Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 16
maria81 spune:
aristica prea multe nu am de zis, am 7 ovocite si endometru de 9 mm si punctia sambata cred, maine la eco o sa imi zica daca ramane sambata
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
aristica spune:
deci ai rezultate frumoase. Maine poate-ti spune ce dimensiuni ai foliculii
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
maria81 spune:
sa zicem ca stam bine,ieri aveau toti in jur de 15 mm
important e rezultatul final
roxi25 spune:
maria, sa mearga totul bine si in continuare; e f bine ca au toti foliculii aproximativ aceeasi dimensiune, iar endometrul e bun
am facut si azi beta si valoarea este de 506.42; deci, aproape s-a triplat, diseara merg la doctor in bucuresti sa verifice tratamentul actual si sa-mi dea scrisoarea pt clexane si alte analize
yasmi, ce faci?
maria81 spune:
roxi
Doamne ajuta sa primim si noi acum in preajma sarbatorilor de iarna acelasi cadou ca si tine
yasmi81 spune:
buna fetelor
Roxi ma bucur pt tine ca esti ok...valoarea beta a crescut f fain
Eu sunt binisor sa zice...azi noapte m-a durut cam tare burtica...altfel trec de la o stare la alta, am momente cand sunt atat de sigura ca sunt garviduta (desi nu am niciun simptom, dar e devreme)si momente cand ma tem...de rezultat. Ma dor sanii destul de puternic, dar cel mai probabil de la tratament
As vrea sa zboare timpul si sa fac odata testul
Maria Doamne ajuta in continuare
roxi25 spune:
yasmi, iti doresc sa fii cat mai linistita si relaxata pana la test, oricum, nu mai e mult; luni cred ca poti face un test de sange sa ne dai vestea cea buna
despre simptome, eu am avut cateva, dar nu am mai crezut in ele; de 3 ani tot am avut simptome si insarcinata n-am fost; pana n-am avut rezultatul, n-am crezut ca sunt graviduta; am tot citit pe forum si au fost cazuri cand au existat simptome inainte de test, dar si cazuri cand nu au fost, desi beta avea 3 cifre
si la mine sanii au fost durerosi la atingere si putin mai plini, am avut dureri de mijloc din cand in cand (atunci credeam ca sunt din cauza ca am stat prea mult in pat), intepaturi in a doua zi de la transfer si sporadic in alte zile, senzatie de somn seara in ultimele 2 zile inainte de test, o senzatie de apasare usoara jos sub burtica in ultimele 2-3 zile din cand in cand, senzatie de sete (nu stiu daca e semn de sarcina, eu simteam nevoia sa beau apa mai des)
cu 1 ora inainte sa aflu rezultatul, a inceput sa ma doara capul, la mine acesta fiind semn ca-mi vine ciclul, deja faceam planuri cu sotul ce cumparaturi sa facem dupa ce primim rezultatul - era ziua lui, ma gandeam sa-mi iau o rochita, etc; insa, a fost semn de sarcina, m-a tinut durerea inclusiv in ziua urmatoare
si acum mai simt intepaturi si apasarea jos din cand in cand, mi-e somn seara f devreme, pe la 21-22, si ma dor sanii la atingere
iti tin pumnii, sa fie totul bine si sa vii cu o veste buna
yasmi81 spune:
multumesc frumos roxi de lamuriri
pe mine ma cam ingrijorau starile astea...intepaturi, dureri etc...dar in cazul tau se pare ca au fost de bine..
nu am ce face decat sa stau linistita
Dr. mi-a recomandat sa fac testul pe 13..acum sa vedem
roxi25 spune:
si mie mi-a recomandat sa-l fac luni, iar eu l-am facut sambata cu 2 zile mai devreme si s-a vazut
tu faci cum crezi si simti, marti probabil valoarea e mai mare si stai mai linistita
roxa-m spune:
Yasmi, Maria, va astept cu vesti bune. Nu v-am parasit, doar ca sunt destul de ocupata si nu prea am timp sa mai intru sa va incurajez.
Roxi, Doamne ajuta sa duci sarcina cu bine pana la capat.
Eu am fost ieri la un eco sa vad daca totul e in regula pe acolo si se pare ca e ok. Mi-era frica de chisturi. I-am propus dr sa fac o hoisteroscopie, dar nici n-a vrut sa auda, a zis e ok, mi-ar fi sugerat el daca trebuia.
Voi ati facut laparoscopie inainte de FIV sau alte investigatii de genul asta? As vrea sa fac o laparoscopie, dar medicul mi-a spus sa merg linistita sa pun puiutii care-i am si daca nu e rezultatul pozitiv, atunci sa-l caut pt laparo. Mi-e frica de o endometrioza ascunsa, desi n-am simtome.
Trombofiliile tot o sa le fac, asta e sigur. Ce stiti, pot sa le fac cumva chiar in luna asta? Influenteaza cumva rezultatul analizelor faptul ca am fost recent stimulata?
As mai vrea sa va intreb pe cele care ati reusit daca ati luat cumva vitamine, MagneB6, sau aveti alte secrete .
M-as bucura daca mi-ati raspunde