Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
ok.fii-mea doarme de la 02.00 la 16.30(17.00)
busy..sanatate!
si daca iei interviurile..ce alegi?unde pleci?
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
Pai ce sa aleg? Ca toate au fost pt. acelasi job - ca la noi pt. un job de genul asta dai cu toti sefii posibili. Daca le iau, plec la Geneva
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui busymummy Pai ce sa aleg? Ca toate au fost pt. acelasi job - ca la noi pt. un job de genul asta dai cu toti sefii posibili. Daca le iau, plec la Geneva de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani. POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD AM PRODUSE LA BAZAR ! |
Adica...plecati la Geneva-toti?
28+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
hellooooo
deci sunt buna de cinsteala am dat un examen si e luat ma simt atat de fericita
deci: amandine, savarine, covrigi aromati si mult pepsi twist pt fiecare
vias spune:
Busy eu sunt sigura ca ai luat interviul..si ca foarte curand ai sa ne scrii de la Geneva ce fain
Allexa am vazut ce bunataturi prepari tu mai ca te-as lua si la mine acasa, ca trebuie sa ma apuc de mancare, curatenie...imediat se face ora de plecat dupa JR la gradinita...
pupici..un we super fain!!
allexa06 spune:
numai ca pe mine ma apuca , mai rarut, am perioade cand nu am chef sa fac nimic...sau cand am chef sa gatesc,si atunci fac cu placere...perioade si perioade,deci nu stiu daca chiar ai face vreo afacere cu mine
Ce examen ai avut astazi ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
citat din mesajul lui vias hellooooo deci sunt buna de cinsteala am dat un examen si e luat ma simt atat de fericita deci: amandine, savarine, covrigi aromati si mult pepsi twist pt fiecare Mamica lui JR |
Felicitari!
magdaz_ina spune:
Lady, multumim pentru cuvintele frumoase !
Vias, felicitari !!
Busy, tinem pumnii stransi !
_
Rares
vias spune:
cred ca merg acum la vreo ora...ca-s rupta de oboseala... azi-noapte nu am putut sa dorm