Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 19
tamys spune:
Fetelor va multumesc mult, nu va mai numesc ca sa nu cumva sa omit pe cineva.
aristica draga mea nu am mai avut rabdare pana pe data de 15 si daca Tayfun mi-a spus sa fac joi eco eu l-am ascultat si bine am facut acum sunt fericita si astept cumintica sa mai treaca 2 saptamani sa repet eco.
Fetelor care sunteti gravidute eu nu am stari de voma, aproape ca nu simt nimic in afara faptului ca am sanii durerosi si burtica putin mai unflatita, nu am stari de rau asa cum au in general gravidutele, o fi bine oare ?
+6 cu
SimonneL spune:
Tamys eu am avut o sarcina cam asimptomatica, nici macar dureri de sani, o usoara greata a aparut pe 8-9 saptamani si nu a durat decat vreo 3-4 zile disparate asa. In rest nimic, nimic, nici acum la 34 de saptamani aproape nu am mai nimic, decat fireste butica si kg in plus. Deci nu e nevoie sa ai toate simptomele , sa versi , sa ai pofte etc, poate esti o norocoasa! Succes , sa ajungi la termen cu bine!
tamys spune:
SimonneL multumesc mult . m-am mai linistit, ma gandeam eu ca o femeie insarcinata trebuie sa se simta rau sa aiba greturi , eu daca ma simt perfect am crezut ca poate nu sunt in regula ,dar acum m-am linistit deci e posibil sa nu simt mare lucru.
La tine se apropie momentul, sa ai parte de o nastere usoara si un copilas sanatos si voios.
+6 cu
irilac31 spune:
Tamys, felicitari pentru sarcina, te urmaream din umbra de mult timp. Eu de abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu pe forum , dar va stiu pe toate parca ati fi surorile mele.
Ma bucur enorm pentru tine.
Spunem si mie cum e cu zgariatul asta al endometrului...ai fost in Turcia in z2, sau cine ti l- a facut? Nu te- a durut? E prima oara cand aud de metoda asta.Si injectia aia la ET in uter...nu doare...sincer ce zici tu acolo mi se pare horor..dar daca trebe, facem si asta.
Multa sanatate iti doresc, sarcina usoara
Mult succes fetelor care sunt in focuri
tamys spune:
irilac31 da draga mea acolo am facut totul si a decurs perfect daca nu se prindea nimic nici de data asta o luam de la capat tot cu ei pentru ca am fost ffff multumita de felul cum am fost tratata.
Iti multumesc pentru gandurile frumoase si iti doresc sa ai parte de asemenea bucurie cat mai curand posibil!!!!!
+6 cu
daniela74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tamys irilac31 da draga mea acolo am facut totul si a decurs perfect daca nu se prindea nimic nici de data asta o luam de la capat tot cu ei pentru ca am fost ffff multumita de felul cum am fost tratata. Iti multumesc pentru gandurile frumoase si iti doresc sa ai parte de asemenea bucurie cat mai curand posibil!!!!! +6 cu |
Tamys te rog frumos si eu sa raspunzi in leg. cu injectia,daca stii cum se numeste,si la fel procedura de ¨zgindarire¨ a endo.
felicitari pentru bebelasi,tare m-am bucurat sa vad minunea la dublu
ai grija de voi
daniela,
urmeaza fiv 5 in ian-fev 2012,ULTIMUL..........te rog, Doamne
tamys spune:
daniela74 draga mea zgandarirea endometrului e practic o ciupitura a lui pe care o efectueaza doctorul iar despre injectie nu stiu sa-ti spun cum se numea pentru ca tot doctorul mi-a facut-o, el stie ce continea.
Pup toate fetele !!!!
+6 cu
roxi25 spune:
fetelor, beta de azi e 2.777, s-a triplat fata de vineri cand era 940
m-am linistit, ma impacientasem putin vineri cand am vazut ca valoarea nu s-a dublat complet
tamys, eu azi am 5 saptamani si nu am simptome, doar sanii durerosi si somn. Nu cred ca tb sa-ti faci griji, poate apar mai incolo simptomele sau nu, depinde de sarcina.
cum esti yasmi? asteptam vestea cea buna!
roxi25 spune:
roxa, cred ca saptamana viitoare o sa aud inimioara
joi sper sa vad saculetul in uter si sa fie totul bine
+5