Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 7
rgagapie spune:
LMA Rares ,
asa pe fuguta sunt de servici in bucatarie. Am blatul II la cuptor (pentru tort) si o praji gata .
A_driana spune:
buna ziua toata ziua,
lady eu nu prea mai fac mare lucru ...de mesterit nu mai mesteresc nimic, de gatit nu fac nimic deosebit....iar cu lucrarile stam bine, am facut cam tot ce ne-am propus pana acuma...
vias felicitari....da ce examen fu?
mummy tinem pumnii stransi
ramona spor la pregatiri
geti ia zimi tu mie de unde cumperi tortitele (vad ca asa le spui tu ) pt cercei? am si eu cateva perechi de cercei facuti de mine si nu am tortite sa-i pot purta.....si acuma am cam intrat iar in febra aranjatului si a imbracatului elegant asa ca vreau sa port si accesorii .....daca imi poti spune un pret si de unde....desi mie mi-ar trebui vreo 5-10 perechi maxim
o si splendida sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
magdaz_ina spune:
Multumim tuturor pentru urari !
Pana acum am sarbatorit prin patzanii. Rares a facut febra, de aseara are colici abdominale si era cat pe ce sa primeasca cadou un tratament injectabil. Pana la urma tratam cu siropele rosu in gat (acea forma de rosu in gat care da dureri de burtica ) si speram ca vom fi bine pana luni pentru excursia in Germania.
_
Rares
rgagapie spune:
Sa vedeti si voi ce mari dansatoare suntem...
asta e de asta vara, august...
http://www.youtube.com/watch?v=ME-blFF0ru4
Ieri cand am implinit 2 anisori cu matusica:
http://www.youtube.com/watch?v=BPYHFJu1v8E
rgagapie spune:
Adri multumesc de urare. Am cam terminat pe azi, aam ultima praji la cuptor si merg fuguta sa fac si ceva de papa, k vin ai mei si nu am nimic, apoi o sa dea iama in prajiturile mele .
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui busymummy Rgagapie... e super tare!!! de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani. POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Ai vazut si ce frumos stim sa uram... Ce mai de la anu tre sa o inscriu la jocuri populare, eu un nu prea le am (spre mea)
My_Lady0091 spune:
Maya...esti o dulce
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
Maya e o dulcica
Madga sper sa plecati in calatorie sanatosi si va asteptam cu vesti din cele mai bune!
sunshine2009 spune:
Buna seara la toata lumea!
s-a mai incheiat inca o saptamana de lucru, Doamne ajuta, ca nu mai puteam...
Lady, cum se simte sotul tau?
Maya
Rares
Sa cresteti mari si sanatosi si fericiti alaturi de parintii vostri!!!
Rares, insanatosire grabnica si drum bun plin de vesti "sanatoase" sa aveti! A inceput perioada pietelor de Craciun, adica de weekend-ul acesta se deschid. Sa incercati sa ajungeti prin unele mai mari, daca cumva aveti timp, energie putere pt asa ceva, sunt f frumoase!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere