Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 15
rgagapie spune:
Nimeni pe aici...... cand am si eu putin timp...
Sunt la scarbici, nu am mai fost de luni. Mi-am cauta de lucru, am gasit, dar nu stiu ce sa fac, pe de-o parte programul aici e super, pe de alta parte nu stiu e va fi in ianuarie nu stiu ce sa fac.
sunshine2009 spune:
Neata Ramo,neata la toate frumoasele somnoroasele,
Si eu tot la servici si sunt "numai" la a doua, dar espresso.....
azi ne pregatim la lucru de montat ferestre si varuit..tot biroul e un santier...acasa santier meseria e un santier...ce mai, pot dormi si dace baie cu papuci de protectie si casca...
Magda si Rares: SUPER!!!!! MA BUCUR TARE MULT PT VOI . Ce cadou frumos v-a adus mosul anticipat.
o zi faina va doresc!
Va rugam FFFFF frumos , un vot aici: ac1 si ac2!
Multumim frumos!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta" target="_blank">Concurs Vara 2011
vias spune:
buna dimineata si de la Brasov, frumos oras...dar tare inghetat
vin si eu la cafea, ca am baut doar jumatate din ea ..si eu sunt tot la birou ...mai e cineva la birou???? Busy?????
Ramona, eu in locul tau as merge la sef si l-as intreba ce are de gand cu mine, i-as spune ca de teama sa nu ramai fara post, ai aplicat in alta parte, acum vor sa te angajeze, dar tie iti place tare mult aici si nu ai vrea sa pleci. Intreaba-l daca din ianuarie postul tau mai e sigur sau nu...
Eu asa as face, prin asta mai arati si faptul ca tie iti place la ei si nu doresti sa renunti!
si acum...la treaba cu mine
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Eu nu sunt la birou, cu toate ca as vrea ,ma mai invart prin casa putin si apoi ma duc pana la mami meu
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
Deci..noutati!
-ieri am fost la munca!eu termin concediul de crestere pe 29.11.2011, cand e ziua fetei!pe 30 ar fi trebuit sa intru in campul muncii!Am facut la Personal(MRU) cerere de repunere in functie..incepand cu 30..oficial sunt la munca!Apoi am fost la medicul de familie al meu-din unitate(aka IPJ) pentru concediu pre si postnatal, mi-a dat incepand cu 30.11.2011 pana pe 04.04.2012, concediu pre si postnatal-toate 126 zile!
Ce e bine: in aceasta perioada voi fi platita 100% pentru ca-s in concediu...
Ce e rau
1.A venit o lege prin care cei care sunt in concediu crestere/ cu contract munca suspendat, adica cei care nu primesc calificative anuale(la noi asa se apreciaza munca, prin calificativ la sfarsit de an)..nu vor primi gradul!!Deci eu la anul trebuia sa imi primesc gradul..insa acum mi-l va amana 3 ani...cele care au fost in concediu crestere pana la emiterea acestei legi..au primit gradul!
Voi fi singurul agent din generatia mea..care nu va fi promovat la un grad superior
2.Voi lua indemnizatie de crestere mai mica decat iau acum deoarece voi lua 75% din veniturile realizate pe unltimul an de munca si eu in ultimul an de munca am fost in concediu cu Rebecca-de crestere!Adica voi lua 75% din indemnizatia pe care o iau acum..adica 75% din 1200 lei
3.Angajatorul nu mai asigura, conform noii legi, decat un an postul de munca!Dupa un an ma poate muta, da afara...
Deci numai esecuri profesionale..renuntari..lume care m-a hulit/barfit/aruncat cu rosii in mine!
Sunt asa intr-o pasa proasta existentiala
Plus ca atunci cand am intrat cu Rebecca in concediu crestere, s-a reorganizat activitatea(disparut functii)..si eu dintr-o functie superioara...am ajuns(fara a ma intreba nimeni) intr-o functie inferioara!Mi s-a luat din salariu-normal, m-a lovit si in banii care i-am luat pe timpul concediului cresterii
Deci la noi treaba e asa
-gradul profesional e crescator(liniile alea de pe epoleti).Adica un agent cu 5 linii pe tresa e mai mare in grad cu unul cu o singura linie.
-gradul de functie e descrescator..adica un agent I va fi mai mare in functie decat un agent III-spre exemplu.
pe mine m-au scazut in functie( de la agent I la agent III)..iar gradul profesional..imi va fi amanat inca 3 ani!Asta-s eu!
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
allexa06 spune:
Intredevar este nasol ca nu-ti vei mai putea primi gradul,este clar ca nu vei mai putea sta doi ani acasa ,asa cum ai stat cu Rebecca,va trebui sa te intorci repede ca sa nu-ti pierzi postul,nu este deloc corect,dar...asa este la noi.Multe sacrificii pt noi,daca vrem un copil ...De schimbarea gradului...nici nu mai vorbesc ...
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
Lady eu stiam ca daca intri dint-un CIC in altul obligatoriu primesti suma de 600 ron +200 alocatia. Si poti sta acasa 2 ani.
Legat de functii, grade...despre asta zic ca nu mai are rost sa discutam, cred ca este o problema la nivelul intregii lumi. Imi aduc aminte ca si Bobomum spunea ca asa era si prin SUA, acolo nu dadeau nici CIC, apai altele. Cred ca sunt putine tari care dau ceva bani si incurajeaza cresterea natalitatii
Gandeste-te ca este o perioada a ta si a copiilor tai, alta nu vei mai avea, ca te vei intoarce la munca si ai sa devii sclava altora...
Profita de timpul asta, chiar si asa cu multe greutati, o sa regreti mai tarziu ca nu te-ai bucurat.
Va veni si vremea ta cand vei putea sa cresti din nou in grade.
vias spune:
eu nu am chef de nimic, trebuie sa termin macar un proiect ..si amo leneeeeeeeeeee....
Ma gandesc ca diseara ma uit cu JR la "dansez..."
abia astept, e asa dragalas cum sta el la mine in brate..si cum adoarme imediat
magdaz_ina spune:
Lady, imi pare rau de micile neplaceri. Daca aveti posibilitatea te poti intoarce dupa un an la serviciu, pentru a-ti pastra locul de munca. Important este sa fiti sanatosi, restul se rezolva cu timpul.
Eu te felicit pentru ca vei fi de 2 * mamica, la varsta la care trebuie.
Timp pentru serviciu va fi toata viata.
_
Rares
A_driana spune:
lady spun si eu ce au spus fetele...stiu ca tu nu esti deloc impacata cu situatia asta dar nu avem ce face....bucura-te de perioada asta unica cu copii ca nu se mai intorce in veci....apoi la servici ai timp sa avansezi...sanatosi sa fiti toti, asta conteaza, restul...se rezolva cumva
hai capu sus
Adriana, mamica pufarinului David