Fiv la Sibiu (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

roxi nu stiu nimic
ultima data cand am vb cu asistenta mi-a zis sa sun in prima zi a CM si at imi spune cand sa merg la sibiu ca vrea sa ma vada dl dr inainte (in a 2-a sau a 3-a zi)
acum sunt stresata ca daca imi vine duminica nu am cu cine vb la clinica

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Yasmi, sper sa pot veni cu o veste buna. Pana ieri m-a durut putin burta si spatele, azi vad ca durerile sunt chiar mai mici.
Maria, te asteptam sa "intri in hora".
Roxi, embriologul m-a sunat 3 zile consecutiv si mi-a supus doar atat: au calitate buna, sau au 4 sau 8 celule. Niciodata nu mi-a dat mai multe detalii legat de fragmentatii sau altceva. A fost singurul lucru care m-a nemultumit. Nici la ET nu mi-a spus decat ca au calitate buna. Eu ce sa inteleg din asta? Sper sa fie bine, ca nu mai am ce face.
Adya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

roxa, oricum nu puteai schimba nimic, stai linistita si fii optimista; exista cazuri in care cei f buni nu s-au prins, iar altii buni da; iar daca nu erau ok, iti spuneau

eu am intrebat pt ca la fivul trecut embrionii au avut la fel fragmentatii, dar nu am primit mai multe detalii despre ei, mi s-a spus ca sunt in regula; la final, cand am primit dosarul, am vazut ca nu a fost chiar asa; ulterior am aflat ca si blastocistii sunt de maite calitati

la noi se pare ca asta e problema, calitatea embrionilor, si ma bucur ca am descoperit asta, chiar daca nu prea ai ce sa faci ca sa rezolvi problema

multa bafta iti doresc! cand faci testul?

Mergi la inceput

Roxi, tocmai asta ma nelinisteste acuma, calitatea embrionilor, dar asa e, nu mai am ce face. Mi-au spus si ca daca nu erau blastocistii buni, nu-i puneau la pastrare. Eu ar trebui sa fac testul in 30, dar nu stiu daca o sa am curaj, sincer. O sa vad atunci.
Bafta multa!

Mergi la inceput

maria, cred ca se fac punctii si transferuri si duminica; deci, e cineva la clinica, cu siguranta te vor ajuta

Mergi la inceput

roxa, si mie mi-e frica de test, cred ca il pun pe sot sa se uite la rezultat; eu as vrea sa-l fac pe 2 sau pe 3 decembrie, desi e cam devreme, dar pe 3 e ziua sotului si poate ii fac cel mai frumos cadou

din experienta altor fete de pe forum, am vazut ca cele mai optimiste si relaxate au avut mai mult succes

desi e greu si mai am dubii si indoieli, vreau sa incerc sa nu-mi fac griji; am facut ce a tinut de noi, doctorii la fel, acum depinde de Dumnezeu cand va hotari sa fim parinti

Mergi la inceput

neata fetelor
roxa-m cred ca poti face testul de astazi sau de maine, sunt sigura ca o sa fie pozitiv
roxi cati ai transferat? ai avut si ce congela?

yasmi81 tu in ce faza mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yasmi81 spune:

buna fetelor
eu am fost sambata la sibiu, totul ok...maine am punctia, aseara am facut ovitrelle la 10.30
Dr. a zis ca dupa punctie sa iau 3 lutinus....a mai luat cineva asa ceva...am vazut pe net ca sunt f f scumpe 225 cutia pt 7 zile...eu trebuie sa iau 2 cutii

Mergi la inceput

yasmi81 sper ca a foost totul bine la punctie
te asteptam cu vesti
roxi, roxa nu mai ziceti nimic?

Mergi la inceput

Maria, nu prea am ce sa zic ca sangerez de 3 zile, desi nu e ca si cm. Sunt nelinistita, mi s-au cam spulberat visele.

Mergi la inceput