imunitate la copii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutu

@ adisirazvan
nu siu cum e isoprinosine, am luat doar 10 zile incepand din spital ,dupa care am inceput de 2 zile broncho vaxom, asta dupa 2 zile de cresa si o laringita urata, i-a iesit ca ar avea imunitatea scazuta (Iga cred). Acum, dupa alte 3 zle de cresa are bronsiolita...
il face KO colectivitatea si pe baietelul meu

Ah, imi pare rau, si al meu a avut bronsiolita (asta fiind a patra raceala din septembrie incoace!), iar pediatra mi-a zis sa-l retrag de la gradinita, pana in martie (el are acum 2 ani si 8 luni).
Multa sanatate!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Razvan in concurs. Votati ads1 si ads2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys3000 spune:

Si baiatul meu mi-a racit foarte rau anul trecut cand a intrat la gradi,dar in primavara si din nou acum in toamna mi-a facut soacra mea un amestec din propolis,laptisor de matca,miere si lamaie care s-a dovedit a fi foarte bun pentru imunitate.Desi la gradi sunt copii raciti,care tusesc foarte rau,baiatul meu nu mai are probleme. Eu cred foarte mult in efectele terapeutice ale propolisului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihnea_BB spune:

eu cu ajutorul propolisului si a siropului de catina facut in casa, am reusit sa-i starnesc niste alergii copilului meu ca acum nu stiu pe unde sa scot camasa. Asta in conditiile in care copilul meu a mai primit miere inainte. Si nu i-am dat de capul meu ci dupa ce am intrebat pediatra, deci aveti grija cu tratamentele astea. Ahh..copilasul meu are 2 ani si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

noi am inceput gradinita in septembrie...Eric va face 4 ani luna viitoare...pana acum a lipsit doar 2 zile(si asta pt ca am hotarat eu sa-l tin acasa, nu pt ca era neaparat necesar, am vrut sa vad cum evolueaza raceala)eram sigura ca va sta mai mult pe acasa decat la gradi, dar surpriza...nu e asa...

ce-i dau eu? sirop cu echinaceea, zinc(asta e bun pt intarirea sist imunitar)iar cand il paste cate o raceala bagam repede Imunogrip junior, oscillo, allium cepa, influcid(bine, nu toate odata, depinde de situatie)...

acum vreau sa-i dau Childlife First defense, am citit doar de bine despre asta...sa vedem...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

eladea eu la al meu 1 an si 8 luni, i-am dat first defence, a fost apa de ploaie. bun cat a stat acasa dar cum a inceput gradi deja bronsiolita, rosu in gat si muci aproape non stop in decurs de 9 luni. probabil depinde de copil. si e si destul de scumput. acum deja am renuntat la el si am inceput imunogrip la recomandarea pediatrului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anam_20 spune:

luam Alvityl de 8 zile; in ultima saptamana la cresa unde merge fetita mea au fost in grupa doar 6 copilasi pt ca restul sunt bolnaviori. deocamdata am scapat ; sunt curioasa cum va evolua si dupa cele 3 sapt de tratament; cineva mi-a zis ca vreo 4 ani si-a adus alvityl din Franta(pana a aparut si la noi) pt ca l-a primit initial la ajutoare si copilasul a reactionat foarte bine si a continuat sa ii dea.
M-am uitat pe prospect si chiar este MULT mai concentrat decat cele cunoscute
Vom vedea rezultatul la finalul sezonului rece :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anam_20 spune:

eladea2005 : si noua ne-a zis medicul de First Defense- Childlife dar a zis ca e in jur de 100 Ron , si ne recomanda mai de graba la copil de 2 ani produse bazate pe propolis si echinaceea. alvitylul l-am cumparat cu 41 ron

Mergi la inceput