Fulgusorii inca sarbatoresc 2 anisori {3*}
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
Offf...Ozana.terminati voi acusica..si ce frumos va iesi!
Ruxi
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
eu am nevoie de muuuuuuuuulta cafea...sunt varza...varza murata..
Tare greu este, pe cuvant..am casa vraiste, vraiste , ghiuveta plina ochi cu vase, mancare ioc...si plang dupa o baie in cada ...nu mai stiu ce sa mai fac cu timpul asta....sper ca incet , incet sa-mi gasesc cumva echilibrul, ca asa nu se mai poate
ieri la teatru a fost ok la pici pana la jumatatea piesei a stat atent, apoi s-a speriat de lup si a vrut la mami, asa ca a stat in brate la teacher...
Nu mai plange cand il las acolo, pe fiecare dimineata cere la copii
o zi faina va doresc la toate
A_driana spune:
vias ma bucur tare ca la pici ii place la gradi...ai baiat mare, ce mai
fete, asta vreau sa-i cumpar la David de ziua lui: http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-2140/masa-de-lucru-mini/
am gasit la selgros la pret bunicel....aveti careva la copilasi, sa-mi spuneti impresii, daca se joaca cu ele, daca nu-s ascutite sa se poata rani?
lui ii plac astea si eu tare imi doresc sa-i cumpar...
eu ma tot gandesc in care zi sa-i tinem ziua si ce tort si mancare sa pregatesc ....si cu buget ff stramtorat
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
A_driana anul trecut exact bancul acela de lucru l-a primit si JR de la mos .
Este foarte fain, JR intre timp si-a pierdut interesul pt el, dar e fain, s-a jucat mult timp cu el. Nu are de ce sa se intepe, nimic nu e cu colt are suruburi, piulite (destul de mari, nu le poate inghiti)patent, surubelnita, ciocan, cleste foarte fain
A_driana spune:
vias mersi....deci azi merg sa i-l cumpar, sper doar sa gasesc sa nu-mi spun ca nu este
m-au sunat de la scoala, maine incep cursul de inspector resurse umane....iupiii, abia astept....
dar pana acuma nimeni nu m-a sunat la care am trimis cv
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
buna seara
ma asteptam la cinste....inde-i Busy..?
A_driana banuiesc ca platesti acel curs, nu??? cat mai este?????
Cat despre CV-uri...cunosc atat de bine ..sper ca in cel mai scurt timp saiti gasesti un job mult mai ok
restul fetelor????? Lady???? Alleza??? LauraB???? Pishko?? Sun? Getik?
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui A_driana vias mersi....deci azi merg sa i-l cumpar, sper doar sa gasesc sa nu-mi spun ca nu este m-au sunat de la scoala, maine incep cursul de inspector resurse umane....iupiii, abia astept.... dar pana acuma nimeni nu m-a sunat la care am trimis cv Adriana, mamica pufarinului David |
daca nu gasesti, il comanzi de pe site.cauta pe mai multe site-uri.poate gasesti mai ieftin!
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |