sistemul a invins! renunt la lupta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

am luat eu decizia de a pune puct oricaror investigatii.azi inchid un capitol din viata mea. Sebastian l-a deschis pe celalalt.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Hello, nu ne cunoastem, am citat un fragment din ce am citit, cel mai dureros si nedrept ! De ceva timp particip la campanii de donatii pentru copii, in special pentru copiii fara parinti. Am vazut multe fetze inocente, in lacrimi, cu ochi nevinovati si tristi, care tanjeau dupa o vorba buna si o mangaiere. Te rog din inima, nu inchide nici un moment capitolul luptei pe care o duci, cu sistemul afurisit sau cu tine insuti. Nu renunta la lupta ! Nu e drept fata de puiul tau, care are nevoie, in primul si in primul rand, de tine, de o vorba de la mama, de o mangaiere de la mama, are nevoie de tine ! Te rog sa accepti orice ajutor ti se ofera fiindca trebuie sa te gandesti la viitor, la zilele, lunile, anii care urmeaza. Asa cum ai citit, sunt posibilitati, suntem o familie si ne sustinem, neconditionat, hai sa mergem impreuna mai departe ! Imi promiti ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu ma gandeam la altceva....
Cat costa acel tratament pentru un an intreg? Nu putem pune in cont sa vedem ce se strange?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

M-am uitat eu acum pt Uk, se da pe reteta doar. Am gasit pe chemistdirect.co.uk vanzare la capsula, 57p casula, deci 57 lire un tub de 100 capsule dar solicita reteta fie de la NHS (sistemul de sanatate public din UK) fie de la dr privat dar scrie pe site ca ei nu trimit pastilele decat dupa ce primesc reteta in original. Deci nu stiu care ar fi sansele sa-l luam de aici ca te-as ajuta cu mare drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

va multumesc mult.sunteti minunati.
am vb deja pentru o cutie.
am vrut sa atrag atentia asupra abuzului savarsit de UNIFARM .ei exploateaza situatii disperate, in care omul nu are de ales si,pt a trai, este obligat sa faca niste eforturi financiare sufocate,ca si cum boala nu i-ar fi de ajuns.asa ca sa aiba si unifarmul ceva castig.nu conteaza ca cel bolnav trebuie sa renunte la mancare, haine pentru ca ei sa mai puna un procent la profit.
am obosit.
nu suport sa imi negociez viata.
ma infurii rau.
sptul meu tot imi spune sa dau in presa totul.
sunt prea obosita pt asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

spune-mi, in Germania de pilda, sau Anglia, asigurarea plateste acest tratament?

cat despre medicamente neaprobate, eu te inteleg, am fost in aceeasi situatie , pentru boala mea medicamentul nu era asigurat in Romania, am fost sa fac curele in strainatate.
Ce se intampla cu bolnavii care au nevoie? se dau alte imunosupresuoare mult mai nasoale si mai ineficiente, si se moare mai repede. Simplu.

Dar cu baietelul ce se intampla? ce boala are?

Sanatate!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

casa nu suporta nimic,ca am 4 afectiuni ,din care 2 relativ intalnite, una rara si una orfana,adica extrem de rara.asocierea celor 4 e unica. cel putin asa mi-au spus cei de la Berlin si ei sunt cel mai tare centru din Europa.ei nu au mai intalnit.
in romanica sunt singura.
in general se moare repede.eu personal, mi-am spus ultima rugaciune d evreo 3 ori.o data s-a colabat vena in care aveam branula si nu au mai avut cum sa-mi bage hemisuccinatul.stiam ce s eintampla.eram constienta si am inceput sa ma rog.ca nu mai aveam altceva.
l-au bagat in jugulara.

strumf are sindrom de malabsorbtie+sindrom de megacolon fiziologic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Histamina ai un mail de la mine.

Lili de strumfita Maria Eliza

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

lili,

Mergi la inceput

adusul din strainatate depinde intotdeauna sa gasesti pe cineva, apoi sa paltesti taxele-mari si nesimtite-puse de transportatorii romani,de ajungi la 90 d eeuroper cutie, in loc de 60,ca daca afla ca-i medicament, se stramba imediat.
intervin pauzele,nu gasesti pe nimeni care sa se duca acolo,care sa vina de acolo,care sa aiba disponibilitate.ce faci?
tocmai pt a putea sa mi le iau lunar,fara supra taxe,asa cum orice bolnav se duce la farmacie,am facut acest demers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Histamina, eu iti pot trimite medicamentul destul de des. Nu stiu daca chiar lunar, dar noi trimitem des pachete in Bucuresti cu Atlassib si pot "ascunde" cutia printre celelalte lucruri fara s-o declar, daca iti convine, bineinteles. In jurul Craciunului am in plan trimiterea unui pachet, de exemplu. INSA, locuiesc intr-un oras foarte mic si stiu SIGUR ca imi vor cere reteta in original (adica nu pe fax, email, etc) si eventual tradusa. Stiu sigur pentru ca o mamica de la prima odisee din care fac parte m-a rugat sa cumpar niste fiole pentru fetita ei si nu mi-au acceptat reteta primita pe email. Mi-au spus clar ca e nevoie de original.
Daca te hotarasti, astept PM.
Multa sanatate!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 31+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput