Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
ilinca79 spune:
Michelle, coupe-ul ala l-am ochit si eu, e foarte fain dar mi se pare scump.
Cris2010 ma gandisem si la masinuta care i-a placut lui SN. Am gasit varianta www.amazon.co.uk/Fireman-Sam-Jupiter-Ride-On/dp/B004QCPT7W/ref=cm_cr_pr_pb_t" target="_blank">asta si pretul e acceptabil
Deci Paula e clar ca ai nostri baieti se pot lua de mana la cumintenie Tipa care vine la mine la curatenie, merge si la Eladea, si mi-a zis ca Filip e mult mai cuminte decat Victor (bine, nu direct cu cuvintele astea, dar asta se subintelegea )
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Cris2010 spune:
Se vede ca n-am sef.
Crispro, parca ziceai ca nu prea bea lp Vladut. Stiu deja ca ai schimbat o data lp, incearca si cu Hipp. Noi cand am inceput intarcarea, i-am dat Aptamil. La inceput a fost ok, dar dupa o perioada n-a mai vrut sa bea... au fost dati cand a baut doar 10ml. Am tot insistat, gandidu-ma ca e doar o perioada mai rea, dar situatia nu se imbunatatea. Am trecut pe hipp si vreau sa zic ca rade tot, din prima zi. (nu i-am mai facut trecerea treptata).
de Solnushka Natali - 13.07.2010
puiutz_mic spune:
Mai fete, am folosit si eu gelul de arnica pentru loviturile lui Raducu - la el chiar a avut efect, dar i l-am aplicat imediat dupa ce s-a lovit, doar se inrosise locul, nu se invinetise inca. Si s-a desrosit destul de repede si nici nu s-a mai facut vanataie (era chiar sub ochi, sigur s-ar fi invinetit acolo).
in schimb pe vanataile mele nu a functionat . Dar m-am uns la vreo cateva zile dupa ce ma lovisem
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilinca79 Cris2010 ma gandisem si la masinuta care i-a placut lui SN. Am gasit varianta www.amazon.co.uk/Fireman-Sam-Jupiter-Ride-On/dp/B004QCPT7W/ref=cm_cr_pr_pb_t" target="_blank">asta si pretul e acceptabil Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
Eu zic ca e ok. Celelalte modele au si diverse butonele, manete cu sirene si melodii.
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic Mai fete, am folosit si eu gelul de arnica pentru loviturile lui Raducu - la el chiar a avut efect, dar i l-am aplicat imediat dupa ce s-a lovit, doar se inrosise locul, nu se invinetise inca. Si s-a desrosit destul de repede si nici nu s-a mai facut vanataie (era chiar sub ochi, sigur s-ar fi invinetit acolo). in schimb pe vanataile mele nu a functionat . Dar m-am uns la vreo cateva zile dupa ce ma lovisem Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Cred ca asta e secretul, sa le aplici cat mai repede.
paula_m spune:
Noi avem o masinuta din aia rosie. Alt model, dar Raul nu a fost incantat deloc de ea. Eu cred ca e mai usor cu o motocicleta din aia, pe care o impingi cu picioarele. Din punctul meu de vedere e mai usor, ca nu tb sa stea asa cracanel , ca si pe masinuta.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
lauri_ca spune:
Puiuta mea inca sta in carucior, chiar si cate 1 ora la plimbare. Mai greu e cand o iau de la joaca, atunci incordeaza picioarele si nu o pot aseza, dar ii explic f. hotarat ca mergem acasa cu carutul si renunta repede. Eu am plimbat-o mereu destul de mult in carucior pt. ca parcul e destul de departe iar la volan ma urc doar la urgente.
Puiutz, a mea parca-i sora lui Raducu, sunt aproape la fel la inaltime, greutate (9.200) si fontanela. Iar cu mancarea si noi suntem de vreo sapt. cu mofturi la masa de pranz.
Iubita mea mica s-a facut asa dragastoasa, vine la mine si-si lipeste obrajorul, apoi imi intinde o gurita cascata s-o pup. Mor dupa ea. Si e o sensibila, daca ii zice tat-so ceva cu o voce mai serioasa (nu o cearta, dar el e cu "nu e voie" in gura mai des) imediat se pune pe un plans artistic.
saddie spune:
Eu am pus ochii pe una din www.amazon.co.uk/Funtastic-8523-Mookie-Scramble-Yellow/dp/B003BNY8HO/ref=pd_sim_k_h_b_cs_4" target="_blank">asta. Ma distreaza maxim . Plus ca nu ocupa mult loc in casa ca e pliabila.
Alice_Elena spune:
citat din mesajul lui histamina palo,tinemi pumnii.sa fie bine puiutz,esti o scumpa. cris, multam fain. sunt zombie. azi se duce gemanuta mea cu mama la dr. imi mpare rau ca am lasat-o pe ea,dar nu am avut cum. gemenuta mea e cel mai bun ,curajos si frumos om pe care il stiu.daca ne certam rau si mama intervine intre noi, in secunda urmatoare ne aliem impotriva mamei. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
asa facem eu si sora mea. si nu doar la maicamea, dar de cele mai mulre ori ea pica de victtima :D
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 31+
bumblebee spune:
Rezultatele la culturi sunt negative. Azi a dus sotul o noua proba pt parazitologic. Am vorbit din nou cu dr la tel, iar m-am enervat. Imi tot spunea ca am combatut-o cand ea imi spunea ca mai mult de 3 scaune pe zi reprezinta o problema. Eu de fel nu sunt categorica in exprimare, mai ales cand vine vorba de o discutie cu un medic, nu am studiile necesare pt a fi transanta.. si chiar daca le-as avea, nu cred ca exista adevaruri medicale absolute. In fine, ea crede ca scaunele au fost tot pe fond viral, ca si secretiile, tusea bonus de la faringita si ca firicelele alea pot fi si fibra vegetala, de la banana. Deci sunt total de acord cu ea.. atunci de ce a insistat sa ii dau antibiotic?
Ii voi face aerosoli cu ser fiziologic, voi continua Sumetrolimul, Stodalul si intram si cu Sinupret, ca il chinuie tare si mucisorii acum .
Btz, serbare?
Matusa.. ce spui tu acolo.. alea trebuiau tarate prin tribunale si judecate ca acum sute de ani.. Nu isi dau seama cata suferinte provoaca..
[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!!