiar vrea sotul cartofi prajiti macar fa-i o varianta mai dietetica. Si eu mai fac din cand in cand ca ii dor la huzband. Tai cartofii felii mai mari, ii fierbi 5 minute, apoi pui peste ei o lingura de ulei de masline, sare, rozmarin sau ce mai vrei si ii bagi la cuptor in tava cu hartie de copt. Daca ai cuptor electric pune pe functia gratar si voila ai cartofi prajiti.

Nu cred ca e faina integrala. Trebuie intrebat la moara daca o cerne sau nu. Eu am intrebat la cateva mori si niciuna nu faceau faina integrala, doar alba.

Zax, eu cel mai mult ma inspir de pe forumculinar.ro, sectiunea Dieta Montignac. Aici poti verifica IG alimentelor http://doi4montignac.blogspot.com/ sau pe site-ul oficial montignac.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

seara buna doamnelor
ce faceti???

eu am inceput injectiile pentru fertilizarea mea,fetelor.
pe langa asta am si foarte multa treaba la serviciu ca pe 5 Decembrie plec la Budapesta si pana la sfarsitul anului nu ma mai duc si mai am si treaba pe acasa...asa ca in primele 3 zile cand o sa ajung in Ungaria...o sa dorm.

Iti tin pumnii, sa iasa bebe sanatos!

Mergi la inceput

Dana, subscriu la ce a spus Diana. Combinatia e foarte buna iar cu cacao parca mananci budinca de cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ZAO bine ai venit!

Meniul de azi:
- ceva nemonti, mai bine nu scriu
- paine integrala simpla (am facut de urgenta, ca nu mai aveam in casa, iar cand am scos-o din cuptor am innebunit si eu si fiu-meu, de la miros asa ca am balotat amandoi)
- salata verde cu sunca monti, mozzarella, seminte de floarea soarelui
- lapte de susan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

multumesc mult fetelor de primire

sper sa imi fac cu succes temele pana duminica seara si de luni sa ma apuc si eu; pot gasi undeva meniuri complete pe zile pentru faza 1?

si ca sa intru si eu in program, pana la ora asta am mancat asa:
MD omleta 2 oua, ardei verde si ceapa, o felie paine secara
G un pahar chefir bio 1,5 grasime
P gratar curcan cu salata verde, castraveti, ardei, ceapa

la gustarea a doua si la cina inca nu m-am gandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dragele mele , abia am ajuns si pe la voi azi :)

zax bine ai venit alaturi de noi si mult succes ... se poate :)

btv ovi ... daaaa, se poate, eu am reusit , vei reusi si tu cu siguranta

ninha te puppppp

brandusik am inteles

puisorule ce masina de paine ai ??? si faci paine 50+50% si iese buna ????

andanii

2007...2011 de la 95 la 68 kg :):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fetelor.

multumesc pentru gandurile bune.
sa va auda Dumnezeu.

mi-am terminat treaba in casa in proportie de 80%.
saptamana viitoare ma ocup de mine-epilat,vopsit,tratament cosmetic,mani-pedi...bagaje,calcat si pregatiri pentru drum ca stam 2 saptamani pe acolo.

eu am masina de paine Rhonson si sunt multumita de ea.
fac reteta de paine a fetelor de pe culinar,cea cu volume egale de faina integrala si tarate si iese foarte buna.
pun ingredientele in cuva,selectez proramul de framantat si dospit care tine o ora si jumatate la masina mea si apoi scot aluatul-iese un aluat foarte elastic,pufos si usor de intins....intind foaie si tai cu cutitul cat dimensiunea unei felii normale de paine.
le coc pe hartie de copt,in cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25 de minute.
dupa ce s-au racit feliile mele de paine le pun in punga de plastic si imi tin in frigider si 10 zile fara sa se usuce sau mucegaiasca.
prefer sa fac direct felii pentru ca se coc foarte bine in interior si se fac si repede.
si sunt si mai practice dimineata cand de obicei sunt pe fuga...iau 2-3 felii din alea din frigider...arunc ceva pe ele si mi-am pregatit micul dejun in 2 timpi si 3 miscari.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor .Bun venit celor noi Succes!

Zilele astea tot am umblat cu fetele cu scoala ,concursuri ...

Am papat conform dar iarasi stagnez din cauza rusilor

Azi am papat haotic si doar plante... Am pascut toata ziua pentru ca-i post.

Maine iarasi are cea mare concurs la mate si am o zi mai aglomerata..

Andanitzo nu ne mai potrivim la program delocTe pup

Este super buna tarta Puisoarei -quincoa sau cum i-o spune

Va pup fetelor

Mergi la inceput

Mirela, bafta fetei la concurs

Dana, masina mea e moulinex dar wassa o fac manual. Sau cum a zis Samira fac doar aluatul la masina de paine.Painea monti nu iese la masina pt ca nu se coace.

Zax, in dieta montignac painea de secara(daca e exclusiv din faina de secara) nu se poate combina cu lipide adica oua. O poti manca cu dulceata conforma, cu branza de vaci degresata, cu iaurt degresat, etc. Daca painea e cumparata, cel mai probabil contine faina alba. Paine conforma poti sa iti faci tu acasa sub forma de wassa http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/25420/Reteta-Montignac-Wasa/

Meniu azi:
MD: http://www.lauraadamache.ro/2008/11/scallion-pancakes-china.html( le-am facut cu faina integrala)
P: mermez de prepelite cu naut
G: abatere( o bucatica de tort ca e ziua tatalui meu)
C: inca nu stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

puisor asa e -am gresit rau ca le-am combinat; inca nu sunt foarte familiarizata cu principiile; am citit insa niste materiale foarte faine trimise de Gabriela (careia ii multumesc mult )si am inceput sa ma mai luminez un pic;

Mergi la inceput