Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 15
yasmi81 spune:
maria eu am sunat azi la pitesti la synevo si au zis ca dureaza 2 zilke pt rezultat...iar Medas nu stiu unde e...daca imi poti spune ceva te rog..
maria81 spune:
la synevo asa zic dar eu i-am zis asistentei ca as vrea mai repede si mi l-a bagat la urgenta
medas este imediat dupa Colegiul National Zinca Golescu
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
yasmi81 spune:
multumesc frumos maria...am sunat la medas...si da..ei dau rezultatul in 3 ore...la urgenta...costa 58 lei...a zis...ca in regim normal e 38...taxa de urgeanta 20 lei...deci e ok
mersi mult de tot
acum sper sa fie ok
felicitari inca o data roxi
maria81 spune:
ma bucur ca ai rezolvat, eu am luat pretul de pe site-ul lor
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
tamys spune:
brunadria,maria81 va multumesc mult fetelor, va doresc din tot sufletul sa aveti si voi parte de o asemenea bucurie in viata voastra.
roxi25 felicitari draga mea sa ai parte de 9 luni minunate si la vara sa ne ajute Dumnezeu sa ne tine, puiutii in brate.
adya,maria81 va asteptam cu un beta MARE cat mai repede.
fericita !!!!!!!
misspii spune:
TAMYS - Felicitari! Multa sanatate ,sarcina usoara si numai,numai bine!
Va pup pe toate ,va doresc numai bine si bebelusi sanatosi si pentru maine ,pt toate Nicoletele :LA MULTI ANI!
roxi25 spune:
multumesc, tamys, sper sa ne tinem bebelusii in brate la vara
felicitari inca o data, ai fost o adevarata luptatoare si ma bucur ca ai reusit
SimonneL spune:
Buna fetelor,
Va citesc destul de frecvent pentru ca si eu am trecut prin ce treceti voi si va tin pumnii la toate! Eu am reusit a doua oara la Sibiu si acum sunt insarcinata in aproape 34 de saptamani, fetitza.
Lyette, noi suntem bine si eu si cea mica, ultima oara la eco saptamana trecuta avea 1800 g. Si tu esti destul de aproape ca varsta a sarcinii de mine, bebelusha ta se mai misca asa mult ca lunile trecute, la mine are toane , uneori trec ore in sir pana se misca, iar cand se misca nu mai sunt miscari atat de ample, se spune ca nu ar mai avea asa mult loc acum, la tine cum e ? Ce mai faci ?
Eu o sa nasc in jur de 16-18 ianuarie la Regina Maria.
aristica spune:
maria hai la apel
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"