imunitate la copii
Raspunsuri
oana_lex82 spune:
Bronhovaxom 10 zile/ luna timp de 3 luni si in rest Propolis C Kids..Dar de ce nu intrebi pediatrul?
roli25 spune:
In primul rand depinde ce varsta are copilul.
Eu le dau in sezonul rece miere si propolis.
lulu77 spune:
Orice supliment/medicament se ia la indicatia medicului care cunoaste copilului, istoricul lui medical.
O alimentatie bogata in fructe si legume face minuni, alaturi de miscarea in aer liber.
Miere de albine si un vaccin antigripal homeopat- asta luam noi pe timpul lunilor reci.
Lorikay spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_lex82 Bronhovaxom 10 zile/ luna timp de 3 luni si in rest Propolis C Kids..Dar de ce nu intrebi pediatrul? |
Si noi tot bronhovaxom. In rest vitamina C si ursuleti cu echinaceea.
oana_lex82 spune:
La noi Bronhovaxom-ul face minuni..copilul meu era racit lunar si ff rau, de cand cu Bronhovaxom nu mai are treaba..a intrat si in contact cu copii bolnavi,si e ok, nu a mai racit!Doamne ajuta!!!La noi chiar a functionat, medicul mi-a recomandat sa ii dau 6 luni consecutiv, si asa voi face!
alina_satena spune:
La noi nu a functionat nici Bronhovaxom nici Rybomunil din contra.
Ati dat vreodata copiilor Imunogrip Junior sau Imunomix si daca da ati fost multumite
Muso spune:
Miere cu polen, miere cu propolis, miere cu catina(asta merge mai greu ca e acra de la catina).
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Miere de albine si un vaccin antigripal homeopat- asta luam noi pe timpul lunilor reci. |
poti sa-mi spui, te rog, ce vaccin homeopat ii dai/faci baietelului tau?
Noi abia am scapat de pneumonie si iar e bolnava si am de ales intre a-i face un vaccin, sau sa nu o mai duc deloc la gradinita.
NU ma simt confortabil cu niciuna din variante, dar nu mai pot sa o vad mereu cu febra peste 39.
lulu77 spune:
INFLUENZINUM -CH 30- 3 bilute/odata/saptamana/in aceeasi zi a saptamanii.
Dar, acest vaccin si concentratia lui este recomandata de pediatra.
Edit: este al doilea an de gradinitza, mers zilnic. anul trecut a avut muci de toate felurile si ceva tuse, anul asta, pana in ziua de azi(MULTUMESC LUI DZEU) nimik. absolut nimik.
anda141 spune:
De cate ori pe an ati dat bromhovaxon ? Eu i-am dat 3 luni consecutiv in primavara . Medicul lui mi-a spus ca pot sa-i dau din nou dupa 6 luni, dar altii recomanda o singura cura de 3 luni pe an.
De-aia intreb eu in 5 locuri si tot nelamurita sunt