Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 18
popif spune:
Buna fetelor!
Felicitari prospetelor gravidute Roxi si Tamys,sarcina usoara.
Tamys,nici nu stii cat ma bucur pentru tine, pentru ca stiu ca a fost a 5 incercare.
Eu nu am facut inca embriotransferul pentru ca nu mi sa reglat inca cm.Luna trecuta mi-a venit de doua ori si mai tot timpul am spoting.Cred ca prin ianuarie sau februarie o sa-l fac, cu ajutorul lui Dumnezeu.
Eu intru mai rar aici pe forum pentru ca am o perioada foarte plina la servici, ajung foarte tarziu acasa,obosita, deabea mai am timp sa mai fac cate ceva prin casa. Dar sunt alaturi de voi.
Roxa si celorlalte fete care urmeaza... bafta!
Va pup.
Tamys, ti-am trimis un PM
lelu spune:
Tamys FELICITARI!!! Multa sanatate va doresc, ma bucur tare mult sa aflu ca ai reusit si plus ai 2 bebei .
Popif te asteptam din urma! anul 2012 va fi al tau
Roxi - felicitari!
multa bafta fetelor in focuri!
20+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!
roxi25 spune:
fetelor, am repetat si azi beta si valoarea este de 940.16, apropae s-a dublat fata de miercuri cand era 506
fetele insarcinate, credeti ca e vreo problema? multumesc
maria81 spune:
buna fetelor pe toate
am avut 2 zile groaznice, mi-a fost f rau, stari de voma si durere de cap, astazi sunt bine
maine am punctia sper sa fie totul bine
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
maria iti amintesti ca noi, cand ne-am cunoscut, te simteai minunat? Si eu ma miram ca erai dupa punctie si nu aveai absolut nimic...nici inspiratie in alegerea meniului. Asa ca acum, pe mine nu ma sperie starea asta - e sezonul virozelor si-al virusilor, ai multi hormoni in organism - cred chiar ca-i mai bine ca ai avut aceasta stare acum, ca de maine incolo, timp de 9 luni, sa ai doar senzatiile pe care le are o graviduta!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
aristica da imi aduc aminte sper ca si acum sa fiu la fel de vioaie
din "fericire" mi-a fost rau de la hormoni si de la oboseala, dupa 2 zile de somn si la pranz si noaptea sunt fresh
multumesc din suflet pt tot
pup toate fetele
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxa-m spune:
Maria , oboseala, tratamentele hormonale isi spun cuv
antul, dar mai ai putin pana la testul cu 2 liniute, ai sa vezi.
Roxi
Popif, s-ar putea sa incepem deodata.
ionela73 spune:
Buna fetelor, eu fac FIV la Athena dar am o intrebare la voi. Azi am fost la ecograf, a patra zi de stimulare si am doar un folicul de 11,5mm si unul de 5mm pe ovarul stang, pe dreptul nimic. Se mai poate face ceva??? Ati ramas vreuna insarcinate cu o productie asa proasta??? Stiam ca o sa fie greu, am FSH 12, 15, 9 adica variaza de la luna la luna.
Multumesc mult, daca ma puteti ajuta.
Ionela