Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

toti doctorii au spus k nu stiu care e cauza si ca spun doar ce vad...asta este!!!
MAINE o sa fie o zi mai buna!!!

Andreea(bebe)² 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Doamne mai ADDYA......nu am cuvinte...numai cat ma gandesc la prin ce trece biata ta sora mi se rupe sufletul...parca e mai usor de suportat cand ia natura decizia in locul nostru si pune capat suferintelor iubitilor mici si nenascuti...dar sa afli assemenea vesti la 17 saptamani(parca atat spuneai ca are sarcina bietei femei)...mi se pare ....n-am cuvinte
Tu trebuie sa fii tare acum si sa o sustii pe ea si in acelasi timp sa fii puternica pt gemenutii tai dragi,sa nu-i superi prea tare si sa nu-i stresezi!
Doamne, ai grija de noi toate si de minunile noastre din burtici!
Noapte buna!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crixy spune:

Nu se poate asa ceva.... Cum intru aici cum citesc iar vesti proaste..... Hilde nu am cuvinte, Addya...la fel. Imi pare rau pt pierderile suferite. Ajung la concluzia ca ar fi bine sa fac o ecografie saptamanal sa fiu sigura ca totul e bine.
Eu inca nu simt bebelina, burtica s-a marit considerabil, in sfarsit am luat si eu 1kg. Vin cu vesti proaste pt fetele cu greturi... Am 15 saptamani si tot vomit ... ocazional , adica o data la 3-4 zile . Toata lumea imi spunea " la 14-15 saptamani scapi", acum aud numai " dupa 16 saptamani nu mai ai nimic". Astept minunea.
Crixy 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Buna seara,

Azi am avut o zi grea. Aseara am avut o scurgere maronie si dimineata am fost la control, unde am primit o veste proasta. bebe meu se oprise din evolutie de acum 3 saptamani si nu mi-au dat nici o explicatie de ce nu am avut nici un simptom care sa ma alarmeze pana acum.
La 11 juma am fost chiuretata, pe la 4 juma am plecat acasa, mai exact a trecut cumnata si m-a luat, am fost pe la ea, s-a uitat peste analize, si-a dat cu parerea...(e medic rezident), iar pe la 18 am ajuns acasa. am inceput un tratament cu antibiotic, CA lactic si voltaren, pentru 5 zile. intr-o luna am inteles ca imi va veni ciclul si dupa aceea trebuie sa incep investigatiile si un tratament care sa ma pregateasca pentru urmatoarea sarcina. Am avut familia alaturi, chiar daca fizic, nu sunt nici parintii langa mine, nici sotul, doar socrul, care m-a si dus la spital.
am intrat de vreo ora si v-am citit ultimile postari, imi pare rau pentru colegele de forum care au trecut prin aceeasi experienta dureroasa, sunt alaturi de ele. eu ma consolez cu ideea ca e mai bine asa si ca Dumnezeu a ales aceasta "solutie" pentru ca ceva nu a fost in regula cand s-a format.
cauza la mine a fost trombofilie, urmeaza in 2 sapt sa imi vina si rezultatul la ex genetic si apoi pregatirea urmatoarei sarcini.
Va imbratisez

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Of fetelor mi se rupe sufletul cand citesc forumul...si cand vad cat ne dorim bebei sanatosi si cate se intampla si se pot intampla pe parcursul unei sarcini.
Maine ma duc si eu sa aflu daca bebe e bine.
Va imbratisez cu drag pe toate si ma rog ca Doamne Doamne sa aiba grija de bebei si de noi.

Elena 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Dragele mele Addya(pt sora ta) si Mirela, imi pare atat de rau! M-au intristat vestile, va doresc sa aveti rabdare si incredere ca totul va fi minunat intr-un viitor apropiat.

Nu stiu ce se intampla, parca vestile proaste curg pur si simplu...chiar atatea sarcini pierdute, totusi? Sper ca maine va fi o zi mai buna pentru noi, burticile ramase si o zi..mai plina de speranta pentru prietenele noastre care acum trec prin momente grele.

Va pup, somnic pufos tuturor!

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 9+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Citat:
citat din mesajul lui addya_21

fetelor din pacate nu vin cu vesti bune.....:(nepotelul meu are problema grave.primul diagnostc a fost confirmat si pe langa s-a mai adaugat si o problema la creier.nu are rinichi,vezica urinara este insuficient dezvoltata,plamanii sun aproape inexistenti,inima ocupa jumatate din cavitatea toracica,iar cutia craniana este prea mica pentru creierul care se dezvolta putin mai repede decat normal.
.......singura sansa este avortul.
asta este,maine este o alta zi,o sa fie bn pana la final.peste doua luni se pot apuca din nou de treaba ,si poate atunci totul va fi bine.
se pare ca Dumnezeu are alte planuri cu nepotelul meu,dar o sa vina si ziua in care sora mea va avea un bebelus sanatos si frumos!

Andreea(bebe)² 9+

Am totusi o nelamurire..cum e posibil sa ajungi la 17 saptamani fara sa stii de toate astea ( sau macar de o parte)?!? Sora ta nu a facut eco de 11-14 saptamani? Acolo se verifica existenta organelor, se fac masuratori si tot...doctorii nu au sesizat nicio neregula, nimic???

Corina, mami de Bubulina 11 luni si acum 9+ (?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Doamne, Mirela, mi se rupe sufletul si pentru tine... Sa te intareasca Dumnezeu sa depasesti cu bine aceasta perioada grea! Nu-mi vine sa cred ca se intampla atatea! Incep si eu sa deschid forumul cu teama...

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Nu mai pot cu atatea stiri proaste!!!! Fetelor, ce se intampla? Cum sa fie atat de multi bebici opriti in evolutie sau cu probleme? Ma apuca si pe mine panica si desi am promis ca n-o sa fac asta cred ca merg iar la control la sfarsitul saptamanii.
Si eu ziceam ca simt uterul incordat. De fapt nu stiu sa spun ce simt, e o senzatie permanenta de fapt, ca o usoara jena. N-as putea spune ca-s contractii, uneori pare ca o usturime dar cel mai apropiat de ce simt eu acolo e ca o bila in abdomenul inferior. Nu stiu daca o fi normal sa-l simt, pana acu vreo cateva zile nu-l mai simteam. L-am mai simtit asa pe la inceputul sarcinii dar doctorita n-a gasit contractii la control atunci. Cu senzatia ca se rupe ceva pe acolo ma confrunt si eu cateodata cand ma ridic brusc sau cand stranut insa asta am inteles ca e normal pe de o parte de la ligamentele uterului si pe de alta parte de la gazele care se acumuleaza mai mult acum. Deci uneori de la presiune poate sa doara chiar intestinul in laterale.

Si alta chestie la care ma gandeam ieri. Vorbeam cu medicul meu de familie si zicea ca dupa parerea lui n-are rost ecografia de 20-22 sapt ca atunci deja nu se mai poate face nimic. M-a cam pus pe ganduri. Nu prea stiu legislatia in domeniu, se mai poate face avort dupa perioada asta? Stiu ca exista ideea de avort terapeutic insa nu mai stiu in ce conditii. El zicea ca nu prea se mai face ca pt malformatiile foarte grave incompatibile cu viata oricum se pierde sarcina. Pe de alta parte, pentru Down sau alte malformatii mai usoare nu se face intrerupere in schimb pana la sfarsitul sarcinii treci printr-o disperare groaznica. Acum nu zic ca e neaparat mai bine sa te apuce disperarea dupa ce nasti, totusi mi se pare mai trist sa aflii ca o sa ai un copil cu probleme si ca n-o sa ai ce sa faci. Ziceti si voi ce credeti, ce stiti, ce ati auzit si in termeni legali.

Andreea, 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

- pt Addya(pt sora ta) si pt Mirela - imi pare sincer rau de ce aud si mi se pare incredibil la Addya pt sora ei ca pana la 17 sapt nu s-a vazut absolut nimic. Mirela chiar nu ai avut niciun semn ca e ceva in neregula. Eu sunt insarcinata in 10 sapt si m-au lasat greturile, sper ca totul sa fie ok. sanii te mai dureau? ca eu asa ma verific.
pupici pentru burtici.

[10+] In curand mamica si am o minune in burtica

Mergi la inceput