Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori..de unde ai luat sosete antiderapante ? eu am gasit cand avea edi vreo 3 luni...si acu le lungesc la spalat sa mearga dar mai vreau neaparat,pentru ca nu suporta papucii deloc.
Mamaaaa..ce ''dotata'' esti tu ..bv asta se adauga la frumusetea ta latina,ai ?? esti prea de tot,mai lasa si la altele cate ceva. macar niste craci lungi(dupa aia sufar io).

Tot vorbeati de caciula la copii..eu zic clar ca depinde de copil,sunt unii frigurosi care vor sa simta confortul termic dat de o caciula sau bluza in plus..sunt altii caldurosi care nu suporta caciula sau patura pe el ..cum e exemplarul meu.
trag trante cu el cand ies afara sa ii pun caciula,geaca si ghetele..ajung la masina,il pun in scaun si ma intorc sa culeg de pe drum un papuc sau caciula
Oricum,orice mamica simte de ce are nevoie puiu si va actiona in consecinta

Anka..depinde ce tip de ten ai si ce cauti.
hidratare,protectie solara,anti-rid..cam asta ar trebuie sa contina o crema buna.
mie imi place mult crema de la nivea (Q10)..de zi,noapte,ochi.
si cremele de la vichy cu apa termala sunt bune.
eu am un ten extraordinar de uscat,daca picur putina apa pe obraz..locul la zici ca se despica,se strange asa.
seara dupa demachiere am nevoie de o crema super grasa sa nu mai simt ca ma trage.
o fi si pe baza hormonala ? sau o fi si alta prob cu tenul asta prea uscat ?
stiti alta crema pt ten uscat care face minuni ?

da..si cremele weleda sun bune,in special cea de iris,e buna pt tenul uscat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Maimu..ai optat pentru un an sau pentru doi ?

si cic se considera tot venit impozabil,deci poti intra in cic doi,direct din cic unu..se va calcula 75% din cat iei acum indemnizatie.
e ff important ca ultimele 12 luni inainte de nastere sa nu ai intreruperi. adica sa nu ai zile/luni fara plata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Simo am luat din carefour, de la raionul de sosete copii, sa stii ca nu e f variat, am gasit doar 3 modele, de la Ciserom.
Mai, eu dau si craci si bust, nu-s zgarcita, dar sa luati si o halca de sold, o buca de burta, de aripioara, nu asa...alegeti voi ce vreti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Nu stiu ce sa fac cu bratul drept..ma doare rau..nu pot face nimic imediat/...ce fac cu fifi?
Catal_ina hai cu adresa ca merg la posta!

Mergi la inceput

Of, Tunde...nu poti face fizioterapie? , imi pare rau de dureri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Simo, am ales un an, ar trebui sa ma duc in ianuarie. In prenatal nu as putea intra dupa calculele mele decat prin aprilie. Deci zici ca nu pot lua fara plata intre ianuarie si aprilie.. Ai alte idei/ sugestii, ce as putea sa fac?

Tunde, vezi daca nu e vreo crema homeopata pt durere. Eventual ia chamillia de-a Soniei ca e pt durere, nu neaparat de dinti. Si tine mana la cald, nu sta in frig.

Chiar am vrut sa va zic, eu i-am luat Arnigel (Boiron) maimutzicii pt vanatai si cucuie. E f bun, zici ca nici nu ne 'intalnim' cu podeaua, usile, masutele.. Trebuie dat imediat, strat fin.

Mada, am dat 2 mil pe ea, ma dau de pe la Paste cu ea, pe principiul 'cand apuc' (cam o data la 2 seri) -eu am tenul ff gras, daca pun o crema in general tre sa ma sterg/spal dupa ca nu ma simt bine cu smacul pe fata. Asta intra imediat si tenul e super ok cu ea, nu-mi pare rau de bani.

Lori, niste fund as lua eu daca e la liber.

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Va ziceam sapt trecuta ce mi-au zis cu intoarcerea la servici. Se duce si o prietena, in aceeasi situatie, in acelasi loc, cu aceeasi intrebare. Se uita madam de acolo la ea de parca ii vorbea in chineza. Pana la urma ii zice: 'ca sa fiti sigura mai bine va intoarceti in decembrie.' Prietena mea ii zice: 'doamna, eu vreau sa stiu exact cum trebuie, nu cum ar fi mai bine.' habar nu avea. I-a zis sa sune la directia generala din Campineanu. Habar nu aveau nici acolo. I-au zis sa mai sune in decembrie in conditiile in care au tot insistat ca trebuie depusa cererea ca te intorci la servici cu o luna inainte. Deci daca in decembrie ii spun ca trebuie sa se intoarca, cererea trebuia depusa in noiembrie.
Eu am fost la servici. Mi-au zis ca ma pot intoarce cand vreau si ei imi fac hartie ca m-am intors in ce zi vreau, dar evident in perioada dintre hartie si intoarcerea fizica voi sta fara plata, ei platindu-mi insa darile. Va dati seama ca nu imi convine sa stau fara plata daca se poate si cu plata... Iar m-am intins cat o placinta si v-am plictisit. Imi etalam si eu angoasele ... Ignore me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

tunde mami vezi ca nu e de glumit
mama mea ajunsese de nu se mai putea nici imbraca, a fost itnernata a facut nsite proceduri,infiltratii injectii si nu a mai avut probleme. dar tu nu poti sa stai asa ca o ai pe fifi mica; mai fa niste analize ceva, mergi la alt doctor

eu vroiam niste bodyuri din alea helanca cu maneca lunga si daca ii iau prea mari nu prea mai am ce face la vara cu el
am vazut ca au produse in multe magazine si prin bucuresti dar precis nu gasesc fix ce vreau. nu le merge si siteul si gata. am dat si mail dar cica e ceva in neregula cu adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Mada, a intrebat al meu sot in Campineanu. I s-a raspuns pe mail ca e ok si cu cateva zile inainte si ca dosarele acolo sunt analizate.

Fug ca plec la plimbare.

Mergi la inceput

aaa..zumzu vazusem intr-un timp si la Magazinele MINIBLU body de la danina. vezi, poate iti fac o idee, asa.

Mergi la inceput