Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 6
yasmi81 spune:
Roxa mersi de lamuriri, sper sa fie ok maine la eco...vedem...
Roxi ce productie buna ai avut, Doamne ajuta de data aceasta sa fie bine
Maria, da, se pare ca eu urmez....diseara voi facea a 4-a injectie, si amine avem prima eco...apoi vom vedea ce mai urmeaza
maria81 spune:
Bafta maine la ecografie sa ai cat mai multe ovocite
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxi25 spune:
aristica, am vazut ca la ultimul fiv ai facut clexane de 0.4 si cand ai facut progesteron injectabil ai trecut pe 0.6, ce analiza ai facut sa verifici daca doza de clexane e buna si cand ai facut-o? multumesc
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxi25 aristica, am vazut ca la ultimul fiv ai facut clexane de 0.4 si cand ai facut progesteron injectabil ai trecut pe 0.6, ce analiza ai facut sa verifici daca doza de clexane e buna si cand ai facut-o? multumesc |
antifXa - la Fundeni. Am facut-o in ziua 2 de la punctie.
inainte de a face analiza am facut clexane la 5 dimineata, doza de 0,4. in seara dinnaintea analizei am facut 100 ml progesteron injectabil. Deja luam 600 utrogestan/zi, luam si cyclo-progynova (estrofem-ul). Analiza se face la maxim 4 ore de la injectarea anticoagulantului, dar trebuie sa ai si progesteron si estrofem in organism, pentru a fi relevanta. mie mi-a indicat ca anticoagulantul devenise insuficient, motiv pentru care mi-a fost crescuta doza. daca nu aveam atata progesteron in organism, ar fi fost suficienta doza de 0,4.
Am recoltat la 7:30-8 dimineata. raspunsul l-am primit la 24 de ore.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
roxi25 spune:
multumesc, aristica, pt raspuns; bafta in alegerea clinicii pt urmatorul fiv, sa fie ultimul
eu nu fac progesteron injectabil inca si nici nu iau estrofem, dar as vrea sa verific daca doza de clexane e buna; am si eu 600 mg de utrogestan pe zi
tu ai luat si aspenter in paralel cu clexanele de 0.4?
voi doza joi cred progesteronul si daca iese valoare mica, il incep pe cel injectabil
roxa-m spune:
Roxi, endometrul tau nu e prea mare, poti fi linistita.
Sincer eu habar nu am cat l-am avut, mi-a zis doar ca e f frumos, atat. Nici foliculii nu stiu ce dimensiuni au avut. Dar eu am zis de la inceput ca merg pe mana dr, el stie cu siguranta ce e mai bine, el e profesionistul.
maria81 spune:
roxi tie ti-a recomandat dl dr. sa faci progesteronul?
roxi25 spune:
maria, nu mi-a zis doctorul sa fac progesteronul, dar il voi face din proprie initiativa deoarece la fiv-ul trecut am avut progesteronul mic, mi-a venit ciclul f devreme, am inceput sa sangerez in ziua 6 dupa transfer cu blastocisti; in ziua in care am facut beta (ziua 8 dupa transfer), am facut si progesteronul si era f mic; in cazul in care progesteronul e mic si acum (desi sper ca nu), il voi anunta pe dl. dr si probabil voi suplimenta cu progesteron injectabil
fetelor, m-au sunat de la clinica si mi-au spus ca voi face transferul sambata la 9:30, sa vin cu vezica plina, mai e cineva sambata la clinica?
din cei 12 embrioni, 6 sunt ok si 6 mai putin ok, toti au nr bun de celule, dar au si fragmentatii; ma suna si maine sa-mi spuna cum evolueaza
maria81 spune:
roxiDoamne ajuta sa fie lipiciosi
roxa-m tu ce faci esti cumintica?
yasmi81 te asteptam cu vesti