Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 8
vias spune:
'neata
cine vine la ???? capuccino cu frisca si ciocolata calda???? ceai si lapte???????
eu de luni sunt la birou sa vedem atunci cum ma descurc dimineata alergatura, dus JR la gradi, apoi direct la birou, de la birou la gradi sa iau copilul si apoi acasa curat, spalat, facut mancare ..oare o sa ma descurc???
My_Lady0091 spune:
'neatza!
La multi ani Maya!!!!Petrecere frumoasa astazi!Asteptam pozeeeeeeeeeeeeeeee
Sun, sotul e ok.Il mai inteapa capul..normal..are un hematom in varful lui..ca un mot!Peste 2 tre' sa faca un RMN!
Vias..dar secretoasa mai esti!Pe ce post te-ai angajat, dom'le?
Magda...cum e Rares astazi?Mai bine?
28+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
busymummy spune:
citat din mesajul lui vias 'neata cine vine la ???? capuccino cu frisca si ciocolata calda???? ceai si lapte??????? eu de luni sunt la birou sa vedem atunci cum ma descurc dimineata alergatura, dus JR la gradi, apoi direct la birou, de la birou la gradi sa iau copilul si apoi acasa curat, spalat, facut mancare ..oare o sa ma descurc??? Mamica lui JR |
Ia-o cate o zi pe rand si vei vedea ca poti face fata... usor, usor o sa ti se aseze toate
getik1 spune:
buna fetele
LA MULTI ANI RARES sa dea Dumnezeu sa fi sanatos si sa ai parte de tot binele din lume
ary a furat raceala de la cresa si este cam marita
lady la mine este o problema cu serviciu, eram pe post temporar ca atare anu trecut in iunie miau incheiat contractu de munca asa ca sunt in cautari, iar ieri scuze dar am intrat la ordine in casa si am sfarsit in curatenie generala, si de ieri dimineata acu m-am linistit si eu.
adi iti pot spune de unde sa iei :www.margelutze.ro eu de aic cumpar, dar sunt la seturi de aproape 100 de perechi
vias o sa te descurcii.
suny[/b]
fug acu sa fac subereguri
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
vias spune:
buna seara
sper sa ma descurc de luni, oricum o sa intru de la birou..pe de o parte abia astept, aveam sincer nevoie de iesit din casa...dar sunt convinsa ca o sa-mi fie si tare dor de perioada asta ...
Jr azi mi-a spus cateva cuvinte in lb engleza
sunt de-a dreptul topita, parca vb mai bine engleza (cuvintele respective) decat romaneste
pupici, o duminica faina...noi maine iar vom fi in alergatura, iar cautat una, alta pt renovarea ce va incepe la inceput de decembrie
vias spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Rares este spre bine. _ Rares |
sa aveti un drum bun siva asteptam cu cele mai bune vesti!!!