Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(106)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

cre ca fetele o sa iti rspunda weleda de la tunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Acuma io mai am trasnpiratii cand tre' sa prezint ceva in fata departamentului sau cand vaz poze cu Vin Diesel. Dar cum bubu nu are parte de senzatii d-astea extreme inca, atunci cand transpira consider ca ii e cald.

mami de Luca 10.01.2011

Anka, nu ai de unde sti... tzatzele lu tanti educatoarea de la cresa, poate il dau gata! Sau mai ziceai tu de un tablou deasupra patului

Hai ca doar ce am auzit de o bona care tinea copilul la gaze deasupra aragazului sa-l ia somnu la pranz, cad nu vroia sa se culce Si eu imi caut bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Anka esti mortala! Cum ar putea cineva sa se supere pe tine.
Daca intrebi aici cu ce ne tratam fetzisoarele o sa ti se raspunda in cor: cu creme Weleda de la Tunde!!!!

Mergi la inceput

Anka eu m-am convins ca nu trebuie sa dai o caruta de bani ca sa fii multumita de rezultate. De ex, eu foloseam numai fond de ten Lancome de 200 lei pana de curand cand m-a cadorisit mama cu unul Max Factor de 40 lei (de fapt l-a luat pentru ea si nu i s-a potrivit nuanta) si e bestial. Imi place de mor!
Inainte de Weledele de la Tunde foloseam creme de la Yves Rocher, cica tot bio, din plante, cum se poarta acum, si mi-au placut. Sunt pe varste, tipuri de ten etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

deci eu nu pot sa fac comanda la danina line. e varza siteul. dau adaug in cos dar cosul e tot gol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata mai estera???

Am profitat de mama si am dat o fuga la mall, ca vorba aia nu e nunta sau botez sa nu iau nevasta s-o distrez ..deci ma duce tati la un botez si am constatat ca desi blugii de "before" imi vin, la capitolul bluze, sacou...diferenta e de juma d emetru, juma de metru ar mai trebui sa se inchida!!! [pamela anderson]

Am gasit ceva f dragut, o rochie simpla, cu alb si negru, e cam scurta pt gusturile mele (fir'ar sa fie de craci lungi!!), am sunat-o pe mama s-o intreb, din cabina, cam cate palme e ok desupra genunchiului

Am luat sosete antiderapante la fetita mergareata si...m-am declarat pierduta in lumea jucariilor, pre amulte, prea multe, prea frumoase, prea frumoase...unde esti tu Ceasca draga???

zumzu eu i-am luat lui Robert nitel mai mari, mai incearca ca merita.

creme am o tona, dar nu folosesc, ca uit...cand m-or pocni ridurileeee

am fugit sa dau papa la copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Mai, sa stiti ca va invidiez...pt. creme si pt. Tunde, ca-i fata faina.
Apropo de Weleda, tocmai citii intr-o revista ca Victoria Beckam se da cu "skin food" de la Weleda ca sa arate tanara. Sau poate doar are contract cu ei . oricum, ii merge bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Tunde, faceam io misto! si gandindu-ma la Carcotasi; apropo, mai e emisiunea, ca parca prezenta Gainusa cu blonda aia cat a fost Huidu in spital; ma gandeam ca ar putea reveni la formatul asta..

Anka, crema de fata eu am una de la Guinot, mie mi se potriveste. Am fost de 2 ori la cosmetica si au folosit produse de la ei, mi-au placut si mi-am luat si eu o crema.

Vin si eu cu o intrebare pt cele care se pricep: ca sa beneficiez de CIC si pentru bebe doi, am citit ca trebuie sa realizez venituri impozabile in ultimele 12 luni anterioare intrarii in CIC. Eu mi-as lua 3 luni fara plata, stie cineva sigur daca e posibil? Nu de alta, dar deja ma suna astia de la serviciu si nush ce sa le zic, mai ales ca ar trebui sa ma duc inapoi in B si nu prea vreau..

Bebe doi e bine, daca e sa iau in considerare cat de naspa ma simt eu. Am o ameteala constanta si o senzatie de greata daca nu mananc nik cam o ora (sapt trecuta imi permiteam si 2 ore..). Aseara am facut misto de al meu zicandu-i ca sigur is gemeni, de mi-e asa naspa: s-a blocat o secunda

Ma duc sa scot fiara afara, o zi buna!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Maimu nu prea m-am mai uitat la Carcotasi, doar in trecere, si prezentau Gainusa cu Dezbracatu'. Nu stiu daca e definitiv sau se schimba de la o emisiune la alta.
Guinot zici? Astea nu-s scumpe tare?
Edit: de CIC nu stiu nika. Nu stiu nici cand trebuie sa ma intorc eu la servici si mai am o luna. De fapt nu stie nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

ZUMZU, eu am luat de la Danina Line body de 6 luni iar fiica-mea il imbraca acu si-i vine perfect si cred ca-i mai merge vreo luna-doua...asa ca depinde de copil, ca a mea e fotomodeala, na! Oricum daca-i iei si e mai mare nu-i bai, nu?

Hai, Smo, ca m-ai distrat! super tare cum povestesti tu, ai un umorrr!

AMR:5 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput