Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, eu am mai scris si ieri, la mine intarirea asta de burta, ca o bila tare, au condus la internare pentru iminenta de avort, la sarcina anterioara. Ce mai bine un medic isi da cu parerea, normal e sa mergi sa vezi ce e cu tine, chiar daca se mai scria pe aici ca trebuie sa fim relaxate. Relaxate-relaxate, dar sa stim ce-i cu noi, ca sa putem preveni, daca se poate, o situatie trista.
Eu is iar cu greata in gat, desi am mancat telemea cu rosii, ceea ce mi-a facut mare placere.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Offf fetele ce de vesti proaste..
Mirela imi pare rau..nici nu stiu ce sa zic..off..
Addya pt sora ta chiar ma steptam ca vii cu vesti bune..nu pot sa cred..dar totusi cum e posibil ca doctorul sa nu fi vazut nimic pana acum?? ii doresc multa putere sa treaca peste asta..
eu intrasem asa incantata sa va anunt ca plecam la parintii mei..nu am mai fost de 4 luni si abia astept sa-i vad pe ei pe frati pe nepoti, suntem o familie mare..asa ca in weekend nu o sa mai intru..nu am net acolo..
Va pup si sa ne auzim cu bine..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Petrecere frumoasa, Tigruta! Ai grija sa nu racesti, cu vremea asta asa rece.

Mergi la inceput

Anita ai dreptate.mai relaxate suntem dupa ce mergem la medic si ne spune el ca totul e bine..
Si eu sunt de aceeasi parere daca simtiti ca ceva e in neregula mai bine mergi la medic pt linistea ta decat sa stai in stres sa te gandesti oare o fi bine..

Mergi la inceput

Multumesc Anita..am niste emotii abia astept sa ajung..sufar tare ca sunt departe de ei..ma pregatesc si cu hainute groase ca oricum acolo mereu parca e mai frig..si cu ceva elegant daca ne scoate cumnata la restaurant de ziua ei

Mergi la inceput

Mai frig decat la Brasov? O, dar asta e doar Miercurea Ciuc sau Ceahlau. A, si Intorsura Buzaului. (de la Bursu de pe ProTv stiu :)) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Nu stiu ce sa mai zic, sincer. Prea multe vesti rele Eu stiu ca Dumnezeu are un plan pentru fiecare, dar uneori e asa de greu de inteles mersul vietii.

Addya, Doamne ce veste rea! Imi pare rau pentru sora ta, pentru tine, e o situatie ff grea. Va doresc putere multa si cat de curand sa ai un nepotel sau o nepotica sanatos/oasa!

Mirela trombofilia e o boala ff urata, mai ales cand se declanseaza pe sarcina. Imi pare sincer rau ca trebuie sa treci prin pierderea asta. Faceai tratament pt trombofilie?
Oricum, trebuie sa faci ceva mai multe investigatii si sa primesti un tratament corespunzator care sa te ajute sa-ti indeplinesti visul de a fi mamica! Sa-ti ajute Dumnezeu!

Elena, bafta azi la control!

Elena(tigruta) relaxare multa la ai tai! Sa te intorci cu bateriile incarcate!

Diana felicitari pentru fluturas! Sa fie sanatos!

Cuhulici stiu ca ti-e greu, dar puiul tau merita, crede-ma! Hai, fii curajoasa! Trebuie sa treaca si perioada asta.

O sa fac si modificarile pe prima pagina, pt ca aseara n-am m-ai putut intra.

Sa avem o zi plina cu vesti bune!

Elly 15+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am sunat ginecoloaga dar nu raspunde, o fi in consultatii sau la vreo nastere. Sa vad daca reusesc sa iau legatura cu ea si daca nu azi, cel tarziu maine ma duc la control. Dupa atatea vesti proaste pe aici mi s-a facut inima ca un purice. Si azi am o gramada de treaba.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

E in zona modovei..intr-o localitate din Bacau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Joana, ai mai simtit "miscari de trupe"?

Pai asta ziceam MMamita, ca sincer nu stiu daca e fost nazgravanul meu, sau doar uterul care creste, chiar nu mi dau seamna, doar ca v am spus simt asa o greutate in abdomen cateodata insa nu sunt contractii ca nu am burtica tare. dr mi a spus ca nu crede nici ea ca e bebe, sunt eu slaba insa pe la 16 -17 crede ca voi fi sigura ca e el:D

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 15 saptamani +

Mergi la inceput