Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 16
gabitza35 spune:
lady nu vei lua 75% din 75%...vei lua (daca stai un an) 75% (cam 72) din ultimele 12 venituri de la serv, adica vei avea aceeasi baza de calcul a indemnizatiei ( si aceeasi indemnizatie) ca la rebecca
Eu zic sa te mai interesezi si sa verifici info
la grade nu ma bag ca nu ma pricep chiar deloc....
tot noi,mai noi :)
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitza35 lady nu vei lua 75% din 75%...vei lua (daca stai un an) 75% (cam 72) din ultimele 12 venituri de la serv, adica vei avea aceeasi baza de calcul a indemnizatiei ( si aceeasi indemnizatie) ca la rebecca Eu zic sa te mai interesezi si sa verifici info la grade nu ma bag ca nu ma pricep chiar deloc.... mami de gemenasi tot noi,mai noi :) |
informatia o am de la Mru(personal), dar voi verifica si la financiar!
saru-mana
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gabitza35 spune:
Lady,dar tu iti iei indemnizatia de la institutie,nu de la Agentia de Prestatii Sociale?(acum am vazut in normele met precizarea asta...nu stiam)
Parerea mea( nu numai) e ca indemizatia pe care ai primit-o pt Becca nu constituie venit...nu are multe din atributele unui venit, de la calcul,impozitare,etc...
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui gabitza35 Lady,dar tu iti iei indemnizatia de la institutie,nu de la Agentia de Prestatii Sociale?(acum am vazut in normele met precizarea asta...nu stiam) Parerea mea( nu numai) e ca indemizatia pe care ai primit-o pt Becca nu constituie venit...nu are multe din atributele unui venit, de la calcul,impozitare,etc... mami de gemenasi tot noi,mai noi :) |
inteleg..
dar fiecare institutie interpreteaza legea cum vrea
Eu banutii ii primeam de la Minister.Ei s-au ocupat de dosarul meu pentru solicitare concediu crestere si indemnizatie, iar banii de indemnizatie tot de acolo ii primeam.
Si sunt asa 75% din salariul meu net..adica vreo 700 lei si ceva plus Ord.50(norma de hrana)..in total vreo 12 si ceva/luna.
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
gabitza35 spune:
asta cu institutiile publice e alta mancare de peste...sa zic asa
In masura in care am timp,pentru mine strict,voi incerca sa ma luminez
Cand vei afla ceva concret(la prima indemnizatie pt bebe nou) se va ridica ceata...sau poatela voi exista decizia emisa si inmanata inca de la inceput si vezi are-i treaba,nu ca la noi doar la cerere....
magdaz_ina spune:
Lady, eu m-am uitat putin pe pagina legislativa si se pare ca este 75% din ultimele 12 luni, adica din acesta noua indemnizatie pentru concediu de maternitate si din prima indemnizatie de crestere copil.
Oricum, norma o iei separat si ramane neschimbata.
Per total vei lua totusi mai putini bani decat prima indemnizatie.
_
Rares
vias spune:
...mamaita mea care m-a crescut e grav bolnava...si toata lumea se asteapta sa moara
ma duc sa-mi iau puiul de la gradinita..
rgagapie spune:
citat din mesajul lui vias ...mamaita mea care m-a crescut e grav bolnava...si toata lumea se asteapta sa moara ma duc sa-mi iau puiul de la gradinita.. Mamica lui JR |
My_Lady0091 spune:
Vias...AI CREDINTA IN DUMNEZEU?Eu zic sa te rogi pentru mamaita ta...chiar daca e grav bolnava..nu trebuie sa si moara!
Cine e asteapta la acest lucru...ca la un fapt implinit, e un om las, fara credinta..sau fara iubire-n suflet!
Dumnezeu s-o ocroteasca!
29+