Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Si ca sa mai inveselesc putin forumul, ieri pe cand crosetam in pat langa puiutul meu care dormea, fratiorul lui facea tumbe. L-am simtit de 3 ori, a fost asa de frumos. Am tot fost stresata ca de 2 zile nu l-am mai simtit si ieri s-a hotarat sa imi ofere un spectacol.
Fetelor nu va stresati daca nu simtit bebelasi, mai ales fetele la prima sarcina. Eu cand am fost cu Edi, l-am simtit abiat pe la 17 sau 18 saptamani. Si inca ceva poate ca l-am simtit si mai repede, dar nu mi-am dat seama ce este.

Cu mancatul nu pot sa ma laud, nu mananc prea mult, mai ales acum de cand iar m-a apucat greata si raul. Am slabit juma de kg saptamana asta. Mama ma tot cearta ca mananc prea putin si ca o sa ii nasc o mita de nepot. Dar sunt convinsa ca dupa ce imi trece raul o sa ma pun pe mancare , ca nu am fost niciodata o persoana care a mancat putin.

De nume nu pot spune nimic, ca eu am ceva nume pentru el, dar la sotior nu ii place niciunul. Edi deja ia pus nume la bebe, cand il intreb cum il cheama imi spune Thomas Paul, nu ma intreati de unde, dar el asa vrea, numai ca la sotul nu ii plac.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anxy spune:

Dia, nici mie nu mi-a trecut pe fisa dar mi i-a si aratat si rinichiutii si stomacelul :) cred ca depinde si de cat de bun este ecograful si de doctor. aaa si de noi...pe mine m-a trimis sa fac shushu ca cik aveam vezica plina si ii era situatia imperfecta din cauza asta

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Titi cat de taaaare! vreau si eu sa il simt cand face giumbuslucuri abia astept...stiu ca nu trebuie sa ma impacientez ca la prima sarcina realizezi mai greu dar tot sunt nerabdatoare
pfffff inca 8 ore pana la consult

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata
Am citit vestile urateMirela,Addya imi pare sincer rau!
ELLY ai dreptate ca trebuie sa ne pastram optimismul dar e tare greu.Eu citind acum ce se intampla am dsunat la doctor ptr.o noua eco,dar are loc liber abia pe 3 decembrieO iau razna pana atunci.
DIANA felicitari ptr, baietel
ANXY bine ai venit!Imi plac mult mesajele tale ,emana asa multa bucurie si fericire!
Referitor la cumparat lucrusoare ptr.bebe ,astept eco morfologica si apoi vedem.Daca e baietel nu o sa cumpar prea multe ptr.ca am de la Alex fffffffffffffff.multe lucrusoare.Patutul e de fag si acum vreau sa ii schimb culoarea ,o sa il vopsesc alb,o sa cumpar lenjerii noi si cam atat
Va pup si va doresc o zi frumoasa!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Titi, cat de frumoooos! Abia astept si eu sa-l simt pe acrobatul meu mic. Ieri am vazut ca e tare jucaus. Cred ca se creeaza o relatie si o dragoste tare mare din momentul in care incepi sa il simiti.

Anxy, citisem undeva ca daca e micut la ecografie trebuie sa mergi cu vezica plina. Poate al tau era deja voinic, trecuse de categoria "micut" .
Si eu o sa merg acasa pentru nastere si pentru concediul de maternitate. Ai mei (mai ales tata si socrii, mama parca inca e in stare de soc) sunt taaaaare incantati, in fiecare zi ne verifica sa fie siguri ca e bine nepotelul lor (e primul pentru ambele familii).

Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Am intrat repede sa va multumesc frumos de urari..termin de facut bagajele si am plecat..
O sa imi fie dor de voi
Va doresc weekend placut si mult optimism..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

TIGRUTA,drum bun.vreme frumoasa,burtik cuminte si regasire minunata cu cei dragi!

Virginia 15+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Bytzaa si Ella!!! Fetita, cred ca de-aia m-a luat si barbatu ca rad nonstop si n-are timp sa se plictiseasca
Puey cred si eu Dia ca e voinic ca are cu cine semana tatal meu a.k.a. bunicu' a fost rugbyst la nationala deci are 2m si 115 kg :)) iubi nu e nici cat socra-su dar nici vreun firfiriu...soacra-mea cred ca joaca in liga uriasi ca poarta 41 la picior si are umerii cat China...doar eu cu mami suntem normale amandoua asa de 1,70 si 57-58 kile...presarcina adicatelea ca acu debordez de 60 ...speeeeeeeeeeer sa nasc natural si sa nu fie de peste 5 kg la nastere ca bunicu si iubi ca ma uciiiiiiiide!!!

ursulet pe druuum 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

alina04and eu am tinut ca un fel de jurnal din clipa cand am aflat ca sunt insarcinata si pana astazi, iar aseara, dupa ce am ajuns acasa l-am recitit
atunci am realizat prin ce perioada am trecut la servici, consumul nervos, fizic, si in fiecare seara in care notam erau aceleasi ofuri in care spuneam ca nu mai stiu cat mai rezist, ca m-am saturat de discutii, certuri, si plans la serviciu.
legat de sani, gandindu-ma in urma, intr-adevar la un moment dat nu i-am mai avut asa tensionati dar m-am gandit ca e ok, ca a fost doar perioada de inceput, iar pana acum o saptamana ii aveam mai tot timpul excitati, sa zic asa, ca la inceput.

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Anxy, si eu am mari emotii relativ la asta. Nici nu-mi vine sa cred cand imi zic la ecografii ca e "numai bine", in dimensiuni. Si sotul meu are 1,97 si 115 kg... Iar eu 1,62 . O sa incerc si eu sa nasc natural, cel putin asta mi-e planul acum, insa sa vedem daca o sa reusesc.

Diana 15+

Mergi la inceput