Fiv la Sibiu (35)
Raspunsuri - Pagina 11
maria81 spune:
Doamne ajuta aristica
asta imi doresc si eu putini si de calitate
sa speram ca de data asta va fi bine si de Craciun nu o sa mai fim singuri
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
adinutapop spune:
Maria, sa ai embrioni lipiciosi si de buna calitate!
Yasmi, doamne-ajuta sa fie bine!
Adya, spor la intepat, daca zici ca trebuie sa incepi!
Ella, ai trecut printr-o incercare grea, bine ca v-ati mai revenit.Nu stiu ce sa zic despre dr. Ispasoiu.Stiu ca inainte de FIV se face un set de analize. Cred ca printr-o laparoscopie s-ar fi vazut endometrioza. Eu am facut aceasta operatie chiar cu d-l dr I.
NU stiu imi dau cu parerea, poate n-ai putut sa tii sarcina din cauza trombofiliei, dar stiu ca analizele astea sunt destul de scumpe.
Cand am discutat despre trobofilie cu dr. mi-a spus ca se recomanda sa se faca doar daca se pierde o sarcina sau mai multe...ceea ce nu mi se pare corect...
Important ca ati gasit dr. in care sa aveti incredere!
Doamne ajuta tuturor!
Lorelei, Anca ce mai faceti? Sper ca sunteti bine!
maria81 spune:
adinuta sarut mana
Doamne ajuta la toata lumea
roxa-m spune:
Va multumesc pt sustinere, fetelor, dar din pacate de dimineata am avut sangerari mari. Am facut beta, acum astept rezultatul (care nu mai poate fi pozitiv). Incerc sa-mi revin, dar e f greu. Ma gandesc ca mai am 4 puisori la pastrare si poate pana la urma va fi bine. Oricum, ma gandesc inainte sa fac investigatii serioase: laparo, trombofiliile si apoi sa trec la urmatorul pas. Chiar nu-mi explic, totul mergea f bine, nu stiu ce s-a intamplat si nu cred ca o sa-mi explice cineva. In ziua 3 aveam 11 puiuti (din 15 ovocite) din care 8 cu 8 celule si 3 cu 7 celule, deci buni, in ziua 5 au mai ramas 6, am pus 2 in burtica si 4 la pastrare.
Va pup si va doresc multa bafta. Sper ca intr-o zi sa ni se implineasca si noua visul. Doamne ajuta!
yasmi81 spune:
Roxa imi pare tare rau, chiar nu stiu ce sa cred...totusi ti-a sosit rezultatul la beta?
yasmi81 spune:
acum m-au sunat de la clinica
din 6...5 sunt cu dezvoltare normala...4 celule
si unul mai lenes...
3 celule
posibil sa -i ajunga din urma...dar nu f sigur
asadar ET va fi de ziua 5....duminica
dr. a zis...daca minim 4 sunt buni...mergem pe ziua 5....
la mine sunt...
roxi25 spune:
roxa, imi pare rau, multa sanatate si putere sa mergeti mai departe, bafta la fet
eu am transferat 3 embrioni, unul de calitate f buna si 2 mai putini buni (un blastocist timpuriu si o morula), nu am avut nimic de congelat; din pacate, se pare ca la noi calitatea embrionilor este de vina; sansele sunt mici, dar inca speram in cel bun
sambata fac testul, e ziua sotului si poate ii fac cel mai frumos cadou
muta bafta yasmi, adya si maria
roxa-m spune:
Fetelor, va pup si va doresc din suflet sa vi se implineasca cel mai frumos vis. Incet, incet imi revin, asta e, trebuie sa merg mai departe. Deocamdata fac o pauza in luna decembrie.
Chiar nu stiu cum se explica esecul, dar poate ca nici nu trebuie sa incerc sa gasesc o explicatie. Oricum nu voi face FET pana nu voi face si alte investigatii pe care nu le-am facut: trombofilie, histeroscopie etc. Poate-mi mai dati si voi idei, poate-mi spuneti ce investigatii as mai putea face. Embrionii nostri au fost de calitate, dar buba e undeva la mine, cred, ceva nu le-a placut. Ceva ce n-am descoperit pana acuma, asa cred eu.
Yasmi, Roxi, va astept cu vesti bune! Maria, urmezi si tu imediat.
Maria, care ar fi explicatia nereusitelor tale? Crezi ca mutatiile?
maria81 spune:
roxa-m imi pare tare rau de nereusita ta. sincer ma asteptam sa fii cea care sparge gheata. important e ca ai obtinut embrioni de buna calitate asa ca sansele tale sa ramai la FET sunt fff mari.
Cred ca e f bine sa faci o histeroscopie inainte de FET.
Referitor la mine cred ca un motiv ar fi embrionii de slaba calitate (la primul fiv am obtinut decat 3 embrioni din 7 ovocite, un embrion s-a oprit din evolutie iar ceilalti 2 au fost de grad 1 spre 2 si grad 2) si .....apoi trombofilia.
Eu cred cu tarie ca o sa reusim at cand Doamne Doamne considera ca e momentul potrivit. S-au intamplat atatea minuni si sunt sigura ca se va intampla si la noi.
roxi te asteptam cu beta mare si La Multi Ani! sotului pt maine
yasmi iti tin pumnii si Doamne ajuta.
yasmi81 spune:
Buna ziua fetelor
Roxa imi pare atat de rau pt tine, chiar eram convinsa ca va fi bine...la tine lucrurile au mers asa de bine, Doamne ajuta ca intr-o zi un bebelus sa iti alunge tristetea asta
Roxi...sper sa i faci sotului cel mai frumos cadou posibil
Maria cum merge tratamentul? Cand ai prima eco?