Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 14
My_Lady0091 spune:
Gabita, sanatate Evei si lui Dragos!Si tie multa putere in aceasta noua incercare..tare rau e cand sunt raciti!
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
buna fetele am netttttt
busy dar matinal este baiatu tau, si cand o fi sa meraga la gradi sa vezi ce o sa tragi atunci de el
lady sa imi spui parerea cand ajunge coletu dar si de micul cadout
cami felicitari pentru masina de spalat vase sa o stapanest si sa o folosesti sanatoasa, spor la servici
magda ce mult ma bucur ca baiatu este bine, data viitoare la control o sa fie si mai bine
ady lasa asta e data viitoare o sa fi mai atenta la cumparaturi, cum a fost azi la curs??
gabita la gemeni sa se faca bine
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
Geta...ce cadou?Vrei bataie?
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
getik1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Geta...ce cadou?Vrei bataie? 29+
|
ai sa vezi tu [:P] si chiar vrei sa ne , eu nu ma bag ca tu esti la dublu, iar eu singura
vezi tu maine si imi spui
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui getik1
ai sa vezi tu [:P] si chiar vrei sa ne , eu nu ma bag ca tu esti la dublu, iar eu singura vezi tu maine si imi spui getik mami de mica aricica 29.12.2009 povestea unui aricy bijuteriile lui getik |
Vine Mos Nicolae, hai la portocale !
29+
vias spune:
BUNA SEARA..moaaaaaaaama ce liniste pe aici
eu am trimis o portocala deja
acum merg la treburile din casa
noapte buna!!