Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Victo spune:
booon..asadar, am trecut de probele scrise! am o medie de 8,50..(am stalcit-o un pic la o materie..na..se mai intampla)...is pe la jumatatea clasamentului, vazut asa din ochi :)
colegii de serviciu..sa nu plec, sa nu plec..ca ei plang :):)
oi vedea eu in ianuarie.
azi am trecut pe langa accidentul in care a fost implicat VA. ioi..nici n-am crezut ca nu-i varza ..va dati seama, masina cu TIR,impact frontal..nu stiu daca el era la volan sau soferul si el in spate.
copchiii is nazdravani tare.rabdarea mea..aoleo..nu stiu pe unde o mai fi..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
crispro spune:
Cris, merci mult de ideea cu lp-ul. O sa il incerc si pe ala
Merci!
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
coteasca, eu nu cred ca e normal sa se scarpine la cocosel. Raducu al meu doar pune mana acolo cand ii scot scutecul ori se trage de el razand. Dar nu se scarpina. Eu zic sa mergi la medic...
Victo, felicitari, pai ai luat note f. mari pentru cat de dificila a fost perioada cu invatatul! Bravo, mami! Si intreb si eu ca si Crsipro: cine este VA si ce accident a fost? 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Au inceput si mucii.
Dar am ajuns sa am bucur ca curg mucii, data trecuta tare ne-am chinuit cu ei adunati undeva, si nu am putut scapa de ei. Cosmin zice ca a luat raceala de la noi, dar totusi eu zic ca e cam mare perioada de incubatie...
Paula, felicitari!! Tu lasa colegii si fa ce e mai bine pt tine si familia ta!! Nici eu nu stiu cine e VA. Nu ma mai uit la stiri, ca stam cu tv inchis. Asa e de rau
Cristina, sa-ti fie de bine!!
Corina, Raul se trage de ea, cand ii dau pampersul jos, nu se scarpina.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
paula_m spune:
Oana, am vazut pe FB ce viteza a prins Matei!!!
Felicitari!!!
Aaa, mai voiam sa zic ca eu nu sunt f multumita de puzzle ala. Adriana, la voi scot toate animalele sunete? Si tot timpul? La noi numai cand vor ele si care vor ele
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
crispro spune:
http://www.clon.ro/senatorul-udmr-verestoy-attila-a-fost-implicat-intr-un-accident-in-izvoru-crisului/1014032 - am gasit detalii cu accidentul
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
no,am spalat/culcat copiii.
ei, nici eu nu ma uit la stiri, ca n-am vreme. da m-au sunat colegii-sa ma felicite de note (eu nu apucasem sa deschid laptopul) si mi-au zis si cine era victima, noi vazuseram doar masinile busite.
paula, nu la colegi ma gandesc eu..dar inca nu reusesc sa gasesc mai multe plusuri pt nici una din variante :):) voi fi de coma. am zis ca o sa dau cu banu':)
da uite spre ex eu maine m-am invoit, pt ca ei vor merge dupa serv. la un chef- e ziua cuiva..iar eu nu am timp
dar in 30 tot ma duc ca e ziua colegei de birou.![]()
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
adrianaBuc spune:
paula, nu tot timpul scot sunete, dar am observat ca atunci cand sunt bateriile noi se comporta mult mai bine. Oricum unele animale scot niste sunete, nici nu zici ca sunt animale, dar na! e suficient cat sa ii atraga atentia.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
27+
cu 
crispro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Oana, am vazut pe FB ce viteza a prins Matei!!! Felicitari!!!Aaa, mai voiam sa zic ca eu nu sunt f multumita de puzzle ala. Adriana, la voi scot toate animalele sunete? Si tot timpul? La noi numai cand vor ele si care vor ele ![]() Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010Am implinit un anisor!!! Poze mare-partea aII a |
EU nu l-am vazut pe Matei.
Unde???Puzzle-ul meu merge, se aude bine. Face zgomote cand e acoperit total de lumina. Seara cand stingem lumina si ramane o piesa nepusa la loc, incepe concertul.
Sa-l ajutam pe Alex