astazi trebuia sa nasc
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
La multi ani!
Cum o sa fii in viitor de ziua ta? Mai puternica. Pentru ca vei reusi sa treci peste si sa realizezi ce-ti propui. In ciuda durerii.
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
floricik spune:
Roxi, din pacate si eu am trecut printr-o asemenea experienta. Tot la 12 saptamani am pierdut sarcina si era primul copil. Dupa pierderea asta mi-a fost cumplit de greu dar m-a ajutat si sotul... Aveam intiparita in minte data probabila a nasterii:27.03.2009. Cu cateva zile inainte de data asta eram deja depresiva, mai ales ca fix atunci trebuia sa apara menstruatia. Doar ca nu a mai aparut , am facut test de sarcina si a fost pozitiv.
Iti doresc multa putere sa treci peste si incearca pe cat posibil sa-ti pastrezi optimismul.
A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.
mihatp spune:
roxy, iti inteleg durerea. am si eu frica mea... cum o sa trec de data de 12 ianuarie cand am nascut-o pe Ilinca, puiuta fiind plecata la ingeri in ajunul travaliului.
cu gandul ca Dumnezeu ma va sprijini, si prezenta lui Luca, voi trece si peste asta.
monicabo spune:
Roxycod, te inteleg ff bine, cu toate ca n-am trecut printr-o experienta de genul asta, dar era cat pe ce...
La prima fetita trebuia sa fac intrerupere de sarcina, datorita unor analize care nu iesisera bine si care ar fi putut afecta fatul, intrauterin. Stiam DPN, era 10-11 iulie, care dupa cum se vede, s-a si respectat, si nu stiu cum as fi trecut peste zilele de dpn, daca n-as fi avut fetita... Pana la urma am putut duce sarcina la bun sfarsit. Insa la mine era un pic si mai nasol, ca eu mi-as fi dat acordul pt intreruperea sarcinii (la sfatul medicilor, ma rog, nu la cererea mea), cu alte cuvinte, simteam ca "o comit" cu mana mea... Caci altminteri, dpdv fizic, sarcina mergea bine
Chiar ajunsesem sa ma rog la Domnul, sa-mi dea un semn, cat de mic, ce sa fac pt copil, ma chinuia gandul ca eu intr-un fel hotaram daca sa se nasca sau nu.
De aia zic ca te inteleg f bine, ma gandesc, du-te la biserica in ziua dpn (ma rog, a trecut), dar in general, sa te duci la biserica sa te rogi pt sufletul copilasului pierdut. Si fii impacata, ca nu a fost vina ta, nu din cauza ta s-a intamplat!
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
bobocel_07 spune:
Te inteleg perfect,exact asta mi s-a intamplat si mie inainte cu o zi de ziua mea trebuia sa nasc dar din pacate sarcina s-a oprit din evolutie.Au trecut doi ani de atunci si tot ma gandesc cum ar fi fost daca...Fii puternica du-te la biserica si aprinde o lumanare pentru puiutul tau (eu am intrebat preotul daca pot aprinde lumanari pentru puiutul meu si mi-a spus ca da) poate asa o sa te simti un pic mai bine.
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Ana71 spune:
La multi ani, in primul rand! O sa vezi...cu timpul durerea se va mai estompa. Am trecut si eu prin asa ceva (am pierdut o sarcina oprita in evolutie in saptamana 10)...pana nu am trecut prin asta chiar nu-mi imaginam ce suferinta inseamna. M-a ajutat sa trec prin asta prezenta copilului pe care il aveam deja. Apoi, cu voia Domnului am ramas iar insarcinata si am nascut o fetita sanatoasa. Ma mai gandesc cand si cand....durerea mai exista dar timpul si prezenta copiilor au mai estompat.
monicabo spune:
Roxy, La multi ani! cu sanatate si liniste sufleteasca in primul rand!
Offf..n-am stiut ca s-a nimerit si de ziua ta. Neaparat mergi pe la biserica, ajuta
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
tanima_i2002 spune:
Roxy, la multi ani si multa sanatate (cu intarziere dar din suflet).
te inteleg perfect pentru starea ta de spirit.
Am trecut prin doua pierderi de sarcina si cei mai multi nu au inteles drama mea, ba mai mult ma credeau nebuna. Am inceput sa imi ascund acea durere si a fost mai rau. ce pot sa iti spun este ca si acum dupa 6 ani ma gandesc ca nu peste mult timp ar fi trebuit sa nasc primul meu copil, stiu inca UM-ul si DPN-ul fiecarei sarcini si aceste date inca ma intristeaza, uneori chiar plang, dar durerea este din ce in ce mai mica pe an ce trece (parca), probabil unde nu mai am timp sa ma mai gandesc atat de mult fiind ocupata cu copii.
Multa credinta si ai grija de tine si de copilasul de langa tine. Timpul le rezolva pe toate si cu ajutorul lui Dumnezeu va veni si urmatorul bebe mic cand va fi vremea lui.
eumada spune:
Sa fii puternica,nu vreau sa stiu ce e in sufletul tau
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
alexia_21 spune:
eu nu am trecut prin asa ceva. am cunoscut o femeie care si-a pierdut copila inainte de a o naste. a fost vorba de o eclampsie si chiar daca ea putea sa nasca cu o zi inaite, copila traia.
cand am revazut-o , am luat-o in brate si i-am spus cat de rau imi pare de pierderea ei. raspunsul ei a fost o noua lectie de viata pentru mine: sa nu iti para rau pentru mine, asa a fost sa fie.
acum are un baietel, e fericita , implinita si isi aduce mereu aminte de fetita care nu a fost sa fie fara tristete.