Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 5
maria81 spune:
asteptam vesti bune
adya
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxa-m spune:
Fetelor
Maria am zis ca o sa-ti spun unde ne-am cazat. Sa stii ca in Sibiu, dupa cate am vazut nu e o problema in perioada asta cu cazarea. Pensiunea la care ne-am cazat e cam la 2-3 minute de clinica, ti-o recomand cu caldura. E un loc fff frumos si ff linistit, mai izolat de zgomotul stazii. Noi me-am cazat nu intr-o camera, ci intr-un apartament (sufragerie + dormitor). Aveam inclusiv 2 televizoare. N-am inteles de ce ne-au dat apartament, poate pt ca nu incalzesc toata pensiunea, neavand clienti. Am platit 120 RON. Nu a fost mult deloc, tinand cont de conditiile pe care le-am avut. Ne-am rasfatat, ce mai. Iti dau un link: http://www.casavechesibiu.ro/.
In fine, avem 2 puiuti in burtica . Ii simt ca-s acolo...Mai avem 4 pusi la pastrare. Toti sunt blasto. A decurs totul asa de repede... am suportat eroic inca 40-45 minute dupa ET, fara sa merg la baie. Acuma n-am decat sa ma rog sa fie biine totul pana peste 9 luni.
roxa-m spune:
Roxi, te asteptam cu vesti: cate ovocite ai avut, cate s-au fecundat?
Yasmi, bafta la injectat si sa se dezvolte cat mai multi foliculi grasunei.
Adya, tinem pumnii sa ne dai vesti cat mai repede despre dosar.
roxa-m spune:
Roxi, de la cat ai avut tu punctia ieri? Si eu tot la dr Ispasoiu sunt, oare nu ne-am intalnit pe acolo? Eu de la ora 10 am fost acolo pana la 13.
yasmi81 spune:
Buna ziua fetelor
Roxa ma bucur pt tine, cu siguranta bebei vor sta la tine in burtica 9 luni de acum incolo..Doamne ajuta. Roxa de ce a fost nevoie de cazare? esti de departe? A trebuit sa ramai acolo dupa ET? Spune-mi si mie te rog ..ai facut ovitrelle? la cate ore a fost punctia dupa ovitrelle?
Roxi ce ai facut la punctie
Adya bafta cu dosarul
roxa-m spune:
Yasmi , ne-am cazat pt ca era mult prea obositor drumul dus-intors in aceeasi zi. Dar, imediat dupa ET am venit spre casa. Dar dr zice ca nu-i nevoie de cazare si nici de repaos la pat in zilele urmatoare. Doar sa ai grija sa nu faci efort. Cica poti sa-ti continui activitatile zilnice, fara probleme. Dar eu zic, totusi ca primele 5 zile dupa ET sunt f importante pt ca embrionii incearca sa se fixeze. Deci, atentie, totusi. Apoi: sa nu faci baie, decat dus, sauna, masaj, sa nu te racesti, sa nu mananci fructe de mare, branza cu mucegai - astea le stiu de la dr. Cica proteinele is recomandate, carnea alba si evita dulciurile.
Eu n-am facut ovitrelle, am facut pregnyl, e mult mai ieftin. Am facut 2 doze de pregnyl = 30 lei. Ovitrellul e 160 lei si e acelasi lucru. Dr a zis ca e bun pregnylul , asa ca....Punctia se face la 36 de ore dupa ovitrelle. Trebuie sa ajungi cam cu o 1 ora sau 1 ora si jumatate mai repede la clinica (inainte de punctie).
roxi25 spune:
roxa, am avut punctia ieri la 12 si am stat pana pe la 15:30, sotul a dat proba la 10:30
am avut 16 ovocite din care 14 mature, m-au sunat in aceasta dimineata si mi-au spus ca s-au fertilizat 12 (7 cu ICSI + 5 natural), ma suna maine sa-mi spuna cum evolueaza
roxa-m spune:
Roxi , foarte bine, foarte buna productie. Acuma sa de-a D-zeu sa reziste cat mai multi si sa poti face si tu transferul in ziua 5. Dar cu siguranta ca o sa poti, doar s-au fecundat f multi. In timp ce eu stateam la orizontala in salonul de pe partea stanga, tu erai in salonul pe de partea dreapta. Stiu sigur ca in timp ce eram acolo, dr a avut o punctie.
maria81 spune:
roxa ma bucur ca a decurs totul bine si ca ai 2 bebei la purtator.Doamne ajuta sa fie lipiciosi
f frumos este unde v-ati cazat
roxi felicitari pt productie. stai f bine
dar de ce s-a facut si ICSI si natural
yasmi81tu esti urmatoarea
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxi25 spune:
multumesc fetelor pt gandurile bune, sper sa reziste cat mai multi
roxa, intr-adevar eu am stat in salonul din dreapta, am fost cu o fata din craiova care era la dr chicea
eu sunt la al doilea fiv, pe primul l-am facut la kaali budapesta cu dr kovacs, dar de data aceasta am raspuns mult mai bine la tratament, atunci nu stiam ca am endometrioza si trombofilie
dr ispasoiu ne-a spus ca sperma sotului a fost f buna, nu stiu de ce au facut icsi, probabil au vrut sa obtina cat mai multi embrioni, sa nu riste; au lasat 7 ovocite sa se fertilizeze natural si 7 cu icsi, prin icsi s-au fertilizat toate, natural 5 din 7 care e f ok
la fivul trecut am avut rata de fertilizare mai buna natural decat cu icsi, depinde de la caz la caz; am transferat 3 blastocisti si nu s-a prins niciunul, acum sper sa fie altfel
roxa, cat de mare ai avut endometrul? eu la o doua monitorizare in ziua 10 de stimulare il aveam 13 mm, mi-e frica sa nu fie prea mare, dr zice ca e ok