Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 10
maria81 spune:
roxa eu zic ca cel mai bine ar fi sa faci testul, pt ca sunt atatea fete care au sangerat sau au avut pete si totusi erau insarcinate
eu cred ca tu esti insarcinatacu dl dr ai vb?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
ellabali spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe acest forum, dar m-am gandit sa va impartasesc experienta mea legata de Sibiu.
Dupa multi ani de cautari, analize, doctori, etc., cea mai buna cale de a avea si noi un bebe era FIV. Prin urmare, in urma caldelor recomandari de pe forum, am plecat pe drumul Sibiului, la dl. dr. Ispasoiu. Toate bune si frumoase, personalul dragut si amabil, dl. dr. rabdator, ne-a explicat ce si cum, eram ff multumiti. Am facut FIV-ul, rezultatul la beta POZITIV, dar ... am pierdut sarcina la 4 saptamani. Va dati seama ce a fost in sufletul meu.
Am vb cu dl. dr, dar nu mi-a dat nici o explicatie. As fi vrut sa-mi spuna posibilele cauze, ce analize as mai fi putut face pt a vedea ce si cum ... nimic. Si, cel mai important, nu mi-a spus nimeni ca este posibil sa am sangerari si sa pierd sarcina atat de repede dupa. Daca ma avertiza, daca ma duceam la dr imediat cum a aparut singerarea, cine stie... poate acum eram mamica. Sincer, nu stiu, dar as fi vrut sa-mi spuna cineva, sa ma indrume.
Am facut si doua cryo-transferuri - amandoua nereusite
Cand am vorbit cu dl. dr., mi-a spus ca ma asteapta pt o noua incercare, cand voi fi pregatita.....adica alt FIV, fara alte analize.
Am decis sa luam o pauza de 1 an, sa ne revenim psihic si cu banutii. Nu pot sa spun ca ne-am revenit complet, dar merge.
Anul acesta am decis sa schimb doctorul si orasul, asa ca am luat drumul Bucurestiului - la dl. dr. Tutunaru - o minune de om. Dupa ce mi-a recomandat anumite analize, pe care nu le-am mai facut niciodata pana acum, mi-a recomandat sa fac o laparoscopie. Am facut operatia, si ... stupoare. Endometrioza de gradul 5....acum sunt pe tratament si dupa finalizare, vedem ce vom face in continuare.
Asa ca, dragele mele, va rog sa va informati f bine cu privire la ce alte analize mai puteti face inainte, pentru a nu trece si voi prin ce am trecut eu. A fost fff dureros.
Va pup cu mult drag si mult succes la bebe. Sa se umple forumul de burtici.
yasmi81 spune:
Buna ziua fetelor
Maria, da, sa zicem ok...adica am avut 9 ovocite, sper sa fie ok, astazi astept tel de la laborator sa vedem cate s-au fertilizat
Roxa...nu stiu ce sa zic...in ce zi esti? cand ar trebui sa faci testul? poate ai nevoie de mai mult progesteron
maria81 spune:
ella imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat
si ai dreptate ca inainte sa face FIV ar trebui sa facem cat mai multe investigatii
Doamne ajuta sa iti vezi visul implinit cat mai curand
adya spune:
ella, incredere si putere sa mergi mai departe
maria , cand incepi? daca vine CM duminica suni luni, acelasi lucru l-am intrebat si eu, ieri
yasmi, , sa dea DD ca piticii sa fie iubareti, asteptam vesti!
roxa , stiu ca e tare greu sa fii calma, dar eu zic sa-ti faci beta si sa mergi la dr. Mai stiu eu pe cineva care dupa ce a avut un beta mare a inceput sa sangereze,era si ea disperata dar a fost la dr. si avea un hematom care a mai sangerat din cand in cand, dar care nu a pus sarcina in pericol. Azi fetita ei are 3 luni! Asa ca nu iti pierde speranta, pana nu ai rezultatul la beta trebuie sa speri ca va fi bine.
roxi, te asteptam cu beta maaaare! Doamne ajuta!
Eu, am fost ieri la eco ...totul e bine, nu sunt chisturi, asa ca in ziua 1 de CM trebuie sa sun la clinica sa-mi spuna cat si cand incep "actiunea intepatul". Acuma is tare stresata ca o sa imi vina CM mai repede si nu imi ajung la timp medicamentele si eu trebuie sa ma intep. Sper totusi sa nu isi faca de cap
toate fetele
maria81 spune:
adya mie mi-a venit duminica pe 27 noiembrie si am sunat luni la clinica.i
ieri in a treia zi a CM am inceput stimularea si sambata merg la prima ecografie
yasmi81 spune:
Buna din nou, m-au sunat de la laborator...avem 6 care s-au fertilizat, din cei 9. Stiu ca e putin fata de ceea ce am vazut la alte fete, dar cu voia lui Dumnezeu sper sa fie bine, maine ma suna sa imi spuna evolutia si in functie de asta se decide ziua pt ET
Roxa nu te supara dar era bine sa faci totusi beta, poate Sf Andrei te va ajuta si va fi ok...
Roxi Doamne ajuta si la tine
Adya nu te stresa, ami ai atat de putin si vei incepe, multa multa bafta
Maria nu am stiut ca deja esti pe cai....deci ai inceput si nu zici nimic... Ce tratament ai primit? Doamne ajuta sa fie totul bine
Va pup si va doresc o zi buna
maria81 spune:
yasmi81 stai bine cu 6 embrioni, cel mai important e sa fie de calitate si mai ales lipiciosi
luni am aflat si eu ca marti incep stimularea, iar ieri mi-am luat o zi de CO sa ma duc la fundeni la d-na dr. Uscatescu sa imi stabileasca doza de clexane si sa imi cumpar cele necesare pt stimulare
fac gonal f 300 u.i.
aristica spune:
maria am sa fiu cu ochii beliti pe topicul asta pana te vad cu semnatura de graviduta! 300ui e o doza mare. Sper sa aiba efect si sa obti minim 1 embrion grad 1 care sa nu se mai dezlipeasca de tine pana la 38-40 de saptamani...dac-or vrea sa-i vina si fratiori/surioare sa-i tina de urat, sa fie primiti cu multa caldura de uterul ala "primitor" ce-i astepta de atat timp
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"