Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ELENA GD...m-ai spart cu supa de galushte...si mie-mi place la nebunie....si n-am in casa ingrediente decat pt galuste...cu supa stam mai nasol...Da o sa ma multumesc cu toba si slanina din frigider...in seara asta

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Hildegard, vin si eu sa confirm ca am o prietena ca carei mama a avut menstruatie 3 luni in sarcina, iar prietena mea este bine, sanatoasa. Iti tin pumnii sa fie totul bine .

Aever, pot sa inteleg cat de trist si frustrant poate sa fie sa nu ai sprijinul unor persoane foarte apropiate. Este decizia voastra si nu are nimeni dreptul sa va spuna cand sa faceti sau cand sa nu faceti copii, dar sustinerea din partea familiei este importanta. Dar bunicii sunt bunici si cand isi vor vedea nepotul pentru prima oara sunt sigura ca il vor indragi.
[Cred ca tu intrebai la un moment dat si de organizarea nuntii. Noi ne-am organizat nunta in mai putin de 4 saptamani. Am avut in jur de 60 de invitati, a fost o nunta simpla dar cu tot tacamul (rochie, costum, muzica, invitatii, restaurant, decoratiuni si totul in septembrie, adica in plin sezon). Daca va hotarati candva si ai nevoie de idei, iti stau la dispozitie.]

Diana85, asa mi se intampla si mie: mi se face o pofta nebuna de ceva si dupa ce reusesc sa-mi cumpar sau sa-mi gatesc, mi se face greata numai la gandul ca m-as putea apropia de mancarea respectiva.

Deea, sper sa aiba dreptate sotul tau . Abia astept sa vina ziua de sambata sa ne dai vesti bune.

La mine nu se vede nici urma de burta, cu exceptia momentelor de balonare. Eu oricum am abdomenul destul de plat. De cand sunt insarcinata am slabit vreo 2 kg, dar mi se pare ca abdomenul e un pic mai putin scobit decat in mod normal cand slabeam. La mine chiar se facea o scobitura, fiindca am oasele bazinului... dezvoltate. Mi se pare ca am o silueta mai buna decat oricand: mi-au slabit fundul si picioarele (stau blugii largi pe mine) si mi-au crescut sanii . Dar va dura putin, fiindca daca totul merge bine, pana la sfarsitul sarcinii o sa ma rostogolesc. Am inteles ca mamele de gemeni iau mai multe kilograme in sarcina decat celelalte (si ca asa si e recomandat). Cu toata silueta asta de invidiat, abia astept sa se vada burtica. Deocamdata e bine ca e discreta, fiindca inca nu am anuntat lumea.

Alma 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ADDYA sper ça ai gasit pana la urma un medic bun la care sa mergi...eu nu sunt din Buc dar cand cautam un specialist in morfofetala una din fete mi l-a recomandat pe dr.Iosup.Cred ca nu gresesc,parca de sora ta era vorba ,e foarte important sa mai consulte o opinie si sa nu ramana asa nelamurita doar de teama ca s-ar putea confirma un diagnostic nedorit.Eu una as prefera sa stiu exact ce e cu bebelusul meu,sa stiu care ne sunt optiunile si posibilitatile de tratament antenatal si neonatal.Sa speram ca e doar o alarma falsa!Bafta si multa sanatate!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari! Da, e complicat cu parintii mei de moda foarte foarte veche. Stiu ca o sa fie topiti dupa junior insa imi pare rau ca nu-s capabili sa fie topiti din prima, adica acum cand am nevoie de sustinere si-s mai sensibila la critici si ganduri negative. Asta e, n-am vrut sa va mai incarc cu toate problemele mele.
Una peste alta mie ieri si azi mi-a fost tare rau, comparativ cu alte zile cand mi-a fost mai bine. Ma consolez numai cu gandul ca trebuie sa fie semn bun si o sa treaca pana la urma toate.

Fetele, usurel cu sarmalele, piftiile, unturile, caltabosii si toba. Eu nici nu pot sa ma gandesc la asa ceva de greturi. Ca tot ati vorbit aici de burtici, eu aveam dinainte burtica pufoasa cu sunculite deasupra, desi in rest par chiar slaba. Si sunt tare curioasa cand o sa inceapa sa mi se vada burta de sarcina, ca eu de la grasime si gaze zici ca-s in 4-5 luni. Bine, forma o sa fie cu siguranta alta cand se va vedea efectiv sarcina.
Cred ca ma duc sa mai dau la boboci o tura.


Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virginia, da, am avut aseara sangerare, m-am speriat foarte tare. Astazi doar putin. O sa stau in concediu cel putin pana in sapt. 16, dar o sa intru de luni, pentru ca pana vineri vreau sa termin proiectele incepute, sa nu las treaba in aer. Nu stiam ca ai contractii chiar asa de suparatoare. Si tu esti in CM, sper. Contractiile astea nu-s bune deloc. Ai mare grija!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Burtiiiiiici, bine v-am regasit! Am inceput de luni lucrul, de aceea am disparut cu totul de pe forum. Fetelor, si mie mi-a trecut raul si sincer nu-mi vine a crede!! Si eu care-mi faceam probleme cu supravietuirea la birou timp de 8 ore!

Diana, daca si tu simti contractiile Braxton-hicks ( incearca sa mai citesti ceva despre ele ca sa-ti dai seama daca asta simti sau e altceva), tin sa-ti spun ca mie doctorul mi-a confirmat ca aunt cat se poate de normale si ca trebuie "anuntate" doar in cazul in care dureaza mai mult de o ora. De pilule nici vorba, si tind sa cred ca si acolo se merge pe aceeasi linie.
Fug la masa, va pup si numai bine!;)


Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 8+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cum e la munca, Mmamita? Ma bucur ca esti bine!
Daca va intereseaza cum arata bb la eco pe saptamani, iata un link util:
http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.html#week11

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Virginia nu pot sa nu te admir pentru fiecare postare care reflecta optimism, desi in sufletul tau imi imaginez ca e o furtuna. Totusi, efortul pe care il faci de a incerca sa mentii o atitudine pozitiva, e exemplar. Am incredere in Dumnezeu ca te va rasplati pentru curajul si vointa ta, pentru increderea ca lucrurile vor fi bine, pentru ca stiu ca Dumnezeu iubeste mult oamenii frumosi ca tine si e alaturi de ei atunci cand au mare nevoie.

Fetelor, nu sunt o habotnica, dar pentru mine acest pui de suflet chiar a fost o minune. V-am zis, a venit dupa ani de incercari, in niste conditii in care doctorii imi dadusera sanse minime, chiar inaintea unei operatii pe care voiam s-o fac tot pt infertilitate.
Tot acest context in care a luat viata minunea mea, m-a facut sa ma intorc cu fata catre Dumnezeu. M-a facut sa inteleg ca mai presus de ratiune si stiinta, exista ceva mai mult, mult mai mult.

Anitta daca sangerarea s-a redus, e semn bun. Stai in continuare cumintica si ia tratamentul. Trebuie sa fie bine!



Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elly, stiu cum e sa ai o MINUNE in burta. Asa e si in cazul meu, dupa 4 ani de dorinte si dupa ce mi s-a spus ca trompele sunt infundate.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor
Anitta daca sangerarea s-a redus, e semn bun. Stai in continuare cumintica si ia tratamentul. Trebuie sa fie bine!


Sigur ca da, dimineata mi s-a calmat spiritul, dupa ce asta-noapte am visat numai bazaconii, complicatii, edeme si HTA , cine stie de ce.


Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput