Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anxy

Joana ce miscari de trupe? s-a miscat??? Voi ati simtit bebeii deja? abia asteeeeept!!!

ursulet pe druuum 16+

Nu inca, de fapt nici nu stiu , e prima sarcina, si cred ca din cauza paranoiei sunt asa:)))

Si noi tot ursulet ne numim baietelul pt moment:))

Eu sunt din Cta insa locuiesc din facultate in Bucuresti, asa ca medicul meu este aici, nu in Cta.

Ma ganmdisem si eu la un moment dat sa nasc in Cta ca e mai economic, insa m am razgandit ca e dificil cu consultatiile iar eu in primul trimestru am fost saptamanal.

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Fetelor, pastrati-va optimismul! N-are rost sa va stresati si sa va alarmati din cauza valului de vesti proaste. Asta este viata, din pacate.
Noi suntem mai sensbile in perioada asta si stiu ca vestile rele ne afecteaza mai mult ca de obicei, mai ales cand e vorba de puiuti, dar haideti sa nu-i permitem stresului sa-si faca loc in viata noastra.
Trebuie sa ne bucuram de perioada asta, cu clipele astea nu ne vom mai intalni. Mai ales fetele aflate la prima sarcina.
Chiar daca vom mai face si alti bebelusi, fiecare perioada de sarcina e unica in felul ei si e pacat sa o petrecem pline de temeri.

Va pup dulce! Haideti ca o sa fie bine pentru toate!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Imi pare tare rau pt sota ta Addya si pt Mirela.

Eu am fost la eco saptamanal la inceput, iar acum in trimestru 2 o data, ma mai duc peste 3 saptamani, insa mi a spus ca are toate organele si ca este un baietel sanatos. Am fost speriata la inceput ca am facut mai multe eco decat marea majoritatea a fetelor de aici, insa sincer stiu ca nu dauneaza, asta mi au spus mai multi medici, si am preferat sa fiu sigura ca bebelusul meu este bine.

legat de eco dupa 12 saptamani cica cu cat creste bebelusul o sa inceapa 2sa reactioneze la ultrasunetele ecografiei, si nu il afecteaza in sensul rau dar cica o sa vedem ca reationeaza.

Mergi la inceput

Cum spunea si Elly, capul sus si trebuie sa ne bucuram de minunile noastre din burtica. Totul o sa fie bine pt toata lumea, Domane Doamne are cate un paln pt fiecare dintre noi, chiar daca acum nu l intelegem.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Bytzza stai linistita a eu sunt in 11 saptamani si am luat mai bine de 4 kg.
Corina eu o sa castig titlul de mancacioasa!! Sper sa nu fiu la final si campioana la kilograme...
2liniute eu mi-am recoltat analizele de sange pentru dublu test in Buzau la Sante ca sa nu mai fac un drum pana la capitala si m-a costat 90 lei . Aici mi-au cerut ultima ecografie si in 3 zile am avut si rezultatul la sange si interpretarea. Asta se intamla la 9 sapt si 4 zile. ei bine medicul meu nu a fost multumit si m-a trimis ca si prima data la centrul matei Basarab unde cica au metoda Kripton. aici analiza m-a costat 240 ron si mai imi este necesara o ecografie de intrepretare la care sunt programata luni care am inteles ca este in jur de 300 ron. Sangele l-am recoltat la 10 saptamani iar ecografia o voi face la 12 saptamani
Andreea (pentru sora ta), Mirela, imi pare tare rau. Suntem alaturi de voi!
Tigruta petrecere frumoasa la parinti! Cred ca este tare greu sa nu ii ai aproape!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am reusit sa dau de ginecoloaga. Ca de obicei, ea foarte relaxata, i-am descris eu cam cum e si a zis ca cel mai probabil e o infectie urinara. Desi n-as zice ca am simptomele clasice de infectie, dar cum am descris eu ca ustura in zona uterului ea zice ca probabil asta e. A zis ca nu crede ca am contractii ca nu le-as simti asa continuu si in plus n-a vazut contractii pana acum la ecografii. A zis sa iau preventiv si no-spa 3/zi si sa vad daca se amelioreaza ceva. Cica tinem legatura pe tema asta. N-am vrut sa insist cu ecografia maine, sa vad azi cum ma mai simt dar daca nu ma linistesc ma duc maine direct peste ea la eco chiar daca o sa spuna ca-s nebuna.

Legat de dublu test mie mi-a zis acum ca trebuie sa facem la 12 sapt si sa recoltez sangele pt dublu test in ziua in care face ecografia si apoi vom corela rezultatele de la test cu ce s-a gasit la ecografie. Asta inseamna ca aceasta corelare se va face dupa ce avem toate datele insa mi se pare destul de corect sa fie facute ambele masuratori in aceeasi zi.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Anitta – tot asa am simtit si eu ieri, insa astazi imi este bine, adica nu mai simt burta incordata. O simteam exact ca un balon care sta sa pocneasca. Am zis ca o sa stau sa observ cum imi este si in continuare si daca o sa am iar starea asta ma duc direct la doctor.
Tigruta – distractie placuta !!! ai grija de tine si de burtica.
Ellyshor – ai dreptate. Trebuie sa mergem inainte cu optimism si sa ne bucuram de perioada asta frumoasa.
Pana la urma am senzatia ca statul pe scaun imi dauneaza. Iar imi simt burta ca un balon.

Multi pupici

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.

Am intrat si eu pe forum si am vazut tot mai multe vesti proaste. Sper ca acest val de vesti proaste sa se opreasca si sa avem parte doar de vesti bune.

Mirela imi pare rau de pierderea suferita si iti doresc sa ai cat mai repede un alt samburel care sa stea la caldurica pana la termen.

Addya imi pare rau de ce a patit sora ta. Ii doresc surori tale sa aiba cat mai rapid parte de un bebelas sanatos.

Tigruta iti doresc distractie placuta.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata, burticutelor!

Cu ce de vesti proaste mi-am inceput ziua... Fetelor, nici nu stiu ce sa va zic, decat ca suntem alaturi de voi! Sper sa treceti cat mai repede peste aceste tragedii si sa incepeti sa sperati din nou la niste mici minuni.

Acum, Adya, sincer, m-ai pus pe ganduri. Eu nu imi amintesc ca la ecografia de 12 saptamani sa-mi fi zic ca stomacul, rinichii, ori altele sunt la locul lor. Nici pe foaie de concluzii nu a trecut asa ceva. A trecut doar ca nu e goala cutia craniana, membrele au 3 segmente, osul nazal e vizibil, si ...cam atat. Cu translucenta a tot insistat si a masurat-o de vreo 10 ori cred, dar de fiecare data a iesit bine... intre 1,2 si 1,5. Nu sunt eu prea prapastioasa de felul meu, nu stiu, sunt convinsa ca o sa fie totul bine, dar... parca un pic, asa, m-ai ingrijorat.

Relativ la DT, parca mi se pare un pic devreme la 10 saptamani. Micutii cresc tare repede si doua saptamani fac toata diferenta. Micutul meu la aproape 13 saptamani avea un pic sub 6 cm...Si asa mi se par greu de depistat toate organele, la cat de micute sunt. Dar nu ma pricep, asa ca ma pronunt. In ceea ce priveste ecografia si analizele de sange, si eu stiu ca trebuie facute cat mai apropiat ca sa fie relevante.

Eu sunt mai bine cu contractiile dupa ce am luat 4 pastile recomandate ieri de medic (cate 2 de 2 ori). Acum, nu stiu daca ar mai trebui sa le iau ori nu, din moment ce ma simt 90% ok. Voi luati No-spa ca pe algocalmin (sa anulati simptomele de durere), ori ca pe antibiotice (un tratament care vindeca ceva si nu trebuie intrerupt)? Eu cred ca prima varianta...

Si am mai descoperit intamplator, recitindu-mi prospectul de la suplimentul prenatal (Elevit), un lucru important. Eu il luam seara, pentru ca il suspectam ca imi provoaca greata de dimineata. Insa am citit ca e nerecomandat seara pentru ca contine vitamina C care da un somn agitat. Iar eu am de la inceputul sarcinii am un somn taaare agitat. Dar seara beam (multa) limonada, luam suplimentul, ceai cu lamaie, suc de portocale... Ei, de 2 zile nu-l mai iau seara ci la pranz si am renuntatla bauturile cu vitamina C seara. Si de atunci, dorm ca un prunc... Azi noapte am dormit 11 ore. Va zic asta pentru ca stiu ca mai erau unele fete care se plangeau de insomnii, poate le ajuta.

Va pup si va urez o zi minunaaaata! (Tare bine ma simt azi )

Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

uoffff...imi pare rau dragele mele...nici nu vreau sa ma gandesc cum mi s-ar sfarma sufletul la o pierdere de sarcina. Dar nu va pierdeti cu firea...Dzeu e sus si are grija de noi si daca ne pastram optimismul suntem recompensate cu lucruri pozitive...eu sunt ferm convinsa k o gandire pozitiva atrage rezultate la fel...
Nici eu nu inteleg totusi cum nu vazusera doctorii ca bebele nu avea diverse organe formate la eco de 12 sapt...nu mai vorbesc de DT ptr care iti masoara si translucenta nucala...cum sa nu fie tot capshorul format si sa nu aiba rinichiutii ok si ei sa omita...Eu tot am un cui impotriva unor doc...serios...atatea cazuri de incompetenta ca i-as.......scuze...dar ma enerveaza. Doamne ca nu zic k ei au fost devina ptr oprirea din dezvoltare dar asa sa nu vezi...
Tigruta distractie placuuuuuuuta!!! Si eu abia astept sa plecam azi acasa la Constanta la ai mei si la doctoras sa imi revad minunea si sa ii aud inimiora
Joana mie nu mi se pare asa greu cu mersul la doc la Cta ptr ca oricum nu trec mai mult de 3 sapt fara sa ii vad pe ai mei...de ajuns ajungem intr-o ora jumate acum iarna ca nu e traficul de sezon si la nastere voi sta acolo cu 2 saptamani probabil inainte de termen si ink 2 dupa, pana i se face la ursulet de drum Ai mei deja amenajeaza camera ptr noi. tati (alias bunicu mai nou :)))) a dat comanda de patut ptr acolo si are de gand sa ii faca si baldachin si mamita ii ia deja tot felul de jucarele si costumase. Doar socrii cred ca vor fi ofitcati ca trebuie sa astepte atat sa il vada after birth

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput