Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 6
ooana spune:
Ilinca si Matei a inceput cu tipete cand nu primeste ce vrea dar eu le tratez cu calm
il intreb "de cetipi? se intampla ceva?" si cand ma vede asa calma se uita cu ochii mari la mine si uita sa mai tipe, sa vedem cum evoluam 
in carucior sta, ii place
dar sa nu ma opresc ![]()
la imbracat facem scandal, mai exact la geaca...dar la manusi sta asa frumos si intinde manuta, no' cine sa ii mai inteleaga
trebuie sa caut si eu super nanny sa mai lecturez ![]()
cu enervatul, eu am facut-o de 2-3 ori si am ridicat vocea, acum cand face ceva ma gandesc din start ca imi va parea rau...si spre mirarea mea nu ma mai enervez, stiu ca ma simteam oribil dupa...vad ca am reusit sa controlez problema asta
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Ieri asa de tare se trantea V si facea si valuri, ca sa impresioneze, pe mine aproape ma umfla rasul.. dar asta pt ca eram in casa, afara imi vine sa ma tot duc..
Eladea, pai cum asa? Ti-l trimit sau il pun iar n vanzare? Esti tare sufletista si buna! 

[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!!
matusa77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee firicelele alea pot fi si fibra vegetala, de la banana. Deci sunt total de acord cu ea.. atunci de ce a insistat sa ii dau antibiotic? Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!! |
Firicele maronii,mai incarligate
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui lauri_ca Puiutz, a mea parca-i sora lui Raducu, sunt aproape la fel la inaltime, greutate (9.200) si fontanela. Iar cu mancarea si noi suntem de vreo sapt. cu mofturi la masa de pranz. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
:))))) noi suntem cu mofturi de 3 luni la masa de pranz, cu scurte perioade de mancat normal
de vreo saptamana sa zic ca si-a mai revenit.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

ooana spune:
Pana nu am trecut prin problemele cu mancarea nu mi-ar fi inchipuit cat de exasperant poate fi
Puiutz spre din suflet sa scapati de perioada asta cat mai rapid
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
matusa77 spune:
Pai noi de cand am inceput diversificarea facem mofturi, zi de zi, fara pauze, la absolut toate mesele, din acest motiv eu mi-m luat gandul de la bebe 2
.
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui ooana Pana nu am trecut prin problemele cu mancarea nu mi-ar fi inchipuit cat de exasperant poate fi Puiutz spre din suflet sa scapati de perioada asta cat mai rapid 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
ooana, uneori mi se pare ca nu se mai termina...acum m-am resemnat ca nu mananxa decat cu telefonul mobil in maani, asta e... o sa-i treaca, sper, intr-o buna zi si "pasiunea" asta.
el este si in perioada de tranzitie catre a manca singur, dar daca nu-i place mancarea nu vrea sa duca singur lingurita la gura, ne trebuie musai telefonul in mana
.doar fructele le papa singur, painea cu unt, biscuitii.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

paula_m spune:
Eu pot sa-i repet lui Raul ce vreau eu, pe orice ton, ca tot nu potoleste. Doar cand striga Cosmin la el, edvin brusc suparat si plange. Ii iau fetisoara in maini si incerc sa-l fac sa se uite la mine , sa-i explic...nu vrea, nu ridica ochii si pace.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
coteasca spune:
buna seara mamici!
tudorel al meu parca are o tuse seaca, eu cred ca se ineaca cu scuipat si tuseste dar parca de vre-o 4 zile tot tuseste, ma gandeam la ridichea neagra sa-i dau cu miere, o fi buna?, si se tot scarpina la cocosel pana se face rosu. cum ma prinde ca-l schimb de scutecel cum se scarpina. oare o fi normal? ai vostri fac la fel?
histamina, am citit si eu pov nasterii, m-am emotionat, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de incercari, dar poti sa-mi spui te rog cu ce medic ai nascut acolo, pt ca si eu tot la giulesti am nascut si parca nu au fost asa badarani cu mine!
bumb, sanatate
btz, petrecere frumoasa alaturi de paulica, sa va distrati intre picime![]()
fug
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
crispro spune:
Am exagerat acum seara- paine prajita frecata cu usturoi, ciorba de fasole boabe cu afumatura si o ceapa rosie.
Sa-l ajutam pe Alex

si