Fiv la Sibiu (35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

roxi eu luam thrombo ass de 100 mg (tu probabil ca intrebi de aspenter de 75 mg). Am intrerupt thrombo ass-ul deoarece aparuse un chist hematic si nu l-am reluat pana dupa punctie cand da, l-am luat in paralel cu clexanele.
Progesteronu injectabil NU se gaseste in Romania.
Tu sti daca ai deficit de faza luteala? Ca din ce povestesti, organismul tau nu asimileaza foarte bine utro intra-vaginal...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

multumesc pt raspuns, aristica

nu am deficit de faza luteala, la fiv-ul trecut a fost o exceptie faptul ca am avut progesteronul mic, pe cicluri normale si la inseminari am testat progesteronul si a fost la limita superioara, chiar si fara utrogestan; nu s-a gasit o explicatie de ce am avut progesteronul mic la fiv, probabil organismul a reactionat diferit datorita hormonilor; din pacate, nu am testat la budapesta progesteronul si cand am ajuns in tara, era prea tarziu; nu cred ca asta a fost cauza pt care fiv-ul a fost nereusit, dar acum vreau sa nu mai am surprize

mi-am procurat deja progesteron injectabil din austria, stiam ca nu se gaseste la noi, il voi folosi acum doar daca va fi cazul

initial eu vroiam sa-l folosesc oricum, dar dr ispasoiu mi-a recomandat sa folosesc doar utrogestan si daca nu e ok nivelul progesteronului, vedem atunci ce e de facut; am inteles ca injectia este destul de dureroasa si nu vreau un stres in plus decat daca este necesar

Mergi la inceput

da, e cam uleioasa si d-asta se formeaza hematomi. daca totusi ajungi s-o faci, pune ceva rece pe fund, in locul unde vei injecta. Dupa ce o faci, pune iar ceva rece in acel loc. La injectare nu doare deloc, dar a doua zi simti durere la locul cu pricina.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

multumesc, aristica, pt sfaturi

ma bucur ca nu e dureroasa cand o faci, mie de asta imi este frica, nu vreau sa ma contract, sa provoc vreo neplacere embrionilor

imi este deja destul de frica cu clexanele pt ca ma cam ustura si probabil ca din reflex mai contract burtica; dar au fost multe fete care au ramas insarcinate facand clexane, sper sa nu fie nici la mine vreo problema

Mergi la inceput

aaaa, pai clexanele e injectia de ustura. in rest, nu vei mai avea probleme. Eu am facut de-a lungul fiv-urilor cetotride, diphereline, merional, menopur, gonal, puregon, fragmin, clexane si progesteronul asta injectabil. Doar clexanele ma ustura dupa injectare. Iar cu progesteronul injectabil abia asteptam sa-l fac - imi infigea sotul tot acul in noada si nu simteam absolut nimic, ba chiar stateam foarte relaxata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna seara
vin si eu cu vesti
avem endometru f bun, 12 oute, 5 pe dreptul, 7 pe stangul, dr. a zis ca e multumit
continui cu gonal 225, si de maine in plus si orgalutran, sambata la 10.00 merg din nou la eco...asa ca roxi eu voi fi pe acolo, dar cel mai probabil tu vei sta in vreun patut cumintica dupa ET. Doamne ajuta sa fie bine
Am avut mari emotii pt azi ca nu stiam cum va fi...daca vor fi sau nu foliculi. Eu sper ca e ok...12?
Va pup si va doresc o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Yasmi, sunt foarte bune vestile pe care nu le dai. Important e sa fie ovocitele mature. Oricum eu zic ca la punctie o sa fie mai multe, sunt unele "ascunse", ai sa vezi. Mie la eco mi-a numarat 13-14 si la punctie am avut 15. Asa ca bafta, deocamdata la injectat. Pentru ce ti-a dat orgalutran? Habar nu am ce este.
Roxi, bafta sambata la ET, mai ales sa rezisti cu vezica plina.
Maria, nu stau chiar asa cumintica pt ca merg la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

roxa mersi de incurajari...mi-a dat orgalutran pt a preveni cresterea LH-ului...adica sa nu se sparga foliculii inainte de punctie....pt a controla ovulatia sa zic asa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

fetelor ma bucur ca stati toate f bine
sper sa fiu eu la inaltimea voastra

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

yasmi, ai productie buna, sambata vei sti mai multe si referitor la dimensiuni, poate ne vedem la clinica

m-au sunat si azi de la clinica si mi-au spus ca cei 6 embrioni ok au mai putine fragmentatii ca ieri si au nr bun de celule, adica 8; cei mai buni sunt cei care au fost fertilizati cu ICSI; 2 dintre cei 6 sunt buni spre f buni

si ceilalti 6 au nr bun de celule, dar au mai multe fragmentatii si nu sunt ok, poate mai recupereaza vreunul

sper sa fie macar 2 de calitate buna spre f buna

Mergi la inceput