Fiv la Sibiu (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

asteptam vesti bune

adya

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Fetelor

Maria am zis ca o sa-ti spun unde ne-am cazat. Sa stii ca in Sibiu, dupa cate am vazut nu e o problema in perioada asta cu cazarea. Pensiunea la care ne-am cazat e cam la 2-3 minute de clinica, ti-o recomand cu caldura. E un loc fff frumos si ff linistit, mai izolat de zgomotul stazii. Noi me-am cazat nu intr-o camera, ci intr-un apartament (sufragerie + dormitor). Aveam inclusiv 2 televizoare. N-am inteles de ce ne-au dat apartament, poate pt ca nu incalzesc toata pensiunea, neavand clienti. Am platit 120 RON. Nu a fost mult deloc, tinand cont de conditiile pe care le-am avut. Ne-am rasfatat, ce mai. Iti dau un link: http://www.casavechesibiu.ro/.
In fine, avem 2 puiuti in burtica . Ii simt ca-s acolo...Mai avem 4 pusi la pastrare. Toti sunt blasto. A decurs totul asa de repede... am suportat eroic inca 40-45 minute dupa ET, fara sa merg la baie. Acuma n-am decat sa ma rog sa fie biine totul pana peste 9 luni.

Mergi la inceput

Roxi, te asteptam cu vesti: cate ovocite ai avut, cate s-au fecundat?
Yasmi, bafta la injectat si sa se dezvolte cat mai multi foliculi grasunei.
Adya, tinem pumnii sa ne dai vesti cat mai repede despre dosar.

Mergi la inceput

Roxi, de la cat ai avut tu punctia ieri? Si eu tot la dr Ispasoiu sunt, oare nu ne-am intalnit pe acolo? Eu de la ora 10 am fost acolo pana la 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

Buna ziua fetelor
Roxa ma bucur pt tine, cu siguranta bebei vor sta la tine in burtica 9 luni de acum incolo..Doamne ajuta. Roxa de ce a fost nevoie de cazare? esti de departe? A trebuit sa ramai acolo dupa ET? Spune-mi si mie te rog ..ai facut ovitrelle? la cate ore a fost punctia dupa ovitrelle?
Roxi ce ai facut la punctie
Adya bafta cu dosarul

Mergi la inceput

Yasmi , ne-am cazat pt ca era mult prea obositor drumul dus-intors in aceeasi zi. Dar, imediat dupa ET am venit spre casa. Dar dr zice ca nu-i nevoie de cazare si nici de repaos la pat in zilele urmatoare. Doar sa ai grija sa nu faci efort. Cica poti sa-ti continui activitatile zilnice, fara probleme. Dar eu zic, totusi ca primele 5 zile dupa ET sunt f importante pt ca embrionii incearca sa se fixeze. Deci, atentie, totusi. Apoi: sa nu faci baie, decat dus, sauna, masaj, sa nu te racesti, sa nu mananci fructe de mare, branza cu mucegai - astea le stiu de la dr. Cica proteinele is recomandate, carnea alba si evita dulciurile.
Eu n-am facut ovitrelle, am facut pregnyl, e mult mai ieftin. Am facut 2 doze de pregnyl = 30 lei. Ovitrellul e 160 lei si e acelasi lucru. Dr a zis ca e bun pregnylul , asa ca....Punctia se face la 36 de ore dupa ovitrelle. Trebuie sa ajungi cam cu o 1 ora sau 1 ora si jumatate mai repede la clinica (inainte de punctie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

roxa, am avut punctia ieri la 12 si am stat pana pe la 15:30, sotul a dat proba la 10:30

am avut 16 ovocite din care 14 mature, m-au sunat in aceasta dimineata si mi-au spus ca s-au fertilizat 12 (7 cu ICSI + 5 natural), ma suna maine sa-mi spuna cum evolueaza

Mergi la inceput

Roxi , foarte bine, foarte buna productie. Acuma sa de-a D-zeu sa reziste cat mai multi si sa poti face si tu transferul in ziua 5. Dar cu siguranta ca o sa poti, doar s-au fecundat f multi. In timp ce eu stateam la orizontala in salonul de pe partea stanga, tu erai in salonul pe de partea dreapta. Stiu sigur ca in timp ce eram acolo, dr a avut o punctie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

roxa ma bucur ca a decurs totul bine si ca ai 2 bebei la purtator.Doamne ajuta sa fie lipiciosi
f frumos este unde v-ati cazat

roxi felicitari pt productie. stai f bine
dar de ce s-a facut si ICSI si natural

yasmi81tu esti urmatoarea

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

multumesc fetelor pt gandurile bune, sper sa reziste cat mai multi

roxa, intr-adevar eu am stat in salonul din dreapta, am fost cu o fata din craiova care era la dr chicea

eu sunt la al doilea fiv, pe primul l-am facut la kaali budapesta cu dr kovacs, dar de data aceasta am raspuns mult mai bine la tratament, atunci nu stiam ca am endometrioza si trombofilie

dr ispasoiu ne-a spus ca sperma sotului a fost f buna, nu stiu de ce au facut icsi, probabil au vrut sa obtina cat mai multi embrioni, sa nu riste; au lasat 7 ovocite sa se fertilizeze natural si 7 cu icsi, prin icsi s-au fertilizat toate, natural 5 din 7 care e f ok

la fivul trecut am avut rata de fertilizare mai buna natural decat cu icsi, depinde de la caz la caz; am transferat 3 blastocisti si nu s-a prins niciunul, acum sper sa fie altfel

roxa, cat de mare ai avut endometrul? eu la o doua monitorizare in ziua 10 de stimulare il aveam 13 mm, mi-e frica sa nu fie prea mare, dr zice ca e ok

Mergi la inceput