Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 13
vias spune:
daca iei doar o jucarie de pe vreun site nu se merita, ca platesti transportul. trebuie sa ai cumparaturi de minim o suma.... de obicei suma depaseste 200 ron.
Anul trecut cand am luat eu jucaria asta, am luat-o impreuna cu altele si nu am platit transportul, dar am facut comanda de peste 250 ron.
Daca vrea doar o jucarie, atunci cel mai bine e sa o ia din magazin.
Eu anul trecut am dat 57 ron.
A_driana spune:
'seara fete
am gasit bancul de scule....si apoi am vazut la real cu cativa lei mai ieftin .....na, nu le pot sti si eu pe toate
oricum, eu cred ca ma bucur mai mult decat David, imi place tare mult si mi-am dorit de mult sa-i cumpar....
sambata ii vom tine ziua (as fi vrut duminica, dar atunci se sarbtoreste fetita nasilor) doar cu familiile si nasii....voi gati cate ceva si tortul (inca nu stiu cum va fi, buburuza sau rotund cu folie cars deasupra)...
vias cursul il platesc eu, costa 250 lei ca am prins ceva reduceri, altfel era 550 lei...abia astept, sunt curioasa cum va fi...
stiu ca nu merge si cu cv-urile asa una doua, dar sunt cam dezamagita....ca daca totusi dupa o luna sefu nu ma mai tine, ce D-zeu ma fac? acuma deja sper si macar el sa ma tina chiar daca salaru ii mic, macar ma pot baza pe ceva....na, mai vedem, eu sper din suflet sa gasesc ceva ca ii dezastru si numa o luna fara salar...
Adriana, mamica pufarinului David
getik1 spune:
neata' fetele eu acu reusesc sa bantui ca doarme duracel care ma pus la respect si nu mai am acces la pc decat dac ii pun "reclama mega" sau "dalin".
este mai bine picea s-ia revenit si a devenit duracelu de dinainte, eu sunt rupta de oboseala in continuare de azi amm inceput sa iau magneziu s avedem ce va fi.
va la o mare si tare in termos sa stea calda.
si inainte sa fug la nani va las sa vedeti ultimele ornamente sper sa va placa dar si critici daca aveti
http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/
getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
busymummy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vias buna seara ma asteptam la cinste....inde-i Busy..? Mamica lui JR |
Stati linistite, ca va cinstesc eu daca e cazul... inca nu am vesti... dar sper ca pana la sf. saptamanii sper sa aflu ceva
Eu sunt treaza de la 4... Dutzu e ok, nu mai tuseste, nu mai haraie... dar are muuuulta energie drept care, de la ora 4 dimineatza am baut 3 cani de lapte, ne-am jucat, ne-am uitat la desene... incercand in tot acest timp sa nu-l trezim pe Andi... ca asta ne doream ("mami, 'col Adi sa dasam, te ioooog")
vias spune:
Buna ziua si de la mine
la birou, incet, incet incep sa ma organizez putin si eu, aseara am reusit sa dorm la 00:00 si am reusit sa fac si cate ceva prin casa, dar si mancare .. e drept ca a venit si tati ceva mai devreme si m-a ajutat..
Azi am dat comanda de masina de spalat vase ma simt tare bine...abia astept sa vina, dar vine numai in data de 5 noiembrie, abia astept sa o instalam ..ca nu mai rezist la spalat vase.. am observat ca zilnic pierd o ora si jumatate numai acolo
Noi inca nu ne-am hotarat ce cadouri cumparam, oscilam intre multe si nu stim ce ar fi cel mai adecvat pentru el
Busy iti tin pumnii stransi si ma gandesc cu drag la tine, sper ca toate energiile pozitive sa te inconjoare si sa vii cu raspunsul mult asteptat
Getik felicitari pentru ornamente, foarte frumoase!
si acum, back to work pe diseara
magdaz_ina spune:
Am revenit de la control ! Am scapat de unul din medicamente si urmatorul control va fi peste 4 luni.
_
Rares
vias spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Am revenit de la control ! Am scapat de unul din medicamente si urmatorul control va fi peste 4 luni. _ Rares |
cred ca Rares a primit cel mai frumos cadou de ziua lui!
Ma bucur tare mult pentru voi, meritati cu adevarat asta!
My_Lady0091 spune:
Magda!FELICITARI!!!
Deci e de foarte bine, nu?????????
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Deci e de foarte bine, nu????????? |
Maximul de bine posibil.
_
Rares