imunitate la copii
Raspunsuri - Pagina 2
Didididi spune:
Anda, nu ai incercat la Naturalia. Dr de acolo este specializata pe alergologie si imunologie, poate te ajuta.
gogosel spune:
scrisesem ceva "acid" dar sa nu declansez opinii contradictorii...am sters.
eu una, nu ma mai bazez 100 % pe ce recomanda medicii in chestii usoare pt ca recomandarea este direct influentata de ... comision/bonus primit de la firma respectiva. acum pe piata sunt medicamente cu fix aceleasi substante active care au preturi fff diferite.
referitor la imunizare, depinde ce varsta are copilul, daca este neintrat in colectivitate si nici prea curand nu va face lucrul asta sau daca este exact invers- este mai micut si deja merge la gradi.
ca micut,pana pe la 3 ani, necolectivizat, eu i-am dat oscillococcinum, un tub/spatamana, sucuri naturale si fresh bogate in vit c, miere si cam atat.au mers perfect, copilul nu a racit, doar muci si atat. antibiotic, nici macar (am luat pt enterocolita si putin rosu in gat, vara, la mare)
cand l-am colectivizat la 3 ani jumatate, imunizarea anterioara nu a mai razbit si virusii si-au facut de cap( rosu in gat a facut de vreo 2 ori.
cred cu tarie ca inaintarea in varsta isi spune cuvantul asupra imunitatii. noi am luat bronhovaxom 3 luni, oscillo, ceva echinacea, jeleuri cu vit c, propolis kids de la fiterman. insa eu cred ca l-a imunizat mai mult acest 1 an de mers la gradi.
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gogosel scrisesem ceva "acid" dar sa nu declansez opinii contradictorii...am sters. eu una, nu ma mai bazez 100 % pe ce recomanda medicii in chestii usoare pt ca recomandarea este direct influentata de ... comision/bonus primit de la firma respectiva. acum pe piata sunt medicamente cu fix aceleasi substante active care au preturi fff diferite. referitor la imunizare, depinde ce varsta are copilul, daca este neintrat in colectivitate si nici prea curand nu va face lucrul asta sau daca este exact invers- este mai micut si deja merge la gradi. ca micut,pana pe la 3 ani, necolectivizat, eu i-am dat oscillococcinum, un tub/spatamana, sucuri naturale si fresh bogate in vit c, miere si cam atat.au mers perfect, copilul nu a racit, doar muci si atat. antibiotic, nici macar (am luat pt enterocolita si putin rosu in gat, vara, la mare) cand l-am colectivizat la 3 ani jumatate, imunizarea anterioara nu a mai razbit si virusii si-au facut de cap( rosu in gat a facut de vreo 2 ori. cred cu tarie ca inaintarea in varsta isi spune cuvantul asupra imunitatii. noi am luat bronhovaxom 3 luni, oscillo, ceva echinacea, jeleuri cu vit c, propolis kids de la fiterman. insa eu cred ca l-a imunizat mai mult acest 1 an de mers la gradi. |
Si eu ma gandesc de multe ori daca bronhovaxomul chiar are efect sau pur si simplu copilul inainteaza in varsta, se obisnuieste cu colectivitatea si astfel imunitatea creste de la sine.
valicutu spune:
Azi am inceput si noi tratamentul cu Broncho -Vaxom, la indicatia medicului din spital. Dupa 2 zile de cresa, am ajuns la spital cu o laringita urata. Intai mi-a dat 10 zile Isoprinosine, dupa care mi-a recomandat sa incep tratamentul cu Broncho-Vaxon, chiar daca nu e chiar perioada recomandata. Mi-a zis ca se face tratamentul in cele 3 luni de primavara + cele 3 luni de toamna, 3 ani la rand, 10 zile/ luna.
Am zis sa incerc, pentru ca la intrarea in colectivitae se pare ca suplimentele aimentare de genul Imunobaby, Vit C nu faceau fata
alex_andra spune:
Lulu, multumesc de raspuns:)
Pana la urma am ales varianta prevenar, desi as fi incercat si varianta homeopata daca as fi fost sigura ca functioneaza.
Dar nu mai am timp si nu pot risca.
Mai ales ca la noi homeopatele nu au dat rezultate stralucite, pana in prezent:(
anam, fetita mea a folosit/foloseste pentru imunitate (nu pot sa spun ca a ajutat-o prea mult, pentru ca la intratea in colectivitate, dupa o luna mi-a facut pneumonie )
-imunobaby
-propolis c kids
-vitamina c
-ulei de catina
-brocnchovaxom
-sirop din muguri de brad/pin
-multe mandarine si portocale si lamai
Nu toate impreuna, logic
Ideea de baza a fost ca au fost foarte bune toate acestea, pana sa intre la gradinita.
Acolo a fost macel.
Pana la gradinita nu am avut probleme prea mari cu ea.
MI-a racit prima data la 1 an si jumatate si da, a fost toata vara racita, dar de la diferentele f mari de temperaturi, afara-magazine, casa. SI erau raceli normale, fara repercusiuni grave.
DIn toamna trecuta si pana toamna asta,cand ma dat-o la gradi, nu-mi amintesc sa mai fi avut vreo raceala.
Iar eu merg cu a mea peste tot, restaurante, magazine, biserici, etc.
adisirazvan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valicutu Azi am inceput si noi tratamentul cu Broncho -Vaxom, la indicatia medicului din spital. Dupa 2 zile de cresa, am ajuns la spital cu o laringita urata. Intai mi-a dat 10 zile Isoprinosine, dupa care mi-a recomandat sa incep tratamentul cu Broncho-Vaxon, chiar daca nu e chiar perioada recomandata. Mi-a zis ca se face tratamentul in cele 3 luni de primavara + cele 3 luni de toamna, 3 ani la rand, 10 zile/ luna. Am zis sa incerc, pentru ca la intrarea in colectivitae se pare ca suplimentele aimentare de genul Imunobaby, Vit C nu faceau fata |
Ati dat Isoprinosine? cum e? si noua ni l=a recomandat pediatra, apoi exact ca la dvs. Broncho-vaxom
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!
oana_lex82 spune:
Noua ne-a recomandat pediatrul sa ii dam Bronho-Vaxom 6 luni consecutiv, adica octomberie, noiemberie, decembrie, ian, ferb si martie, cate 10 zile/luna.Asta 3 ani la rand.
anam_20 spune:
noua ni s-a recomandat un supliment alvityl defenses care e foarte concentrat si se da doar 3saptamani fara repetare.vroiam sa stiu daca l-a mai folosit cineva.e produs in franta
lulu77 spune:
este si normal alex_andra, ca fiecare copil sa reactioneze diferit.
tocmai de aceea un supliment de acest gen se recoamnda de pediatru, ptr ca stie istoria medicala a copilului.
atunci cand nu este nevoie- copilul nu are un trecut bolnavicios, ci doar simplele viroze, fara mari complicatii- nu vad rostul sa fie bombardat cu diverse. oricum nimeni nu garanteaza ca vor functiona, si nu imediat.
indicat, atunci cand se poate, este sa lasam putin si organismul sa lupte cu toti crocobaurii, si pe masura ce lupta si inainteaza in varsta, creste si imunitatea.
fata de orice medicament/supliment stilul de viata, alimentatia si materialul genetic isi spune primul cuvantul.
dar asta este doar parerea mea.
SOACRA MARE
valicutu spune:
@ adisirazvan
nu siu cum e isoprinosine, am luat doar 10 zile incepand din spital ,dupa care am inceput de 2 zile broncho vaxom, asta dupa 2 zile de cresa si o laringita urata, i-a iesit ca ar avea imunitatea scazuta (Iga cred). Acum, dupa alte 3 zle de cresa are bronsiolita...
il face KO colectivitatea si pe baietelul meu